تکذیب اخراج عوامل پخش مسابقات ورزشی/ از همکاران پخش تشکر کردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما با تکذیب خبر اخراج عوامل پخش مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا اعلام کرد مدیر شبکه سه به دلیل طاقتفرسا بودن فعالیت همکاران پخش مسابقات ورزشی از آنها تشکر کرده است.
سیدتقی سهرابی مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما درباره شایعه اخراج ناظر پخش، تهیه کننده و کارگردان پخش فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا به خبرنگار مهر گفت: پس از اطلاعرسانی شما من این موضوع را پیگیری کردم و این اتفاق از اساس تکذیب شد. به هیچ عنوان بحث برخورد، اخراج و از این حرفها نبوده است. وی افزود: حتی به خاطر تلاش طاقت فرسایی که همکاران در پخش شبکه داشتند از طرف مجید زینالعابدین رییس شبکه سه از دوستان تشکر شد چراکه همکاران با تلاش بسیار بازیها را به نحوی مطلوب با کمترین حاشیه به علاقمندان فوتبال و والیبال ارائه دادند. مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما یادآور شد: این کار بسیار سخت و طاقتفرسا است و بخش زیادی از زمان همکاران ما را میگیرد و آنها کارشان را خوب انجام دادهاند. سهرابی همچنین درباره حضور بانوان محجبه در میان تماشاگران بازی والبیال ایران کوبا، توضیح داد: آنها شهروندان ایرانی مقیم هاوانا بودند که برای تشویق بازیکنان آمده بودند. حضور آنها نیز انصافا قابل تقدیر بود. این بانوان گرچه تعداد انگشت شماری از جمعیت آن سالن را تشکیل میدادند اما به خوبی هموطنان را تشویق کردند. شکر خدا تشویقشان نیز موثر بود و با یاری خدا یارهای ایران بازی را بردند.
به گزارش مهر، پخش برخی تصاویر از تماشاگران در مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا حواشی فراوانی به همراه داشت که شایعه اخراج عوامل پخش شبکه سه نیز از آن جمله بود. البته عزت الله ضرغامی مدیر رسانه ملی نیز در هفته گذشته توضیحاتی در این باره ارائه و تاکید کرد باید این مسابقات را با رعایت موازین پخش کرد.
مهر
روایت زندگی خالق جیمز باند در یک سریال
یک مجموعه تلویزیونی کوتاه در چهار قسمت زندگی یان فلمینگ خالق جیمز باند را در معرض دید تماشاگران تلویزیون می گذارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، این مجموعه با عنوان "فلمینگ: مردی که میتوانست باند باشد" نگاهی به زندگی یان فیلمنگ دارد.
در این مجموعه دومنیک کوپر که در نقش اصلی فیلم "کاپیتان آمریکا" بازی کرده بود، در نقش فلمینگ ظاهر شده است.
زندگی این چهره انگلیسی در دوره جنگ جهانی دوم و وقایعی که او را به فکر خلق جاسوسی که تاکنون مانند آن تصویر نشده بود، در این مجموعه نشان داده شده است.
لارا پولور، آنابل والیس، لسلی منوایل، آنا چنسلر و ساموئل وست در این درام نقش های مکمل را برعهده دارند.
این پروژه را مت وایتکراس که "جاده ای به گوانتانامو" را کارگردانی کرده بود ساخته و فیلمنامه آن توسط جان براونلو و دون مکپرسون نوشته شده است.
این فیلم توسط بی بی سی آمریکا ساخته شده و در زمستان 2014 به نمایش در می آید.
مهر
استفاده از فاميل دور در شبكه "من و تو" باعث اعتراض تهيه كننده مجموعه كلاه قرمزي شد
سینمای ما- حمید مدرسی تهیه کننده مجموعه «کلاه قرمزی» درباره سوء استفاده شبکههای ماهوارهای از عروسکهای این مجموعه گفت: متاسفانه شاهد استفاده از نام و چهره و شخصیت عروسک «فامیل دور» در برنامه سیاسی شبکه «من و تو» بودم.
وی در ادامه توضیح داد: این مجموعه مورد توجه گسترده مخاطبین قرار گرفت و یکبار دیگر تجربه تلخ سالهای گذشته در خصوص سوءاستفاده شبکههای خارجی از عروسکهای این مجموعه تکرار شد.سالهای گذشته شخصیت «جیگر» از مجموعه کلاه قرمزی چند ماهی تیتر خبر شبکههای ماهوارهای از قبیل BBC و... شد. همچنین در فضای مجازی با تیتر «جیگر ممنوع الکار می باشد» به این مطلب دامن زدند . اما با درایت مدیران ارشد سازمان صدا و سیما این موضوع تکذیب شد .
وی در ادامه گفت: با توجه به طرفداران میلیونی این شخصیت و دور نگه داشتن کامل سازندگان اثر از حواشی سیاسی ، سوءاستفادههایی از این نظر قابل تحمل نیست و ضرر و زیانهای بسیاری را برای این مجموعه و سازندگان آن باعث میشود. محبوبیت این عروسکها در میان بچهها و خانوادهها و خلق آنها برای ایجاد شادی و نشاط بوده که از این رو در رابطه با آموزش و ماندگاری تکه کلام ها در میان مردم جایگاه خاصی پیدا نموده است.
مدرسی درباره اقدام قانونی علیه سوء استفادههای شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی از این شخصیت ها گفت: با توجه به تولیدات جدید این مجموعه در رسانه ملی و سینما از طریق قوانین بین المللی در خصوص حقوق این عروسک ها پیگیری خواهم نمود.
مجری جوان تلویزیون ایران به جرم نقشه قتل خونین صاحبخانه بازداشت شد
مجری سابق تلویزیون و اعضای خانوادهاش وقتی نتوانستند کرایه خانه میلیونی خود را پرداخت کنند، برای رهایی از دست صاحبخانه، آدمکش اجیر کردند. 15 آبانماه سال گذشته، وقتی پیکر غرق خون مرد میانسالی به بیمارستانی در شمال تهران منتقل شد، هیچکس باورش نمیشد که او زنده بماند و از ضربات مرگبار چاقو که به نقاط متعدد بدنش وارد شده بود، نجات یابد. با این حال مرد میانسال با کمک پزشکان زنده ماند تا راز نقشه خونینی را فاش کند که یکی از طراحان آن مجری سابق تلویزیون بود.
این مرد چند روز بعد، وقتی توانست حرف بزند ماجرا را برای مأموران چنین توضیح داد: حدود ساعت 10صبح، زنگ موبایلم به صدا درآمد و از پشت خط صدای زن جوانی را شنیدم که میخواست آپارتمانی در شمال تهران اجاره کند. این زن میگفت که میهمانی خارجی دارد و میخواهد آپارتمانش شیک و تمیز باشد. از آنجا که حوالی میدان توانیر آپارتمان مجللی داشتم، از زن جوان خواستم برای دیدن آپارتمان به آنجا بیاید. او هم قرار گذاشت که رأس ساعت12ظهر همدیگر را ملاقات کنیم و برای دیدن آپارتمان به آنجا برویم.
شاکی ادامه داد: حدود ساعت12:30ظهر بود که به محل قرار رسیدم. تلفنم دوباره زنگ خورد و گوشی را که برداشتم، صدای زن جوانی را شنیدم. همزمان صدایی نیز از پشت سرم شنیدم و رویم را که برگرداندم، ناگهان مرد ناشناسی، مایع قرمز رنگی بهصورتم پاشید و چشمهایم سوخت. دیگر جایی را نمیدیدم و ناگهان متوجه شدم که مرد ناشناس با چاقو به جانم افتاده است. او به قصد کشتن، چندین ضربه به دستها، پهلوهایم و دیگر نقاط بدنم وارد کرد. طوری که در بیمارستان کسی باورش نمیشد زنده بمانم. این مرد برای اینکه کسی مانعش نشود، فریاد میزد:
«تا تو باشی که بار دیگر به ناموس مردم نگاه نکنی». پس از آن هم فقط متوجه شدم که مرد ناشناس سوار موتور شد و همراه همدستش پا به فرار گذاشت. با این حال بخت با من یار بود که بیمارستان در همان نزدیکیها بود و توانستم خودم را به آنجا برسانم. پزشکان با 204بخیه و به طرز معجزهآسایی توانستند جانم را نجات دهند و وقتی چشمانم را باز کردم با دیدن خودم روی تخت بیمارستان، باورم نمیشد که زنده مانده باشم.
با اظهارات این مرد، پرونده در اختیار دادیار شعبه 5 دادسرای ناحیه 6 تهران قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری ضارب ناشناس آغاز شد. مأموران با بررسیهای تخصصی توانستند زن جوانی را که به بهانه اجاره آپارتمان، شاکی را به محل قرار کشانده بود دستگیر کنند. در بازجویی از این زن بود که پلیس به خانواده مجری سابق تلویزیون رسید و متوجه شد که آنها در جریان این حمله خونین نقش داشتهاند. وقتی شاکی پرونده از ماجرا باخبر شد، سرنخ مهمی را در اختیار مأموران قرار داد و گفت: مدتها قبل خانواده یک مجری تلویزیون، آپارتمانی از من اجاره کردند که کرایه ماهانهاش، 4میلیون تومان بود.
چندماه از اجاره این آپارتمان توسط آنها گذشته بود که متوجه شدم، قصد ندارند کرایه خانه را پرداخت کنند. معوقه آنها حدود 20میلیون تومان شده بود اما هر بار که درخواست کرایه میکردم، بهانه میآوردند. من که از این ماجرا خسته شده بودم به آنها گفتم که طلبم را میبخشم اما باید خانهام را تخلیه کنند ولی آنها از این کار نیز خودداری کردند.
این بود که شکایت کردم و بعد از رفتن به دادگاه، سرانجام توانستم حکم تخلیه بگیرم. پس از آن به کلانتری رفتم و قرار بود که بعدازظهر 15آبانماه، برای تخلیه به آپارتمانم برویم که صبح همان روز زن جوانی به من زنگ زد و با گفتن این جمله که قصد اجاره آپارتمان دارد، مرا به میدان توانیر کشاند و این حادثه رخداد. حالا هم حدس میزنم که مجری سابق تلویزیون و خانوادهاش برای اینکه نتوانم آنها را از خانهام بیرون کنم، نقشه قتلم را کشیده بودند.
با اظهارات جدید شاکی، مأموران در جریان بررسیها متوجه شدند که حرفهای او صحت دارد و در ادامه مجری جوان و اعضای خانوادهاش را دستگیر کردند. در تحقیقات انجام شده، مرد جوانی که از سوی آنها اجیر شده بود تا حمله خونین را رقم بزند نیز شناسایی شد اما زمانی که مأموران راهی خانه وی شدند، او متواری شده بود. قاضی برزگر، دادیار شعبه5 دادسرای ناحیه6 با اشاره به آزادی مجری تلویزیون و خانوادهاش با سپردن وثیقه، به همشهری گفت:
این مجری جوان پس از حادثه از کار برکنار شد و پرونده این افراد به اتهام معاونت در ایراد ضرب و جرح عمدی تحت رسیدگی است و بررسیها نشان میدهد مردی که از سوی آنها برای اجرای نقشه خونین اجیر شده بود، مجرم سابقهداری بهنام محمدتقی است که در حال حاضر فراری است.
|
|
همشهری آنلاین
|