نقل قول:
:31:آقا خودتی:31:
کنسول رو نخریدم:31:من فقط صفحه کیلومتر رو عوض کردم از چراغ برق خریدم 15 تومن:20:
Printable View
نقل قول:
:31:آقا خودتی:31:
کنسول رو نخریدم:31:من فقط صفحه کیلومتر رو عوض کردم از چراغ برق خریدم 15 تومن:20:
سلام به همه دوستان
خیلی وقت بود تاپیک رو دنبال نکرده بودم
محمد جان امروز پستهاتو خودم دلم آتیش گرفت...!
چه قدر این ماشین اذیتت کرده.. :41:
باید یه فکر اساسی براش برداریم :31:
من که حالا تازه صدای فرمونش دراومده وقتی سریع فرمون رو میچرخونم یه صدای خیس خیس میکنه!!!
اما خدا رو شکر بقیه چیزاش درسته و هنوز مشکلی پیدا نکرده...
نه ایشاله اذیتت نمیکنه ! کیلومتر چندی ؟ برای فرمون کلا فراخوان زیاد داشته تا دیدی صدای تق تق در امد ببر برات عوض میکنن :46:نقل قول:
4500 کیلومتر شده تازه..نقل قول:
نه هنوز تق تق نمیکنه!
پس این یه مشکل همگانی هست راحت عوض کنن مشکل دیگه ای ندارم.. :31:
سلام خوبید همگی
تیپ 5 من الان حدودا 6400 تا کار کرده هنوز فرصت نکردم ببرم نماندگی هاشون یه سرویسی چیزی کنن.
نیار هم نبوده
فقط مشکلی که از اول باهاش داشتم کلاج بود که خیلی بالا می گیره.
خدارو شکر مشکل دیگه ای باهاش ندارم
الان هم که 5 ماه از خریدش می گذره همواره بنزین سوپر ریختم
مشکل آمپر بنزین هم ندارم که معمولا صدای بچه هارو در میاورد خرابیش.
یه مورد دیگه که الان به ذهنم رسید اینه که تو ترافیک های شدید آمپر سمت راست خیلی میاد بالا طوری که مجبور میشم کولر رو بزنم تا بیاد پایین. شاید بخاطر محافظ کاپوت باشه شاید هم آب رادیات کمه.
یبار هم که از کولر استفاده می کردم و ماشین رو پارک کردم دیدم از زیرش آب میده که از یه نفر پرسیدم گفت مشکلی نداره بخاطر کولره.
البته بگم تو این مدت هیچ چیزیش رو تغییر ندادم
یعنی اصلا کاپوت رو هم بالا ندادم : دی فقط یبار بالا دادم اونم برای بستن نمد بود روزای اول.
نه آب رادیاتور رو چک کردم تاحالا نه چیزی
چون فنی ماشین رو هیچی بلد نیستم. (کلا زیر کاپوت رو اصلا نمیدونم چی به چیه اگه کتاب اینترنتی یا مقاله ای چیزی هست که توضیح بده معرفی کنید لطفا)
حالا اگه ممکنه یکی به من بگه
دقیقا چه چیز هایی رو باید چک کنم و چه موقع؟
شیشه شور ماشین هم تموم شده کجا باید بریزم؟
و از اینجور چیزا ...
من تو این 5 ماه فقط ازش سواری گرفتم :دی
من پیر خراباتم دوستان هر تجربه ای در باره خرابی تیپ 5 رو لمس کردم :31: امروز هم یه مورد دیگه اضافه شد صدای بم هنگام گاز دادن و قطع وصل شدن صدا بهمراه لرزش زیر پا که مربوط هست به سیستم اگزوز و کاتالیزور به احتمال 99 درصد !
دوستان هیدرولیک رو از نظر نشتی چک کنید فرمان رو چک کنید گیربکس از نظر روغن ریزی چک شه کاسه نمد ها مشکل دارند
دیگه دلم براتون بگه دریچه گاز از نظر میزان باز شدن با تخته کردن پدال چک بشه ! سیم کلاچ ها مشکل دارن چک بشه ! و همین تا اینجا فردا که به مشکل جدید بر خوردم حتما اطلاع میدم :31: فک کنم ماشین فردا وا بره دیگه :31:
محمد جون رینگ و لاستیک چی در نظر گرفتی؟نقل قول:
ارتفاع رو تا چه میزان کم میکنی؟
استرس بار هم نصب میکنی؟
والا محمد رینگ رونال 15 با لاستیک حالا یا 195 یا 205 که تو ecu تعریف شده باشه
استرس هم تو فکرش هستم ! ارتفاع هم فعلا حس میکنم در حد خوبی هست ارتفاع ماشین چون بعضی موقع ها مسافرت دسته جمعی هم میرم دیگه بیشتر از این بدم پایین درد سر میشه !
بچه ها سرویس اولیه را کی باید بریم ؟ اخه این علامت اچاره روشنه ک یعنی برم برا سرویس
این بک فایر چی هست؟؟نقل قول:
سوپر اسپرینت اون back fire هم داشت .
یعنی ازش آتش میاد؟؟؟
میگم تا حالا از این فیلم های ماشینی دیدین که وقتی طرف دنده رو عوض میکنه صدای فیس فیس میده؟؟ مال چی هست؟؟ مثل فیلم تندوسریع.