علاوه بر اون چيزي كه دوستمون گفت ميشه از نرم افزارهاي ديگه اي هم استفاده كردنقل قول:
به اين پست مراجعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
علاوه بر اون چيزي كه دوستمون گفت ميشه از نرم افزارهاي ديگه اي هم استفاده كردنقل قول:
به اين پست مراجعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ورد 2007 نسبت به ورژنهاي قبلي برنامه سنگين تري هست خصوصا اگه add-ons خاصي روش نصب شده باشه
من احتمال ميدم مشكل شما با يه بار defrag كردن درايوي كه آفيس روي اون نصب هست كمتر بشه
البته ممكنه حجم سنگين فايلي هم كه داريد روي اونكار ميكنيد باعث اين مورد بشه
به word option بريد و در قسمت Proofing و دكمه Autocorrect option استفاده كنيدنقل قول:
آيا بعد از دادن اين پيغام ورد باز ميشه يا نه ؟نقل قول:
البته ميتونيد با پيشنهاد خود ويندوز از دستور Chkdsk در Run استفاده كنيد تا يه بار فايلهاي شما از لحاظ اسيب ديدگي چك بشن
سلام
ببخشید دوستان یه سوال ابتدایی وقتی کلمه رو به اتوکارکت اضافه کردیم بعدوقتی متن می نویسیم چه طوری باید به ورد بگیم که اونو اصلاح کنه با کلمه جدید؟ در ورد 2007 منظورم هست.
الان من "میشود" رو گذاشتم که جایگزین "می شود" بشه ولی وقتی متن می نویسم اونو تصحیح نمی کنه؟
یه سیستم هست که مال دبیرخانه ی یک اداره هست . و خوب به طبع کلی متن و جدول سالهاست که توی این سیستم ارشیو شده . و حالا چند ماهی است که یه مشکل پیش اومده ... و مشکل هم اینه که :
وقتی یه فایل متنی رو با WORD باز می کنند همه چیز مرتبه و توی PRINT PREVIWE هم درست نمایش می ده .اما وقتی از همون فایل پرینت می گیریم یه سری چیزها جابجا می شه . مثلا یه صفحه ای که جدول داشت همه ی متن یک خط پایین آمده بود و جدول سر جای خودش ثابت مونده بود در نتیجه اون صفحه حسابی به هم ریخته . در ضمن این مشکا توی صفحه ای پیش اومده بود که 12 صفحه داشت و فقط یکی از صفحات اینجوری می شد ... یا مثلا خود اوپراتور می گفت دستور پرینت که می ده یه دفعه چند صفحه رو نمی گیره . پرینترش هم hp2018 است . در ضمن word 2000 , 2003 2007 هر سه رو تست کردم درست نشد ...
متن مورد نظر براي پرينت رو انتخاب كنيد و بعد از كادر پرينت گزينه Selection رو بزنيدنقل قول:
چك كنيد كه پرينت صحيح گرفته ميشه يا نه ؟
به نظر مياد اگه نشه بد نباشه يه بار ديگه پرينتر رو حذف و نصب مجدد كرد
سلامنقل قول:
اگه مراحل رو درست انجام داده باشين
فقط با نوشتن مي شود و زدن يك اسپيس ساده بعد از اون ميشود جايگزين ميشه
سلام
در ورد چطوري ميشه صفحه رو رنگي كرد
البته طوري كه تو پرينت رنگي بشه ( منظورم بك گراند نيست)
مممنونم
سلامنقل قول:
ميشه يه مستطيل رنگي بزرگ كشيد و اونو منتقل كرد زير متن