کی گفته با 22 تومن نمیشه مگان گرفت؟ مگان 1600 الان 22 تومنه. شتابش هم باید یه چیزی حدود 13 ثانیه باشه.
اگه آدم دنبال قدرت موتور نباشه که اصلا مگان با پارس قابل مقایسه نیست.
کی گفته با 22 تومن نمیشه مگان گرفت؟ مگان 1600 الان 22 تومنه. شتابش هم باید یه چیزی حدود 13 ثانیه باشه.
اگه آدم دنبال قدرت موتور نباشه که اصلا مگان با پارس قابل مقایسه نیست.
والا من چون الان نميخوام بخرم ، گفتم زياد روش بحث نكنم ولي خب ميخوام خانوادگي باشهنقل قول:
حتي الامكان elx نباشه كه ديگه از پارس خسته شدم
با صفر و كاركرده هم مشكلي ندارم البته در صورتي كه تر و تميز و سالمش رو بشه پيدا كرد
زشت نباشد !
شتابش بد نباشه
راحت باشه و حداقل امكانات رفاهي رو داشته باشه
بعد مگان مگه 22 نيست ؟
سلام.نقل قول:
والا تا جایی که من میدونم الان حدودای 24-25 تومن هست.
درسته. گرون شده. 22.5 بود.نقل قول:
یادمه اولا که مگان اومده بود 19 تومن بود.
prowler88 جان سیستم صوتی کلاس S هم همه امکانات رو داره؟؟ بولوتوس - پورت یو اس بی و مانیتور تاچ اسکرین که قابلیت شماره گیری روی مانیتور رو داره؟؟ اجرا کردن پوشه های مجزا در فلش رو ؟!!
2- برای فعال کردن GPS شون کار خاصی باید کرد؟؟ هزینه ای چیزی میخواد من اطلاعات ندارم.
راستییه چیزی که به ذهنم جالب اومد اینه که خوب میشد سوئیچ های بنز و بی ام دبلیو رو یه مانیتور رنگی هم براش میزاشتن و هر کسی ک نزدیک ماشین میشد و توقف میکرد آلارم مداد طرف متوجه میشد یعنی امنیت روحسابی بالا مرد. البته در ایران نمیدونم دزدها موفق با بازکردن این ماشین ها شدن یا نه؟؟؟ ولی یه مورد شنیده بودم طرف رفته بوده روی سقف بنز و کاری کرده بوده درها بزاشده ساعتش رو برده بوده ولی نمیتونن روشن کنن. اون عمل سقف هم شنیدم مزیت بنز هستش موقعی که چپ کنه درها باز بشه. در کل آلمان تکنولوپی بالایی داره که هنوز در ایران کسی نمیتون با سیستمش ور بره ولی دزدهای ایران خیلی از آلمانی های جلوتر هستن. آخه ماشین های بنز و بی ام دبلیو زیاد دیدم در خیابن پارک هست و قفل خاصی ندارن. شیشه های این نوع ماشین ها نشکن هست؟؟؟ شاید سوال هایعجیبی بکنم ولی من کلا در هر مورد برای آگاهی های لازم سوالهای زیدی میپرسم. البته سوال پرسیدن خوبه ( خنده)
دوستان یکی از دوستان من میخواد ماشین بخره با 40 تومن (یه خورده بالا پایین عیب نداره) چه ماشینه خوبی میشه خرید؟
هیوندای سوناتا v6 مدل 2007نقل قول:
سلام
دوستان ميخواستم ببينم كه ميشه مثلا خودم ماشين وارد كنم؟ ميخوام يه ford crown victoria 2007وارد كنم.قيمتش 12-15m هست ولي نميدونم چقدر بايد گمرك داد...ميشه راهنمايي كنيد...مي ارزه؟
8 سيلندر
4600 سي سي
شيشه ها همشون برقي كولر و كروز كنترل و پلير استوديو و گيربكس اتوماتيك و تو دوزي چرم و 30000 كيلومتر هم كار كرده در هاش هم keyless اند و فرمون هم كه هيدروليك و abs و كيسه هواي سرنشينان جلو
میشه ولی دردسر زیاد داره مخصوصا این که بخوای ماشین آمریکایی وارد کنی!نقل قول:
ممنون از راهنماییت ولی بعضی از دوستان میگن این ماشین با گذشته زمان به صدا کردن میوفته حالا نمی دونم ولی یه سوال دیگه دارم واونم اینکه بنزی یا بی ان وه ای نمی شه با این پول خرید اخه این هیوندا کره ست:31:نقل قول: