برو یچ ارذل سلام
امروز یه اگهی اومد تو خونمون مبنی بر اینکه adsl 2048 ماهیانه 7.500 بدون هزینه نصب مال شرکت ارتباصات میخواستم ببینم چه جوریاس؟
Printable View
برو یچ ارذل سلام
امروز یه اگهی اومد تو خونمون مبنی بر اینکه adsl 2048 ماهیانه 7.500 بدون هزینه نصب مال شرکت ارتباصات میخواستم ببینم چه جوریاس؟
ادرس شركت كجاست؟
نقل قول:
معمولا ایجور قیمتها وقتی اشتراک طولانی مدت بگیری برات اینقدر میفته وگرنه اگه مثلا 1 ماهه بگیری یا 3 ماهه اینجوری نیست قیمتش بیشتر در میاد :13:
سردمداره اینجور گول زنی ها هم شاتل خودمونه :27:
مثلا تبلیغ میکنه ADSL 512 ماهیانه 5000 تومان بعد که میری تعرفه هاشو نگاه میکنی میبینی اگه یک ساله بگیری اینقدر برات در میاد :19:
اسم شرکت و شماره تلفنشو بده.
شاید شماره من رو هم ساپورتکنه:20:
الان شرکت رهام ارتباطات اسیا 1مگ رو 5900 میده(یک ماهه ست خودم زنگ زدم پرسیدم)
kcg و نیو لاین و ... هم قیمتاشون خیلی کمتر از صبا و شاتل هستن ولی کیفیت رو نمیدونم.
اینایی که گفتم هیچکدومشون شماره منو ساپورت نمیکنن:19:، حالا شماره آگهی رو بده شاید ساپورت کنه:46:
بیا آتیش فقط تیلیفشو دارم:نقل قول:
8513030
ساپورت رو چیکار داری.نقل قول:
اسم شرکت و شماره تلفنشو بده.
شاید شماره من رو هم ساپورتکنه:20:
الان شرکت رهام ارتباطات اسیا 1مگ رو 5900 میده(یک ماهه ست خودم زنگ زدم پرسیدم)
kcg و نیو لاین و ... هم قیمتاشون خیلی کمتر از صبا و شاتل هستن ولی کیفیت رو نمیدونم.
اینایی که گفتم هیچکدومشون شماره منو ساپورت نمیکنن:19:، حالا شماره آگهی رو بده شاید ساپورت کنه:46:
اگر سیم مسی باشه برو از صبا یا شاتل بگیر. مرکزهای مخابراتی مهمن که همشون ساپورت میکنن.
مگه میشه؟
سرعت شبانه صبانتی ها چند شده
برای من که 2-3 روزیه خیلی اومده پایین
قبلا هر شب تا 2 گیگ دانلود داشتم ولی الان هر شب فقط 500 مگ
من هم صبا نت دارم
میخواستم بدونم برای همه اینجور شده؟
کابلم مسیه ولی مسئله اینجاست که دلم نمیاد واسه چیزی که میشه 5900 داد بخاطر این که اون شرکت اینجا رو (قاسم آباد) ساپورت نمیکنه، باید 18000 تومن بدم به این صبا که سرویسش همچین تعریفی هم نداره، مخصوصا که 10000 تومن باید برای هزینه نصب هم بدم در حالی که اون شرکتا 3000 تومن میگیرن.نقل قول:
خوب حالا خودت بگو این ظلم نیست؟
سرعت شبانه صبانت بیشتر از 30-40 کیلوبایت نمیشه، خیلی افتضاح شده
دو روز بود که سرعت افتضاح شده بود. امشب هم یه چیزی ما بین هست. دانلود روی 100 تا 150 هست. از سرور رپیباز با اکانت.نقل قول: