بايد بري توي تنظيمات دسته و اون اهرم ها رو روي دكمه اي كه خودت دوست داري بزاري بعد ميتون مثلا براي حرحت دادن اهرم به بالا8 و پايين 2 و چپ 4 و راست6 رو انتخاب كنينقل قول:
Printable View
بايد بري توي تنظيمات دسته و اون اهرم ها رو روي دكمه اي كه خودت دوست داري بزاري بعد ميتون مثلا براي حرحت دادن اهرم به بالا8 و پايين 2 و چپ 4 و راست6 رو انتخاب كنينقل قول:
چه جور میشه پنالتی رو زمینی زد؟
چه جور میشه شیرجه ی زمینی رفت تو پنالتی؟
بدونه شرح !!کد:http://www.konami.com/Konami/ctl3810/cp20108/si3242221/cl1/pro_evolution_soccer_2008
آقا یه آپشن فایل درست حسابی کسی نداره؟
--------------------------------------------نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- درسته، اكثراً ميگه حجمشون زياده. شما بايد روي فايل مورد نظر راست كليك كني و بعد گزينه
Modify reserved space ... رو انتخاب كني. بعد درقسمت 1 حجم مورد نظر رو وارد كني (همون حجم توي تصوير معمولاً كافيه). بعد بر روي كادر 2 كليك كني تا مسير سيو كردن فايل رو از شما بپرسه. (نبايد روي فايل اصلي و در حال اجرا سيو كني) شما مسير رو بهش ميگي. بعد هم دكمه Proceed رو ميزني. شروع مي كنه به سيو كردن فايل. بعد فايل جديد رو باز مي كني و فيس مورد نظر رو ايمپورت مي كني و وقتي كارت تموم شد، فايل جديد رو جايگزين فايل قبلي ميكني.
2- واسه اونايي كه فيس ندارن، در حال حاضر فقط يه راه هست و اونم گذاشتن فيسشون به روي فيس ساير بازيكنا هستش.
3- مو هم مثل فيس هست، دقيقاً. منم ليست موها رو ندارم.
4- سايت جامع هم همونه. تقصير من كه نيست اونا فيس نمي سازن. آره واسه PES6 خيليه. اما چون PES2008 يهو كلي جهش نسبت به نسخه قبلي داشت، يه شوكي به هوادارانش وارد شد و هنوز جا نيافتاده. اما مطمئناً اين مشكل در PES2009 حل خواهد شد.
5- موفق باشين. :46:
سلام دوستان
آقا من يه مشكلي داره اين دسته بازيم . ازين دسته شوكي ها هستش . وقتي اون دكمه وسطش رو ميزنم كه يه چراغ قرمز روشن ميشه و اون دو تا بيلبيلكش lol كه ميچرخه كار مي افته دكمه هاي جهتيش كار نميكنه . ميخواستم ببينم مشكل دسته هستش يا چيزي رو بايد تو setting تنظيم كنم ؟
كسي نبود كمك كنه ؟
سلام دوستان . اينجا هركسي هر حركتي بلده نحوه انجامش رو بنويسه همه استفاده كنن . در ضمن يه توضيح هم راجع به حركت بدين . لطفا فقط راجع به حركتها مطلب بفرستين نه چيز ديگه .
با يه مثال خودم شروع ميكنم :
حركت Drag back (كشيدن توپ به عقب)
نحوه انجام : درحاليكه بازيكن بدون حركت است R2 + Dpad درخلاف جهتي كه بازيكن ايستاده است .
شرح حركت : بازيكن توپ را با پاش به اندازه تقريبا يك قدم به عقب غلت ميده .
كاربرد : يك راه عالي براي مقابله با تكل و يا باز كردن مقداري فضا براي انجام حركت بعدي .
نكته : شما هر چند تا كه بخواين ميتونين اين حركت drag back رو انجام بدين و بعد از اينكه يك بار انجام دادين ميتونين يك بار هم در زاويه 45 درجه انجامش بدين . البته *Dpad رو بايد در جهت مناسب بگيرين .
(منظور از Dpad همون كليدهاي جهتي هستش)
سلام دوستان . می خواستم بدونم می تونم عکس خودم رو وارد بازی کنم و یه بازیکن به نام خودم و با عکس خودم درست کنم؟ اگه قبلا تو همین تاپیک توضیح داده شده لطف کنید و شماره ی صفحه رو بگید . ممنون.
دوستان يه سوال داشتم از شما
من هر وقت كه ميرم تو بازي تمام ويرايشهايي كه در اپشن كردم به جاي خودش برميگرده يعني سيو نميشه من بايد چيكار كنم؟