چرا به ویندوز 64 بیت همون x64 میگند ولی به ویندوز 32 بیت میگند x86 ؟
Printable View
چرا به ویندوز 64 بیت همون x64 میگند ولی به ویندوز 32 بیت میگند x86 ؟
اون x86 مربوط به مشخصه پردازنده میشه.نقل قول:
معماری ریزپردازنده 80386 محصول اینتل،ساختاری 32 بیتی داشت.این 80386 به i386 یا 386 تغییر کرد تا الان که پردازنده های 32 بیتی رو x86 می نامیم.
از سال 1986 به بعد این پردازنده ها در کامپیوترهای شخصی مورد استفاده قرار گرفتن.
سلام. یه مشکل اساسی با نصب ویندوز xp از رو سی دی بوتیبل xp دارم. یه وارد هست بتونه کمک کنه؟؟
سلام .من 2 تا اشکال دارم
1. زمانیکه می خوام وارد شبکه بشم و یوزر نیم را وارد می کنم می بینم که اون یوزرنیم های قبلیم هم که اشتباه وارد کرده بودم رو نشون میده با اون یوزرنیم اصلی .چیکار کنم دیگه اون چندتا یوزرنیم رو نشون نده
2.زمانیکه یوزرنیم و پسورد رو وارد می کنم و می خوام وارد برنامه ی در شبکه بشم اون یوزرنیم رو زخیره کرده ضمن اینکه هیچ گزینه ای برای چک مارک نداره که از اون طریق ذخییره شده باشه
کسی میدونه چرا تو ویستا sp1 گزینه سرچ از تو منو استارت پاک شده؟
چرا؟
در انجمن ویستا بپرسید. اینجا xp هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟
چون طریقه ی کار در مرورگر های مختلف فرق داره.
با سلام
چرا این با اینکه سیستم من قادر به Show کردن فایلهای Hidden می باشد اما تیک دو گزینه ای که با رنگ قرمز مشخص شده است پس از برداشتن مجدداً به حالت اول برمی گردد و قادر نخواهد بود پسوند فایلها را نمایش دهد؟
(آنتی ویروس من Nod32 و آپدیت می باشد و سیستم من به Autorun info آلوده نیست)
چگونه میتوان این دوگزینه را مجددا فعال نمود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
یکی از احتمال ها برنامه ی مخرب Trojan.Win32.Delf.aam است. این قسمت رو از پست اول تاپیک زیر بخونید.نقل قول:
پاک کردن برنامه ی مخربی که پوشه ها را مخفی ( Super Hidden ) می کند.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلام
ندونستم اين سوال رو كجا بپرسم !! نزديك به هفت هزار ايميل تو اينباكس ياهوي من هست كه ميخوام همشونو پاك كنم . راهي هست كه همشونو با هم پاك كنم يا بايد همون صفحه به صفحه پاكشون كنم ؟! ممنونم . يا علي