ممنون:11::40:
Printable View
ممنون:11::40:
ادمین ها و مدیران دقیقا به چه چیزهایی از کاربرها دسترسی دارن یعنی حداکثر به چیا می تونن دسترسی داشته باشن؟
ip کاربران رو که می دونم در دسترسشون هست.
ولی مثلا به اینکه سیستم عامل یک کاربر چی هست یا از چه مرورگری استفاده می کنه یا چیزای دیگه رو هم می تونن بفهمن؟
لطفا جواب دقیق بدین اگر نمی دونید الکی جواب ندین.
ادمین ها و مدیران دقیقا به چه چیزهایی از کاربرها دسترسی دارن یعنی حداکثر به چیا می تونن دسترسی داشته باشن؟
ip کاربران رو که می دونم در دسترسشون هست.
ولی مثلا به اینکه سیستم عامل یک کاربر چی هست یا از چه مرورگری استفاده می کنه یا چیزای دیگه رو هم می تونن بفهمن؟
لطفا جواب دقیق بدین اگر نمی دونید الکی جواب ندین.
مرورگروسیستم عامل افرادی که به سایتها سر میزنند رو میشه باچند کد ساده فهمید.کلن 3-4خط برنامه بیشتر نمیشه.نقل قول:
برای مثال فلش پلیر از سایت ادب دانلود کنی بروزرت رو شناسایی میکنه وبرای همون بهت میده.
IP رو هم که خودت گفتی.که از طریقش میشه ISP و شهر رو راحت مشخص کرد.
باقی رو نمیدونم.
کدش چیه دقیقا؟نقل قول:
منظورم به دست اوردن سیستم عامل یک کاربر دیگه بود نه خودمون
شما باید ادمین یه سایت باشی تا این کدها رو توی هوم پیجت بنویسی؛که هرکی سر زد بفهمی با چی اومده
بهر صورت برای شروع برای بدست آوردن نام مرورگر کاربرهای که به سایتت سرکشی میکنند، از لینکدونی p30world بنقل از وبلاگ طراحوب:
[PHP]http://linkdump.p30world.com/archives/003404.php[/PHP]
برای چیزهای دیگه و اطلاعات بیشتر هم برو انجمن برنامه نویسی وطراحی وب واینترنت....
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=124[/PHP]
موفق باشی:11:
سلام
چطوری میشه اینجا البوم شخصی درست کرد؟ برای کاربرای معمولی امکان پذیره؟
نوچ....فقط ادمین اونم از نوع میثم اش........نقل قول:
سلام
چطوری میشه اینجا البوم شخصی درست کرد؟ برای کاربرای معمولی امکان پذیره؟
سلامنقل قول:
عزیز
تاپیک رو پر کنیم باید با پست ؟ وقتی کسی با هر درجه کاربری جواب کاملی میده چرا باید کسی دیگه چیزی بنویسه؟
-------
انجمن هم مورد حمله است . و ادمین ها هم دارن مقابله میکنن. از این بیشتر توضیحی وجود نداره که داده بشه.
زمانی برای تغییرات اعلام نشده عزیز. هر از گاه که فعالت های اصلی ادمین انجام شده بود و فرصت ازادی بود مجددا تعداد دیگه ای از درخواست های تغییر نام کاربری انجام میشه. ماهی یک بار . دو ماهی یکبار. نه هر روز.نقل قول:
همینجا از تک تک عزیزانی که برای تغییر نام کاربریشون به من پی ام نمیدن و از انجمن ثبت احوال استفاده میکنن تشکر میکنم. همینطور از تک تک اونهایی (مثل اون عزیز با 11 پست) که به واسطه تغییر نکردن نام کاربریشون به بنده توهین نکردن هم تشکر میکنم.
افعال معکوس: دینقل قول:
زمانی برای تغییرات اعلام نشده عزیز. هر از گاه که فعالت های اصلی ادمین انجام شده بود و فرصت ازادی بود مجددا تعداد دیگه ای از درخواست های تغییر نام کاربری انجام میشه. ماهی یک بار . دو ماهی یکبار. نه هر روز.
همینجا از تک تک عزیزانی که برای تغییر نام کاربریشون به من پی ام نمیدن و از انجمن ثبت احوال استفاده میکنن تشکر میکنم. همینطور از تک تک اونهایی (مثل اون عزیز با 11 پست) که به واسطه تغییر نکردن نام کاربریشون به بنده توهین نکردن هم تشکر میکنم.
این تاپیکه موسیقی به این زودی ها قرار نیست برگرده؟
بعد پست هاش پاک شدن یا باز برمی گردن؟
600 تا لینک هستش اونجا می خوامشون الان ولی نمی تونم کاری بکنم: دی