با سلام من هارد 40 دارم که موقع پارتیشن بندی 5 تا 8گیگ درست کردم اماحالا درایو c نمی دونم چرا 4گیگ شده؟؟؟ چرا؟؟؟
با سلام من هارد 40 دارم که موقع پارتیشن بندی 5 تا 8گیگ درست کردم اماحالا درایو c نمی دونم چرا 4گیگ شده؟؟؟ چرا؟؟؟
عنوان تاپیکو یه بار دیگه بخون: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــدنقل قول:
ننوشته: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم شـــــما
اون لوگوى مسخرهى بالاى سايت رو عوض كنيد، آخه از عيد خيلى وقته گذشته!
◙
سلامنقل قول:
سوالت رو در آدرس پایین بگو
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=15
دوست عزیز اون که چندین وقته عوض شده!!نقل قول:
بخ جای اینکه ما لوگوی مسخره رو عوض کنیم شما یه بار کنترل اف5 رو بزن .نقل قول:
:27::27::27::27::27:نقل قول:
بخ جای اینکه ما لوگوی مسخره رو عوض کنیم شما یه بار کنترل اف5 رو بزن
بابک خان نمیشه این اخطار ما رو زودتر از بین ببرید ؟
آخه بعد از بازی اعصابم به هم ریخته بود و حقیقت رو خوب گفتم :41: ...
به هر حال من تابع قوانین این سایت هستم و دوست ندارم بن بشم حتی برای یک روز !
مستر كريمي هاَو آر يو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما يه نگاه به اخطارت كه هميشه همراهت ميمونه بندازي ميبيني كه تاريخ Expire داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون موقع از ديدها محو ميشود. ولي خاطرهاش برات ميمونه.
آي هم مثل يو يه اخطار از همين بابك ( كه اون عكس نجومي پشت سرش منو كشته. الان هم مطمئنا خفن پيگير Phoenix هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گرفتم.
وقتي به دليل اينكه چرا اخطار گرفتم نگاه ميكنم ، خندم ميگيره. چه دل خوشي داشتيم ما يه زماني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصهاش اينكه ميگذره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
K A R I M I.....:18:نقل قول:
تو دیگه چرا؟
عجب، عجب..:27:
بابک خان این اخطار رو لا اقل با رنگ سفیدی چیزی براش بنویسید که خیلی تو چشم نزنه:31:
یا با اتد (مداد نوکی) بنویسید که کمرنگ باشه:31:
برای باز کردن lock code n73 چه راه آسانی هست؟مرسی