قبلا نزدیک بود ماشین بره صافکاری منم برم بیمارستان. واسه همینم دیگه با پیکان این حرکت رو نمیزنم.نقل قول:
Printable View
قبلا نزدیک بود ماشین بره صافکاری منم برم بیمارستان. واسه همینم دیگه با پیکان این حرکت رو نمیزنم.نقل قول:
محمد جان اول چرا بن شدی؟؟؟
دوما مطالبی که گفتی قبلا توسط داش سهیل و بعضیاشون حتی در صفحات اول گفته شده.
سوما دم ال پی 640 گرم.
چهارما این شانس ما هست که تا یه نفر میاد بترکونه بن میشه مثل یه ماه پیش سهیل .
با ژیان دوستم که 300 هزار تومن پولش رو داده بود تو یه خیابون نه چندان بزرگ میرفتیم که به دوستم گفتم بزار من بشینم اگه بلایی اومد سر این غراضه همین الان نقدا پولش رو میدم. گفت بیا بشین 300 تومن که چیزی نیست. اگه پزو بود نمیدادم.نقل قول:
من هم با قد بلندم به زور خودمو تو ماشین جا دادم . گردنم کاملا خم شده بود و دوستم رودش پاره شد اینقدر بهم خندید. نشستم و گاز دادم تا صدای نکره ای از این 2سیلندر فرانسوی بلند شد. فرمون رو پیچوندم و دستی رو به زور از بغل فرمون بیرون اوردم ماشین لامسب 200 درجه بیشتر چرخید طوری خم شد که گفتم چپیدیم ولی لا مسب حتی یه چرخش هم بلند نشد. بعدش که میخواستم دستی رو بزنم داخل و به حرکت ادامه بدم هر کاری کردم نتونستم واسه همین پیاده شدم و دوباره دوستم اومد پشت ماشین.
در مورد معرفی ماشینا هم بگم که من یکی که کامل میخونم خیلی هم حال میکنم.
سلام...یکی از اون تازه اضافه شده ها منم نه؟!؟:31:خب حق بده نمیشه 2700 پست رو خوند!!!نقل قول:
شما خوب بود از اول این اموزش هارو همراه با تجربه ی خودتون میزاشتین و بحث رو به سمت کارای خودتون میکشوندین نه اینکه توضیح راجع به فلان فراری...البته اونا هم مفید هستند اما اموزش ها و تجربه های شما ارزشمندتره....
من این کارهارو دیمی و از روی علاقه یاد گرفتم و تمام مشکلاتش رو هم نوشتم اما خوشحالم از اینکه میبینم مطالب و اموزش هایی به این دقت و کیفیت میزارین.....از همگی ممنون.
راستی اموزش اون حرکت(اسمشون رو نمیدونم!)رو دارین که ماشین رو 180 درجه برمیگردونه و عقبکی میره؟؟؟؟مثا این حرکتی که تو فیلم ها نشون میده طرف تحت تعقیب هست و یهو ماشین رو میچرخونه و پشت سری رو میزنه و دوباره ماشین رو صاف میکنه؟؟؟؟؟اگه نیس بگیم بزارم:31:راستی اسمشم بگین.
در کل من میدونم این فرشاد جان از وقتی بن شد و مدیران هم این تاپیک رو مجزا نکردن دستش به کار نمیره:46:ولی خب چیزیه که تموم شده...زیاد جدی نگیرش.
شب میام ببینم چیکار کردین:5::8:
موفق باشید
نقل قول:
داش solo اگه میشه خودتو معرفی کن تا ما راحت تر صدات بزنیم.
من شخصا عشقم ماشینه. ریسه و تکنیکهای نمایشیه. ولی وقتی امکاناتش روندارم که به صورت واقعی برم پیست یا فلان کار رو کنم به یه سطح پایین تر یعنی به صورت مجازی اکتفای موقت میکنم. در واقع اینجوری بگم اگه 10 روز مرتب پشت کامپیوتر باشم خسته نمیشم و دست شما درد نکنه که به ما رو حیه میدید . اقا سهیل دستت واقعا طلا که این همه زحمت میکشی.
در مورد این حرکت هم که گفتی منظورت رو نمیگیرم که چه حرکتی هست.
این جمله هم که گفتی :
من اصلا بن نشدم.نقل قول:
خوشحالم از اینکه تعداد بچه ها زیاد شده.
ما چاکریم . خیلی خوبم میشه با اتومات زدنقل قول:
اخه پسر جان ؟ کی با پیکان این تکنیک ها رو انجام میده ؟؟؟؟؟؟؟ تو حالت خوبه واقعا ؟؟ با 405 نمیشه درست و تمام این تکنیک رو زد :10: بیخیال بابا !نقل قول:
اره !!! نمیدونم این بنده خدا چرا بن شده !!نقل قول:
احتمالا خطایی سر زده که بابی جون بن کردش .... ولی امید وارم بابک کوتا بیاد برگردونش .
خیلی خوش اومدی به جمع بچه های باحال ماشین باز ... بهت حق میدم !:27:نقل قول:
حق با شماست ... اگه این تاپیک جزء انجمن متفرقه نبود و مدیری داشت که نظارت میکرد و کسی که دل میسوزوند اون وقت هر کدوم از این ها در تاپیک مخصوص خودش قرار میگرفت ...نقل قول:
من تعجبم سینا که یکی از مدیر کل هایاینجاست تو پروفایلش نوشته اتومبیل رانی و ماشین از علاقه هاشه ولی هنو نیومده انجمن اون رو را بندازه ....به امید ان روز !! یا ان سال !!
نقل قول:
ما هم مثل خودتیم . ما هم تجربی یاد گرفتیم ...بعد با اسم و تئوریش اشنا شدیم .
نقل قول:
اینی که شما میگین یک نوعی از راکفورده . که تو اصول هند بریک و ترکیبی از هند بریک هاست استفاده میشه ... شاید یکی از ساده ترین حرکات بعد از دستی کشی باشه ....
طرف دستی رو میکشه ماشینش 180 میچرخه .. حالا دو حالت داره طرف میتونه اگه سرعتش زیاد بوده باشه به مسیر خودش ادامه بده اما در جهت عکس که در اون لحظه ماشین باید خلاص باشه و برای چرخش مجدد کافیه فقط فرمان رو به طرفی که جا داره بچرخونیم . یا اینکه این حرکت رو خیلی سریع بزنه .. یعنی دستی رو بکشه ماشین 180 بچرخه و سریع فرمان رو مجدد در جهت عکس دور بده . حالا تو این 270 صفحه میگردم که کجاهاش دقیق گذاشتم تا برات بفرستم
داش سهیل اگه اجازه بدی من اموزش دریفت رو بزارم و اگه اشکالی بود شما رفع اشکال کنی.
رخصت هست؟؟