نترس قيمت هدفونش يه 24 هزار تومني بيشتر نيست!! به نظر من هدفون Apple بگير كه 5 هزار تومنه . كيفيتش هم بدك نيستنقل قول:
خوب مدلی چیزی نداشت ؟ می تونی یه عکس ازش بذاری؟ قیمت؟ صدای باسش خوبه؟
Printable View
نترس قيمت هدفونش يه 24 هزار تومني بيشتر نيست!! به نظر من هدفون Apple بگير كه 5 هزار تومنه . كيفيتش هم بدك نيستنقل قول:
خوب مدلی چیزی نداشت ؟ می تونی یه عکس ازش بذاری؟ قیمت؟ صدای باسش خوبه؟
من به همه پيشنهاد مي كنم هيچ وقت اسكرول هاي اكواليزر رو تا آخر بالا نياريد. من بالا اوردم اسپيكر هام يكمي خراب شدن يعني وقتي صدا رو تا ته زياد ميكنم شروع ميكنن به جر جر كردن. كسي نمي دونه اگه بخوام اسپيكرهام رو عوض كنم چند هزار تومن برام از كار در مياد؟
فعلا كاريش نداشته باش. قديمي كه نيست.نقل قول:
بچه ها ورژن گوشیم 3.27 هست. میشه updateکرد؟؟
نگران نباش اولش از اكثرا همين جوريه . هروقت شروع به ريست كردن كرد خاموش روشنش كن.نقل قول:
سلام گوشي 5700 من مشكل restart داره... مي خواستم ببينم اين طبيعي يا نه؟ لطفا جواب بديد
g g game جان این تنظیمات اکولایزری که گذاشتی مخصوص 5700 نیست چون اکولایزر 5700 بیش از 10 تیکه میشه بالا و پایینش کرد!!!برای بلندی صدا همه این کار رو انجام بدن:از سمت چپ اولی رو تا اخر بالا ببرید!دومی رو 13 عدد بالا ببرید!سومی رو 9 عدد بالا ببرید و چهارمی و پنجمی رو تا اخر بالا ببرید!استریو را برای بعضی اهنگها خاموش کنید!حالا صدای اسپیکر شما درینگ درینگ میکند و بلندی زیادی دارد!!!
مرتضی جان مگه گوشی شما پشت سر هم ریست میشه که اونوقت خاموش و روشنش میکنی؟؟؟؟؟!!!!در ضمن اسپیکرت سالمه و مطمئن باش مشکل از اهنگهاست!در جواب دوست دیگمون باید بگم که بهتره گوشیتو اپدیت نکنی!!اپدیت جدید خیلی بی خوده!البته مشکل اس ام اس فرستادن من حل شده و دیگه مشکلی ندارم فکر کنم مشکل از اپراتور ارتباطات سیار بود!!من اکولایزرهام روی تنظیم صدای بلند هستند و هیچ مشکلی ندارم!
لازم به خاموش و روشن کردن شما نیست اصلآ هم مال همه اینطوری نیست کی میگه همش ریستارت میشه؟بار اول دوم شاید ولی بعدها دیگه تکرار نمیشه.ضمنآ ببین چکار می کردی که ریستارت شد .نقل قول:
مال 5700 است .من که نگفتم تیکه گفتم خط های تیره -دقت کنی این خطها معلومه .در مجموع10 تا خط تیره در هر ستون وجود داره :13:نقل قول:
g g game جون شما هم توی اکولایزرتون وقتی اکولایزر رو میخواهید بالا ببرید در تیکه ی اول یک ذره حرکت میکنه ولی در بقیه ی تیکه ها درست میشه؟؟؟؟منظورم رو فهمیدی؟؟؟؟؟اگه نفهمیدی پس اکولایزرت رو تا اخر ببر پایین بعد از اول بیارش بالا ببین که تو هم در همون تیکه ی اول بالا نمیره و در بقیه ی تیکه ها درست بالا میره؟؟؟؟
اسپیکر های 5700 برای موزیک با وضوح بالا طراحی شده.
ولی فریمور قدیم شدت جریان بالایی رو به اسپیکرها هدایت میکنه.
برای همین در بعضی آهنگ ها که قدرت آهنگ زیاده ، وقتی صدا تا آخر زیاده ، اسپیکر ها کم میارن و صدای خر خر میاد ، که این باعث میشه حتی به اسپیکر ها آسیب برسه.
برای همین در فریمور جدید ، یک مقدار تنظیمات صدا تغییر کرده و شدت صدا کمتر شده.
یعنی خود نوکیا این اشکال رو تصحیح کرده..
من پیشنهاد می کنم گوشیتونو آپدیت نگه دارید ، صداشو تا آخر زیاد نکنید ، آهنگ های تقویت شده که صداشون زیاده پخش نکنید.
خیلی هارو دیدم این مشکل خرخر رو روی این گوشی داشتن ، همشونم مثل خودم وسواسی بودن
موفق باشید