در ضمن میشه بگید این yasu چیه؟
Printable View
در ضمن میشه بگید این yasu چیه؟
به احتمال خيلي زياد مشكل از كارت گرافيك هست. اما نصب دوباره ويندوز رو هم امتحان كنين.نقل قول:
بازي شما ريپ شده هست( به جاي همه فيلمهاي بازي فقط يك فيلم با اسمهاي مختلف كپي شده توي پوشه بازي) يا دي وي دي تون رو عوض كنين يا اينكه يكي ديگه بگيرين كه كامل باشه.نقل قول:
اين بازي رو مي تونين با يكي از ابزارهاي Antiblacklisting باز كنين.نقل قول:
مخفف : Yet Another SecuROM Utilityنقل قول:
Yasu همون ابزاري هست كه بايد با اون اين بازي رو باز كنين. نسخه جديد اين نرم افزار رو مي تونين از اينجا داونلود كنين:
اين برنامه اجازه نميده كه قفل SecuRom بفهمه كه سي دي شما تقلبي هست.کد:http://yasu.copybase.ch/download/0c42ec471c9556db3cf0261e47000f2c/YASU_1-10-7035.zip
ا یعنی مثلا بعضی بازی ها رو که می خوام دانلود کنم نوشته Dvd Rip کامل نیستند؟
واقعا ممنون. انصافا که زدید وسط خال معلومه که این کاره اید.نقل قول:
درسته ویدئو ها همه هم سایز هستند.
فقط شما می دونید بهترین نسخه این گیم مال کدوم شرکته؟
تکین که حال ما رو گرفت.
نمی دونم تا حالا کسی این بازی نصب کرده یا نه ولی من هرکاری میکنم نمی تونم برنامه رو نصب کنم بعد از کپی کردن تمام فایلها روی جنرال 2و نصب کرک بازی این ارور در هنگام اجرا بازی ظاهر می شه که شما یا ویروس دارید یا سیستمتون پایین است وقتی هم که بازی آنی ستال می کنم بازی جنرال در عنوان کنترا برام می یاد ولی هیچ کدوم از بازیاش انجام نمیشه خوب می تونید مشکل رو به من بگید
رم:512
گرافیک:128
سی پی یو:2.5
میشه متن کامل ارور رو بنویسی یا عکسی ازش بذارینقل قول:
شاید مشکل از سیدی باشه تو یه کاری کن عکسشو بذار:46:
اونهایی که DVD RIP نوشته میشن فیلم هستن. RIP خالی اگه باشه برای بازی استفاده میشه.نقل قول:
نه والا! معمولا سرزمین بازیهای رو بدون ریپ میده بیرون اما باز هم مطمئن نیستم این بازیش کامل باشه.نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال دارم.
من یه بازی اینستال کردم و زمانی که میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دوتا از مدیران این سوالو پرسیدم ویکی ازونا که امین خان باشه گفت هاردت پره و باید خالی کنی.
میخوام ببینم که از کجا باید هارد رو خالی کرد؟
منکه خودم هیچ سررشته ای از رم و درایو و اینجور مسائل ندارم.
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
این ارور واسه حافظه ی مجازی هست شما برای اجرای بازی fifa manager باید حاظه مجازی را بالا ببرید برای این کار
:
روی مای کامپیوتر راست کلیک کرده وپراپرتیز را انتخاب کنید وبعد به تب ادونس رفته و روی performance روی ستینگ
کیک کرده ودر صفحه ی ظاهر شده تب ادونس را انتخاب کنید وبعد روی virtual memory روی change کلیک کرده و
حافظه رابالا ببرید
سلام دوست مننقل قول:
خوب اینجور که پیغام نوشته باید حداقل 768 مگابایت فضای خالی روی اون درایوی که بازی رو روش نصب کردی وجود داشته باشه تا بازی بتونه اجرا بشه.
برای اینکه یخورده فضای خالی درایو رو زیاد کنی میتونی چند تا از برنامه های بدرد نخوری رو که روی درایو مربوطه هست رو پاک کنی (( uninstall بکنی ها !! یه وقت نزنی درایو رو فرمت بکنی:27: )) در ضمن میتونی بعد اینکار رو درایو مورد نظر راست کلیک کنی و از properties که پایین ترین گزینه هستش بفهمی که چقدر از فضای درایو پر و چقدرش خالی هست (( اون دایره آبی و بنفش رو میگم!!!))
موفق باشی:20: