سلام
قانون سه برادر هنوز برقراره؟
سلام
قانون سه برادر هنوز برقراره؟
تا آخر 89 برقرار هستنقل قول:
در کل اینو می خوام بگم که :
من تا یه هفته دفترچه رو پست می کنم سربازی من می خوره به اردیبهشت 90 می خوام بندازم اسفند 89 میشه یا نمشه ؟
راحت میدن یا نمیدن و ...؟؟؟
مرسی:40:
بابت جواب دادن دستت درد نکنه.نقل قول:
ولی امن امروز بعد از 500!!! بار زنگ زدن به شماره های نظام وظیفه یکی جواب مارو داد گفت
18/10/90 محلت داری بعد از اون غیبت می خوری نیازی به گرفتن دفترچه هم نیست.کنکور هم می تونی بدی!!!!!
شدن که میشه ولی ماه اسفند دوره طلایی اعزام هستنقل قول:
از همین الان برو سریش شو، راحت نمیدن ولی در نهایت میدن
سلام رفقا....
میخواستم ببینم معافیت تحصیلی از کی حساب میشه!؟
مثلا من تا 18 ابان وقت داشتم دفترچه پست کنم اگه نمیرفتم دانشگاه. الان که میرم از 19 ام معافیت تحصیلیم حساب میشه؟
بعد اینکه خود دانشگاه کارای معافیتو میکنه دیگه ما که نیاز نیست کاری کنیم؟
شما از روزی که ثبت نام دانشگاهت رو انجام میدی برات معافیت تحصیلی محاسبه میشه.(برای ما که اینطوری بود)
دانشگاه هم خودش براتون درخواست معافیت تحصیلی رو به نظام وظیفه ارسال میکنه.
سلام دوستان
بالاخره برگه سبز من هم اومد..............تاریخ اعزام:90/8/18:18:
حالا میخواستم ببینم میشه این تاریخ رو چندین ماه جلو انداخت؟مثلا یک سال؟
اگر فرضا من تونستم تاریخ اعزامم رو به 89/8/18 تغییر بدم آیا توی دوره آموزشی به من مرخصی میدن که من بیام امتحان جبرانی دی ماه رو بدم(دیفرانسیل 2):31:؟
آموزشی دقیقا چند روزه؟60 یا 45 روز یا ...؟
اصرار من برای زود رفتن استفاده از قانون کسر خدمت حضور پدر در منطقه هستش...میگن فقط تا آخر امسال هستش...!!!
راستی من متولد 71/2/1 هستم.
باتشکر:40:
نقل قول:
شما دفترچه رو کی پست کردین ؟
یعنی من الان پست کنم اردیبهشت ماه نمی خوره ؟
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
رفیق الان پست کنم سربازی من کی میفته ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط HITB0Y
سلام دوستان
بالاخره برگه سبز من هم اومد..............تاریخ اعزام:90/8/18
حالا میخواستم ببینم میشه این تاریخ رو چندین ماه جلو انداخت؟مثلا یک سال؟
اگر فرضا من تونستم تاریخ اعزامم رو به 89/8/18 تغییر بدم آیا توی دوره آموزشی به من مرخصی میدن که من بیام امتحان جبرانی دی ماه رو بدم(دیفرانسیل 2)؟
آموزشی دقیقا چند روزه؟60 یا 45 روز یا ...؟
اصرار من برای زود رفتن استفاده از قانون کسر خدمت حضور پدر در منطقه هستش...میگن فقط تا آخر امسال هستش...!!!
راستی من متولد 71/2/1 هستم.
باتشکر
سلام
دوستان خسته نباشین.
من الان 3 ماه مونده تا اینکه 6 ماه فراغت از تحصیلم تموم شه و می خوام برای کنکور ارشد ثبت نام کنم. می خواستم بدونم که برای ثبت نام باید دفترچه آماده به خدمت داشته باشم؟؟؟؟؟
با تشکر