عع ازون موقع ios 9 با اون داستاناش نصب نكردمنقل قول:
امروز نصب ميكنم ببينم چطوريه
نه اينجا مشكلي نداره نت
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
عع ازون موقع ios 9 با اون داستاناش نصب نكردمنقل قول:
امروز نصب ميكنم ببينم چطوريه
نه اينجا مشكلي نداره نت
تا 2 ماه پیش که L2TP IPSec کلا" بر روی 3G/4G ایرانسل بسته بود ولی L2TP خالی اوکی بود. بنده در خصوص مشکل کانکت نشدن L2TP IPSec باهاشون از طریق ایمیل پیگیری کردم و گفتم که اپل تو iOS 10 پروتکل PPTP رو حذف کرده و L2TP IPSec هم بر روی 3G/4G ایرانسل کانکت نمیشه ولی روی همراه اول و رایتل اوکیه که گفتن بررسی میکنیم و الان یکماهی میشه که اوکی کردن.نقل قول:
اگر خواستین بگین اکانت تست بدم بهتون امتحان کنید.
درسته قبلا بسته بود الان مدتیه باز شده، اون موقع هیچی رو ایرانسل کار نمیکرد.نقل قول:
تشکر ویژه دارم ازت بابت این وی پی سیبچه واقعا خوب کار راه میندازه روشنقل قول:
بعد الان ایفون با اون کد *۳۰۰۱ مشخصات سیگنال شبکه رو نشون میداد الان میره رو اون صفحه ولی هیچی رو نشون نمیده کانکشن میزنه فقط :n03:
خواهش میکنم، کد بله مقدارش نشون نمیده با سیم دیگه مثل رایتل و همراه اول امتحان کنید اگر باز نشد تو ios جدید بسته شده لابد، اما باند و شماره دکل نشون میده همچنان. در ضمن اگر جیلبریک هستین cellularinfo نصب کنید فرکانس ، sinr, rsrp نشون میدهنقل قول:
امروز خونه موندم ببینم تا قبل 12 وضعیت نت چه طوره ! فکر کنم این بارون به دکل خورده که سرعت دوباره مثل سابق شده :n02: احتمال هم داره مثل چند ماه گذشته ، تا قبل 12 همه چی اوکی باشه و 12 به بعد سرعت دوباره برسه به 20 کیلوبایت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب مشکل ورود به App ایرانسل من داشتم . و بسته افزایشی شبانه هم فعال نمی شد . از دوستان کسی این مشکل داشت ؟
بله برای منم دیشب وارد نمیشدنقل قول:
مجبورم شدم با این کدهای دستوری *# 2 ساعته بگیرم
مودمت چیه؟نقل قول:
ایرانسل واسه سیمکارتهای 4g ای پی ولید میده ؟
قبلا واسه وایمکس که میداد