سرویست چیه؟ خب طبیعیه که سرعت واسه سایتهای داخلی زیاده روی خارجی ها نباید زیاد حساب باز کنی تازه بازم شانسی داری خیلی ها با همون 9 مگ سرعتشون از 300 کیلو با هیچ سایتی بیشتر نمیرهنقل قول:
Printable View
سرویست چیه؟ خب طبیعیه که سرعت واسه سایتهای داخلی زیاده روی خارجی ها نباید زیاد حساب باز کنی تازه بازم شانسی داری خیلی ها با همون 9 مگ سرعتشون از 300 کیلو با هیچ سایتی بیشتر نمیرهنقل قول:
من شهریار هستم
دوستان خیلی بهشون گفتم ولی میگفت صد در صد لینکت میپره از این حرفا !! خلاصه خواستم مجابش کنم که قط کرد حتی همینم که بست گفت ممکمه لینکت بپره:n13:
میگم نکنه این مودم عدد هارو استبا نشون میده!!:n13:
گزاشتم ولی بازم تو مودلاسیون همون G.DMT میزنه وکلا تغییری نکردنقل قول:
به کدوم شماره زنگ زدی شما؟ پشتیبانی مرکزی تهران (82201-021) رو بگیر واسه من که خیلی راحت انجام دادننقل قول:
یه بار هم مودمو خاموش روشن کن یا سیم خط رو در بیار دوباره بزن ببین اون عددا عوض میشه یا نه
من الان از قسمت گفتگوی آنلاین سایت پارس آنلاین بهشون گفتم خطم رو روی 9 مگ ببندین توی 1 دقیقه روی 9 مگ گذاشت !
فقط یه چیزی نویز downstream قبلش روی 22 بود الان اومده روی 6 !!! ولی هیچی قطعی نداشتم تا حالا ، به نظرتون چی کار کنم ؟
noise margin upstream: 10.3 db
output power downstream: 0.0 dbm
attenuation upstream: 24.6 d
noise margin downstream: 6.0 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 43.0 db
با چت آنلاین این کارو کردم خیلی بهتره به نظرم یه خانومه بود که انقد سوالپیچش کردم قط کرد:n02:نقل قول:
اقا اینکارو که گفتی انجام دادم 3 تا از snr کم شد !:n02:
ولی با رفرش دوباره حی کم زیاد میشه ثابت نیست فکر کنم یه مشکلی داره این خط
الان مقدار دیتا ریت مودم رو چه عددی هست؟ Downstream منظورمه که باید 9216 باشهنقل قول:
کم شدن SNR وقتی پهنای باند زیاد میشه کاملا طبیعیه اگه لینک مودمتون قطع نمیشه هیچ مشکلی پیدا نمیکنید، برا منم SNR روی 31 بود خط هم روی دو مگ وقتی گذاشتن رو 9 مگ SNR رسید به 14
تازه شدی مثل خودم منم الا 8 تا8.5 نویزمه...هیچی از سرعت لذت ببر .یه تست با اسپیدتست سرور داخلی و یه تست با سرور خارجی بذار برامون مرسینقل قول:
نقل قول:
آره همون 9216 شدهنقل قول:
نه بابا داغون شده چند دقیقه پیش اینترنت قطع بود نگاه کردم دیدم نویز رفته روی منفی 4 !!!
من که 256 دارم بعید میدونم زیاد برام 4 مگ با 9 مگ تفاوتی داشته باشه به غیر از اینکه قطعیم بالا بره
میخوام بگم دوباره رو همون 4 مگ بزارن !
-------------------------------------------------------------
دوباره روی همون 4 مگ گذاشتن ، نویز خوب شد اومد روی 20
پارسیها مسیر رفته رو ترکیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال زیاد از طرف پارس مودلاسیون مودم شما رو روی G.DMT تنظیم کردن!برای بنده هم اینطوری شده بود...نقل قول:
شما به پشتیبانی بگو مودلاسیون رو برات بزارن روی adsl2+.