4 مگ - چطور ؟نقل قول:
Printable View
4 مگ - چطور ؟نقل قول:
خوب برادر جان یا خطت مشکل داره یا مودمت ! چون اصولا 96 برا اپلود درست نیست و فیک هست ! مودم را ریست کرده و با پشتیبان خود تماس حاصل فرمایید !نقل قول:
بستگی داره که وضعیت پارس در منطقه ی مخابراتی شما چطور باشه ! اگه مناسب یا متوسط باشه با یه سرویس 2 مگ محدود که قیمت ماهانش 24 تومن (فکر کنم ) هست میتونید ماهی حداقل 100 گیگ دانلود کنید، با این شرایط یه سرویس 1 مگ براتون خیلی مناسب خواهد بود ! البته گفتم بسته به منطقه ی مخابراتی شاید شبی 1 گیگ هم نتونید دانلود کنید !!!نقل قول:
میکشه ولی امکانش هست که با مشکل مواجه بشید !(نه الزاماف ولی امکانش زیاده ) چون در اون صورت snr داون استریم میاد رو 8 تا 10 که زیاد خوب نیست (ممکنه پاکت لاست داشته باشید و دانلود ناقص باشه )نقل قول:
مدل مودم من comtrend
مدل مودم من comterendنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان وضعیت خط من چطور است؟مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطتون رو 9 مگ بسته شده ولی اصلا وضعیت مناسبی نداره ! نویز زیاد بد نیست ولی snr margin دانلود خیلی پایینه و حتما مشکل ساز خواهد بود ! اسپلیتر و خط تلفن رو بررسی کنید اگه درست نشد بگید که خطتون رو بیارن رو 4 مگ ، چون الان امکان قطع و وصلی و دانلود ناقصی زیاده !نقل قول:
چون اون موقع که خط من رو 4 مگ بود نویز Downstream 29 بود.الان که رو 9 مگ بستم 8~10.5 هست ...به نظرمن بهشون بگو ببندن رو 9 مگ انشالله که جوربشه و مشکلی پیش نیاد وگرنه باید یه بازنگری بکنی و یه چک کامل از خطت تا خود مخابرات.نقل قول:
سلام دوستان
من 2 مگ میگیرم لرستان الیگودرز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعصابم خورده
مدل مودم asus dsl-n10
اطلاعات مربوط به adsl کجاشه؟
من اینترنتی تبت نام کردم همین حالا معلومه کی تماس میگرن
پارس انلاین سرعت بالا نام میخاد (کارت دانشجویی)
یوزر و پسورد را کی ارسال میکنند برا ی کاربر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا صبح بهشون زنگ بزن تا سریع تر کاراتو انجام بدن ، اینجوری طول میکشهنقل قول: