تهران مرکز مخابراتی هجرت
Printable View
تهران مرکز مخابراتی هجرت
سرعت تککانکشنتون الآن از سرورهای خارجی چنده؟ البته سرعت تککانکشن مستقیم با کیفیت وبگردی ارتباط داره اما عوامل دیگهای هم میتونه باعث این کندی بشه.نقل قول:
مثلن، یه موضوعی که باعث کندی تو دیدن صفحههای وب میشه اینه که تو یه صفحه وب که در ظاهر فقط از یه آدرس مشخص داره بارگذاری میشه، در عمل تعداد زیادی فایل باید دانلود بشن که الزامن هم همه از همون آدرس ثابت نیستن. مثلن فایلهای مدیا از سرورهای جدا از سرور اصلی سایت ممکنه باشن، یا حتی فایلهای مربوط به scriptهای استفاده شده، یا تبلیغات داخل صفحه یا apiهای گوگل
خیلی از این لینکهای پنهان داخل صفحه یا از پروتکلهای محدودیتدار مثل همین https دارن استفاده میکنن یا خود سرورهاشون به نوعی فیلتره. اینا باعث میشه که مرورگر در تلاش برای رندر کردن صفحه، روی بعضی از این لینکها گیر کنه و صفحه دیرتر از حد معمول لود بشه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
منم تهرانم. البته مرکز مخابراتی کاشانی که یکی از شلوغترین مراکز مخابراتی تهرانه.
راستی یه سؤال دیگه، شما روی سرویس شهاب، حتی از سرورهای خود آسیاتک هم محدودیت شدین با این اوصاف درسته؟ یعنی از این سرورها هم سرعتتون از حدود 4-5 مگابیت (500کیلوبایت) در ثانیه بالاتر نمیره؟
راستش من به خاطر اینکه کابل های منطقه ما کیفیت زیادی نداره خودم به آسیاتک گفتم سرعت منو رو 6 مگ ببندن تا SNR خطم پایین نیاد چون من گیمر هستم.نقل قول:
ولی وقتی از سرورهایی مثل دانلودها یا میهن دانلود که ساپورت خود آسیاتک هست دانلود می کنم سرعتم دور و بر 700 کیلوبایت هست که ماکزیموم سرعت من هست.
تو تایم شبانه هم سرعتم برای دانلود از این سرورها حدود 600 کیلوبایت هست ولی با سرورهای دیگه قضیه فرق می کنه.
مرکز مخابراتی هجرت هم خیلی شلوغه و آسیاتک تمام پورت هاش اونجا پره و وقتی ساعت از 5 عصر بگذره کلا کانکشن به فنا میره.مخصوصا پینگ تایم افتضاح میشه.
اگر گیمر هستید به شما پیشنهاد مبدم در صورت امکان از پارس انلاین یا شاتل نت بگیرید چون پینگ اونا خیلی بهتر از آسیاتک هست.
بازم ممنونم از اطلاعاتی که دادین.نقل قول:
راستش من گیمر نیستم. بیشتر دانلودرم و وبگرد. الآن هم پارسآنلاین دارم که چون دانلود شبانهاش رو حذف کرده دیگه به دردم نمیخوره. البته سرعت و پینگش خیلی خوبه. حتی من تککانکشن تو ساعتهای خلوت از سرورها خارجی عملن فول ظرفیت پهنای باندم رو دارم. خطم 12مگابیت بسته شده و تو ساعتهای خلوتی سرعت تککانکشنم تا 1.3 مگابایت هم میرسه. اما شبانه رایگان دیگه نداره و در ثانی روی ف.ی.ل.ت.ر.شکنها و بعضی از پروتکلها نسبت به ISPهای دیگه محدودیت بیشتری میذاره. (البته میدونم منشأ اصلی ف.ی.ل.ت.ر.ینگ خود زیرساخته اما پارسآنلاین محدودیت بیشتری هم اعمال میکنه.)
اگر ما سرویسچابکـ نامحدود برنزي 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گيگ درماهبگیریم بعد اتمام ترافیک هدیه وقتی که سرعت میاد پایین به صورت pptp/l2tp به سرور ایران وصل بشیم پهنای باند زیاد میشه به لینک داخلی؟ لینک خارجی چطور؟ یا لینک به خارج ؟یا هردو باهم زیاد میشه؟
سلامنقل قول:
بله با شما موافقم
البته اون زمان فکر کنم تک کانکشن خوب بود
بعضی صفحات خوب باز می شد و بعضی ها اصلا باز نمی شد
حتی بعضی سایت های سرور داخلی!
خیلی عجیب بود
ظاهرا الان بهتر شده
+
پینگ هم بهتر شده
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
بله با شما موافقم
خیلی عجیب بود
ظاهرا الان بهتر شده
+
پینگ هم بهتر شده
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
بله با شما موافقم
خیلی عجیب بود
ظاهرا الان بهتر شده
+
پینگ هم بهتر شده
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
بله با شما موافقم
خیلی عجیب بود
ظاهرا الان بهتر شده
+
پینگ هم بهتر شده
سلام من از مخابرات میخوام بیام آسیا تک
شبانه سرعتش خوبه ؟
محدودیت حجمی نداره ؟
می تونید یکم اطلاعات راجع به پینگ و وضعیت تایم اوت پارس انلاین به من بدید؟نقل قول:
ممنونم
پارسآنلاین پینگش در اغلب اوقات برای من خوب بوده. من سرویس 2مگابیت حجمی دارم. عصرها از ساعت حدود 6-7 تا نیمهشب یه 2-3 ماهی هست که یه مقدار به دلیل شلوغی پینگ افزایش پیدا میکنه ولی قابل قبوله. من تایماوتی هم ندارم.نقل قول:
پینگ از 8.8.8.8 تو ساعتهای خلوتی حدود 150 تا 160میلیثانیه و در ساعتهای شلوغ عصر و شب تا حدود 200-220 میلیثانیه.
پینگ 4.2.2.4 یه مقدار بالاتره اما اونم از 250 میلیثانیه رد نمیشه.
اگه پروفایل گیم فعال کنی ظاهرن پینگ از این هم یه مقدار کمتر میشه. البته من تجربه نکردمش.
خطم روی 12مگابیت بسته شده و snr داناستریمم هم بین 6-8 db.
تو 5 سال گذشته که این ساختمون هستیم پارسآنلاین پایدارترین سرویسم بوده در مقایسه با شرکتهای فنآوا، شهراد و آسیاتک که قبلن داشتم. واقعن اگه شبانهاش رو این جوری نابود نمیکرد اصلن عوضش نمیکردم. ولی هزینه حداقل 700 تومن بابت هر گیگ دانلود شبانه واقعن به صرفه نیست.
ضمنن، همون طور که قبلن هم گفتم پارسآنلاین یه مقدار روی ف.ی.ل.ت.ر.ینگ و محدودیت پروتکلها سختگیرانهتر عمل میکنه نسبت به بقیه ISPهایی که تا حالا تجربه کردم.