ککککممممممککککککککک کککککننننننننن حححححللللللل کککککنننننننن قبل دانلود بهتر بود الان بد تقریبا 80 درصد سرعت کم شد چرا؟نقل قول:
من نیمه حرفه هستم مودم ریست و.... تغییرات ایجادنکرد
Printable View
ککککممممممککککککککک کککککننننننننن حححححللللللل کککککنننننننن قبل دانلود بهتر بود الان بد تقریبا 80 درصد سرعت کم شد چرا؟نقل قول:
من نیمه حرفه هستم مودم ریست و.... تغییرات ایجادنکرد
خط شما بیشتر از 4 مگابیت را نمیتواند بکشد ! با شرکت مربوطه تماس گرفته شود و گفته شود که خط روی 4 مگ بسته شود !نقل قول:
منظورت اینه که ناقص ارسال بشن دیگه؟:n02: آپ استریم زیاد مهم نیست برامنقل قول:
اگه یه مودم بهتر از این مودم خودشون بگیرم امکان داره وضعیت بهتر بشه؟
دوستان از کجا بفهمیم خطمون نویز داره یا نه و آیا 9 مگ میکشه یا نه؟مرسی
:n02: نه خوب برای هر دریافتی نیاز به ارسال هست ! میتونید توی پنل کاربریتون هم ببینید که مثلا اگه شبی 5 گیگ دانلود داشته باشی 200 مگ هم اپلود داشتی ! برا همین ممکنه مشکل ساز بشه ! البته 8 خیلی هم پایین نیست، ولی خط مقدم خطره :n02:نقل قول:
فکر نکنم مودم تاثیر زیادی داشته باشه ! کابل و اسپلیتر رو اینجور چیزارو یه تکونی بده شاید فرجی حاصل شد :n09:
مدل مودمتون چیه ؟نقل قول:
اینا عکس دیدی؟ چرا؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 12 مگ ربط نداره ولی نویز خیلی بد بود!!!!!
این لینک رو مشاهده کنید :نقل قول:
هر چقدر که عدد Rate بالا باشه میزان Snr margin کاهش پیدا میکند و اگر این مقدار از 6 db کمتر باشد اوضاع اینترنت خراب خواهد بود است !کد:http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=355
پس چگونگی db بین 25 تا 35 باشید؟نقل قول:
downstream rate = 2048 در این صورت snr magin = 20 تا 35نقل قول:
اما به نظرم یه ایرادی وجود داره !
یک اینکه میزان ریت اپ استریم رو زده 96 که درست نیست ! دو اینکه به نظرم با شوتوفاب دستکاریش کردید ! اینم مدرک ! البته فقط یه احتماله ! جدی نگیرید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست جمع آوری رو دادم بای پارس افلاین:n21: