در آسیا تک با پایان دوره آیا ترافیک باقیمانده به دوره بعد منتقل میشه یا میسوزه؟؟
Printable View
در آسیا تک با پایان دوره آیا ترافیک باقیمانده به دوره بعد منتقل میشه یا میسوزه؟؟
درست شدهنقل قول:
دوباره چک کن از سایت دانلود ها:n06:
میسورهنقل قول:
و این خیلی بد هستش
سلام
پینگ من یه مقدار رفته بالا و رو 300
نه همین 3-4 روز پیش بود امتحان کردم 10 مگ روی 500 قفله چه داخل چه خارجنقل قول:
رنج آی پی شما وقتی محدود بود چند بود الآن چنده؟؟
نه در حالت احتمال عرض کردم شایدم اشتباه باشه به هر حال هر دو مورد بوده تا حالانقل قول:
منم منظورم سرور داخلی بود این دیگه برای همه مشخصه
در کل به مرکز مخابراتی و رنج آی پی بستگی داره
من سرویس چهار مگ داشتم که شبانه روي 100-120ميرسيد.شاید بستگی به سرویس هم داشته باشه مثلا سرویس های گران قیمت تر کمتر محدود بشن.منظورم اونهایی هست که ترافیک ماهانه بیشتری دارند.نقل قول:
من که اینترنت حجمی رو ول کردم یه نامحدود 128(15) کیلو گرفتم فقط برا تلگرامنقل قول:
چون دیگه دانلودی ندارم
هه دوران دیال آپ هم دنیایی بوده ها
سلام اتفاقا پینگ من دیشب بد نبود.حول و حوش 120 تا 140 بود و تایم اوت نداشتم.نقل قول:
شاید به خاطر این بود که تلگرام اختلال داشت و کسی نمی تونست زیاد ازش استفاده کنه و پهنای باند مرکز مخابراتی رو پر کنه.
راستی دوستان زحمت بکشن بگن DNS چی ست کردن چون یه پست دیدم یکی می گفت DNS خود آسیاتک که
بخش پشتیبانی میگه رو ست نکرده و یه DNS دیگه به علاوه 8.8.8.8 رو ست کرده که سرعت و پینگش بهتر شده.
ممنونم.
واقعیتش دو تا از دوستان خودم صبانت داشتن و زیاد راضی نبودن.مخصوصا سر بحث سرعت.شما اگه از تهران هستید می تونید لطف کنید و تست سرعت و پینگ بذارید اینجا؟نقل قول:
در مورد پارس آنلاین هم شخصا تجربه ای ندارم ولی یکی از دوستان می گفت که شاتل و پارس آنلاین یه چیزی دارن به نام gaming profile که روی اکانت شما فعال می کنن
و به گیمرها کمک می کنه.اگه کسی اطلاعی داره لطف کنه توضیح بده.ممنونم.