بااااااو من بازی پچ نشده داشتم ، خودم پچیدم دوباره رایت کردم ، با دیسک اولیه نات ساپورتد میداد با این جدیده میاره... حالا من نندونم ، ولی حسام حوصله داشتی ایمیج بگیر پچ کن رایت کن ببین چی میشه (دی وی دی گرونه هاااا : دی)
بااااااو من بازی پچ نشده داشتم ، خودم پچیدم دوباره رایت کردم ، با دیسک اولیه نات ساپورتد میداد با این جدیده میاره... حالا من نندونم ، ولی حسام حوصله داشتی ایمیج بگیر پچ کن رایت کن ببین چی میشه (دی وی دی گرونه هاااا : دی)
مثل این که این وسط یه مشکلی هستنقل قول:
بعضی ها هم همچین مشکلی داشتن................احتمالا ورژن پچ ها تاثیر میزاره منم دو بازی پچ نشده داشتم ولی بازم سیاه میشد
خب من یه توضیح کلی بدم :دی
قبلا ً :
داشبورد : قبل از 13146 خیلی قدیمی : دی
ال تی + : 1.9
بازی های Ap 2.5 پچ شده : COD : BO + COD : MW2 اجرا میشد راحت
بازی Ap2.5 پچ نشده : HALO : Reach اجرا نمیشد صفحه سیاه و هنگ ..
--------------
حالا :
داشبورد : 13599
ال تی + : 1.91 کاملا درست ریخته شده
بازی های AP2.5 پچ شده با آخرین نسخه برای ال تی 1.9 : COD : BO + COD : MW2 اجرا نمیشن با ارور Disk is Not Supported
بازی های Ap2.5 پچ نشده : HALO : Reach به راحتی اجرا میشه بدون هیــچ مشکــلـی !
--------
دیگه نگین بازی پچ نیس ، ریجن اشتباهه O_o ، ال تی + خرابه ، ETC . :دی
حالا اساتــید راهنمایی کنین !
یه سوال فنی!
از کجا میشه LT دستگاه چنده؟
و آخرین LT الان 1.91 ئه؟
از کجا بفهمم 1.91 هست یا نه؟؟
بله آخرین 1.91.......نقل قول:
اگه بخوای بفهمی باید وصل کنی به کامپیوتر............(خورم تست نکردم از دوستان شنیدم)(و مثل اینکه کارش سخته*
خوب شما کی آخرین فرو ور رو ریختی؟ یا اگه تابه حال نریختی کنسول رو کی خریدی اگه بگی میشه فهمید
کنسول رو یه یک سالی میشه که گرفتم اما آخرین بازی که باش کردم CoD:BO و Mortal Kombat بودنقل قول:
دسته من هر وقت شارژش به نصف میرسه چند بار چراغ دسته چشمک میزنه و بعد 10 دقیقه خاموش میشه در حالی که هنوز نصف دیگه شارژ داره:18:
اشکال کجان ؟ مگه نباید اون نصف شارژ هم تمام بشه بعد دسته خاموش بشه ؟ ماله شما هم همینجوریه ؟
اکثرا همین طوریهنقل قول:
یعنی دسته شارژ باتری رو درست نشون نمیده
اگه دستتون خاموش میشه مطمعن باشید باتریش تموم شده و اشکال از دسته نیست
در ضمن پیشنهاد میکنم از این باتری دویست تومنی ها استفاده نکنید چون بیشتر از 4-5 ساعت دووم نمیارن
حداقل باید یه باتری شارژِی 2000mah بگیرید
دوستان عزیز من هیچ جا Bundle Kinect پیدا نمی کنم ! شما جایی سراغ دارید که داشته باشه ؟
آهان پس امکان نداره1.91داشته باشی اگه بخوای آپدیت کنی داشبردو باید1.91بریزی من پیشنهاد میکنم خودت برداری بریزی مشکلی هم بود بپرس اینم آموزش:نقل قول:
البته این برای درایوlite onهست من درایوتو نمیدونم........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598