به دلیل تکراری بودن پست حذف شود
Printable View
به دلیل تکراری بودن پست حذف شود
دوستان وضعیت دانلود شبانه اسیا تک به چه صورت هستش ؟ محدودیت در حجم و سرعت داره ایا ؟
کلا برای دانلود شبانه و وب گردی مناسبه یا نه ؟
الان من 10 مگ دارم 4 تا 10 صبح رایگان محدودیت حجم نداره اما سرعت نصف می شه با توجه به نصف شدن می شه پنج مگ که راضی کنندست توی ۸ ساعت رایگان حدود 14 گیگ می شه هر شب دانلود کرد
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
در کل فکر نکنم هیچ شرکت توی دانلود رایگان شبانش عین آسیا تک باشه و محدودیت حجم نداشته باشه سرعت هم نصف کنن نه یک دهم
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
تقریبا اکثر کاربرای اسیاتک وضعشون اینجوریه که تو روز هیچگونه محدودیت سرعت ندارن و تا جایی که خط کشش داشته باشه میتونن سرعت داشته باشن ولی شبا سرعت اسمی میشه مثلا 2 مگ سرعتش همون 2 مگه به غیر از سرویس 10 مگ که معمولا رو 500 کیلوبایت محدود میکنن بعضا هم روی 250نقل قول:
ولی در کل بعضیا هستن تو تایم شبانه از سرور داخلی هیچ محدودیتی ندارن یعنی مثلا از سایت میهن دانلود با نهایت سرعت دانلود میکنن من هم قبلا همین شانس رو داشتم ولی بعد از بهینه سازی مرکز مخابراتیمون که به عمد انجام شد سرعتم کلا تو شب محدود شده.
خوب با سرویس 2 مگ شبانه حداکثر چقد میشه دانلود کرد ؟نقل قول:
از عصری تو ایستاگرام بیشتر عکس ها برام باز نمیشن - کسی این مشکل رو نداره ؟
به احتمال زیاد سرعتتون شبا اسمی و برابر 250 کیلوبایت در ثانیه بشه اگه هر شب 6 ساعت دانلود کنین میتونین حدود 5-6 گیگ بگیرین.نقل قول:
البته این احتمال هم وجود داره که سرعتتون شبا 120 بشه مخصوصا اگه مرکز مخابراتیتون مشکل پهنای باند داشته باشه ولی معمولا همون 250 میشه
اشتباه نمیکنی شما ؟ تا اونجایی که من میدونم برای خیلی ها سرویس 2 مگ سرعت دانلودش روی 120-140 کیلو هست نه 250 ! اون سرور داخلی هست که برای بعضی ها بازه نه خارجینقل قول: