واسه شماهم مخابرات از پارتک میگیره؟؟
اگه آره که تسلیت میگم!!
مازندران دو هفته پیش اومدن ملت دیگه شاکی هستن اینجا از بس حجم دزدی و بی کیفیته!!!
بهترین کار تخلیه اس
من که 4 سال و خورده ای مخابرات داشتم خودمو از شرش خلاص کردم
چون واقعا فاجعه اس -_-
Printable View
واسه شماهم مخابرات از پارتک میگیره؟؟
اگه آره که تسلیت میگم!!
مازندران دو هفته پیش اومدن ملت دیگه شاکی هستن اینجا از بس حجم دزدی و بی کیفیته!!!
بهترین کار تخلیه اس
من که 4 سال و خورده ای مخابرات داشتم خودمو از شرش خلاص کردم
چون واقعا فاجعه اس -_-
بله کاربران فیبر نوری به اکسین منتقل میشننقل قول:
ما هم به اجبار رفتیم روی اکسین !!! من تعرفه هارو که دارم میبینم انگار دانلود شبانه نداره!!!
.
مشترک گرامی باتوجه به اتمام قرارداد همکاری شرکت آسیاتک با شرکت مخابرات استان خوزستان ( در حوزه اینترنت پرسرعت کافو های نوری )
به اطلاع می رساند جهت امور مربوط به شارژ و تمدید با شماره 33372525 تماس گرفته و یا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
به امید موفقیت و پیروزی ( اینترنت یک ، آسیاتک )
بله دقیقا همین واسه من امده
نااامحدود هم که افتضااااحه:n34::n34::n34:
نقل قول:
بدبختیمون با آسیاتک کم بود اینم اومد روش.
زیاد در مورد این اکسین خوب نمیگن! فکر کنم نمیشه اینجا دووم آورد هرچند من خطم فیبره و به غیر از آسیاتک و از این به بعد این اکسین جای دیگه ای سرویس نمیدن به ما :n13::n35:
سلام.خدا لعنتشون کنه هرسال یه شرکت.معلوم نیست این اکسین چقد سبیل مخابرات را چرب کرده که قرارداد باش بستن.رمز ورود چیه؟
نقل قول:
نامحدود که نداره ظاهرا
فکر کنم باید روزی یه بار شکایت برای این اکسین تنظیم کنیم. حس ششمم که اینطور میگه:n31:
سلام.خدا لعنتشون کنه هرسال یه شرکت.معلوم نیست این اکسین چقد سبیل مخابرات را چرب کرده که قرارداد باش بستن.رمز ورود چیه؟دوستان انگار سرویس نامحدود داره
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:این شرکت مال شوشه.ما اهوازیا چقد بدبختیم.خاک بر سر مخابرات خوزستان خاک تو سر مدیرعامل مخابرا خوزستان