مشخصات و نویز خطتون چطوره ؟ خطتون رو چند مگ بسته شده ؟ از اسپلیتر برای گوشی تلفن استفاده میکنید ؟نقل قول:
ریست و نصب مجدد که کاری نداره، فقط شما مشخصات خطتون رو بگید شاید مشکل از اونجا باشه ... مدل مودمتون چیه ؟
Printable View
مشخصات و نویز خطتون چطوره ؟ خطتون رو چند مگ بسته شده ؟ از اسپلیتر برای گوشی تلفن استفاده میکنید ؟نقل قول:
ریست و نصب مجدد که کاری نداره، فقط شما مشخصات خطتون رو بگید شاید مشکل از اونجا باشه ... مدل مودمتون چیه ؟
مشخصات و نویز رو نمیدونم ، چطوری باید بفهمم ؟:n02: ولی خوب اگه مشکل از نویز و اینا بود وقتی به پشتیبانی زنگ میزدم میگفت دیگه ! زنگ که زدم گفت باید مودم رو بیاری ریست کنیم !!!!!نقل قول:
آره از اسپلیتر استفاده میکنم ولی کار نمیکنه :n02: ینی وقتی یکی زنگ میزنه و تلفن رو جواب میدیم اینترنت قطع میشه ! نمیدونم چشه ! مودم هم تی پی لینک هست ، این مشکل الان چند هفتس شروع شده ، قبلا اینجوری نبود ! سرویس اینترنت هم 1 مگ نامحدود هست "" 20 گیگ ترافیک با سرعت 1 مگ میدن ""
من تهرانم..نقل قول:
برای 512 محدود هیچی ازم نخواستن..یک هفته میشه اومدم پارس آنلاین..:n06: فکر کنم برای 2mg هم نخوان..
خوب اول این ادرس رو بزن تو مرورگرت : 192.168.1.1. بعد تو پنجره ای که میاره یوزر رو admin و پسوورد رو هم admin وارد کن . خودش باید اتوماتیک پنجره ی Status رو بیاره ... حالا تو این صفحه اطلاعات قسمت adsl رو کپی کن برامون تا ببینیم وضعیت خطت چطوریاست ! پشتیبان ها هم همشون یه جور نیستن ! بعضیا حرفه این ولی بضعیا هم هستن که چیزی حالیشون نیست ! اطلاعات رو کپی کن اینجا بزار (عکس بگیری که چه بهتر ) ...نقل قول:
خوب اسپلیتر رو هم درست وصل نکردی ! اگه مودم و گوشی تلفن به یه پریز متصل نیستن، اسپلیتر رو فقط به گوشی تلفن وصل کن و مودم رو مستقیما به پریز تلفن بزن ( مودم نیازی به اسپلیتر نداره)
سرویس یه مگ نامحدود پارس که مصرف منصفانه نداره شما مطمئنی سرویست رو درست گفتی؟ فکر کنم منظورت 128 نامحدود هست که البته الان شده 10 گیگ با سرعت دو مگنقل قول:
چرا همه به قسمت منفیش نگاه میکنید درسته حجم رو کرده 10 گیگ اما سرعت رو هم تا 2 مگ برده بالا یعنی اگه 130 میگرفت الان 260 میگیرهنقل قول:
نقل قول:چرا همه به قسمت منفیش نگاه میکنید درسته حجم رو کرده 10 گیگ اما سرعت رو هم تا 2 مگ برده بالا یعنی اگه 130 میگرفت الان 260 میگیره
260 میخوام چکار 20 گیگ خیلی بهتر بود:n28:
نویز من خوب یا بد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز که اصلا نداری خطت از نظر نویز خوبه ولی چجوری با این کیفیت پایین خطت کانک میشی؟نقل قول:
در ضمن زنگ بزن بگو پهنای بان خطت رو از 12 مگ(تصویر کوچیک بود دقت نکردم) کمتر کنن یکم کیفیت بالا بره