مرسی از همه ی دوستان که جواب سوال بنده رو دادن فقط من موندم چرا ایرانسل این همه خرج میکنه که یه دکل رو 3G کنه بعد از یه مدت دوباره بیاد همه ی انتن ها رو در بیاره که دوباره بخواد دکل رو 4G کنه خوب از همون اول دکل رو 4G بکنه.نقل قول:
Printable View
مرسی از همه ی دوستان که جواب سوال بنده رو دادن فقط من موندم چرا ایرانسل این همه خرج میکنه که یه دکل رو 3G کنه بعد از یه مدت دوباره بیاد همه ی انتن ها رو در بیاره که دوباره بخواد دکل رو 4G کنه خوب از همون اول دکل رو 4G بکنه.نقل قول:
دوستان dns ست كردن هم تفاوتي ايجاد ميكنه؟ اگه اره ممنون ميشم ادرسش رو لطف كنيد
مطالب خیلی خوبی نوشته شده . مخصوصا از طرف دو دوست فعال در انجمن . یک سوالی ذهن من رو مشغول کرده و اون هم اینه که دوستان با تجربه در اینترنت 4G شما اگه الان بخواین مودم بگیرین . با توجه به تجربتون چه مدمی رو میگیرین؟:n40:
با ی گوشی اندرویدی چطور میشه فرکانس های ایرانسل رو دید؟ میخام ببینم گوشی رو چه فرکانسی به ایرانسل وصله. مثلا 1800یا2100
Sent from my Maad using Tapatalk
یه مشکلی که جدیدا با نت ایرانسل پیدا کردم اینه که دیر جواب میده یعنی وقتی میخوام تو سایتی برم یا بازی اولشه کنده یه دفعه سرعت میره بالا ، درست ماهیت نت سیم کارت اینطوریه اما قبلا اینطوری نبود نمیدونم مربوط به دی ان اس یا چیز دیگه، پینگ هم نرماله پکت لاس هم ندارم. سرعت در ضمن رفته بالا حدود ۴۳ مگابیت که واسه من خوبه اما خیلی کند ریسپانس داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه بودجت به این میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر در غیر این صورت huawei e3372 رو از ایرانسل بگیر بعد به راحتی آنلاک میشه از راستین بازار بگیر 109 تومن قیمت زده بیرون 130 تومن می فروشن.نقل قول:
دوستان حداکثر سرعتی که با 4G به صورت پایدار ثبت کردید چقدر بوده ؟
دوستان اگر یک بسته مثلا 3 ماهه بخریم و زودتر از موعد حجم تموم بشه باید منتظر بمونیم تا تاریخ سه ماه تموم بشه یا زودتر هم میشه بسته جدید خرید؟
وقتی حجم تموم میشه بسته کلا غیرفعال میشهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
شما هر وقت بخواهی می تونی بسته بخری منتها شروعش از همون لحظه هست و اول از اونی کم می کنه که تاریخ انقضاش جلوترهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk