قبلاً هم همین سؤالت رو جواب داده بودم:نقل قول:
نقل قول:
Printable View
قبلاً هم همین سؤالت رو جواب داده بودم:نقل قول:
نقل قول:
نه نه من 150 بار انجام شد تا تقریبا 2 گیگ دانلود کردم تا روز بعد ججم من کم نشد!!نقل قول:
داداش شما عرب زبان هستی ؟نقل قول:
دوستان من یوزر و پس یه نفر دیگه رو گرفتم ولی با خط خودم نمیتونم بش وصل بشم، اونم با مال من نمیتونه وصل بشه کلا محدودیتو خود پارس آنلاین گذاشته که هرکس بتونه فقط با خط خودش وصل بشه؟
بچه ها کیفیت پارس چطوره الان؟روزانه 512 رو چند بسته میشه الان؟
شبانه چطوره؟اگر میاد رو سرعت اصلیش که ارزش نداره چون تو 5 ساعت 1 گیگم دانلود نمیشه!
آره البته من عراق اومدم شهر بصره متولد تا سال 1390 اونجا زندگی می کرد وارد تبریزنقل قول:
طرز صحیح جمله ات به این صورت است : اره ،من از عراق اومدم و در شهر بصره متولد شدم و تا سال 1390 اونجا زندگی میکردم ، و الان تبریز هستم .نقل قول:
کاشکه یه جایی بود انگلیسی ها هم ما رو هم اینجوری کمک میکردن ، خیلی به زبان یاد گرفتن علاقه دارم ولی حیف نمیتونم قطرش رو کم کنم
بله هر یوزر و پس وردی فقط روی همون خط فعاله و الا کاربرها باقی مونده حجمشون رو به هم پاس می دادننقل قول:
سلام
آقا این پارس پدرمون رو در آورد ، اینترنت هر 5 دقیقه یه بار قطع میشه "" خیلی وقته "" بعدم باید مودم رو خاموش روشن کنم تا باز یه 5 دقیقه ای وصل بمونه ! زنگ زدم چند بار ، هر بار گفت درست میکنیم و بعدم یه روز درست میشد و باز خراب میشد و قطع شدن ها شروع میشد ! فقط از ساعت 11 شب تا 1 زیاد مشکل نداره و زیاد قطع نمیشه ! امروز گفت باید برم اونجا مودم رو ریست کنه ! کسی همچین مشکلی داشته ؟ مشکلش چیه ؟ خودم میتونم مودم رو ریست کنم و دوباره نصبش کنم ؟ چطوریه ؟
دوستان چجوری میشه برا برطرف کردن نویز خط مخابراتی اقدام کرد؟
خط مخابراتی خونه ی ما مشکل نویز داره و میدونم که بیرون از خونه این مشکل وجود داره!
چجور میشه اقدام کرد برا رفعش!