خب من متوجه نشدم این 80 گیگ یعنی حد مجاز ترافیکیه؟ بیشتر دانلود کنم نتم قطع میشه مثل وقتی حجم تموم میکنیم اونجوری میشه؟ من الان 2 مگ برنزی بگیرمrate دانلود چقده؟ گیج شدمنقل قول:
Printable View
خب من متوجه نشدم این 80 گیگ یعنی حد مجاز ترافیکیه؟ بیشتر دانلود کنم نتم قطع میشه مثل وقتی حجم تموم میکنیم اونجوری میشه؟ من الان 2 مگ برنزی بگیرمrate دانلود چقده؟ گیج شدمنقل قول:
گیج شدن نمیخاد که این نامحدودا در اصل نامحدود نیستن طرفشون برین پشیمون میشید.نقل قول:
13 گیگ سرعتت بالا خواهد بود یعنی روزانه حدود 450 مگ. بعد از 450 مگ تو هر روز تا 2700 مگ سرعتتون افت میکنه به 2 مگ (سرعت اسمی) و بعد از اون هم این افت میتونه تا 8 برابر باشه چون ضریب اشتراک 1/8 هست و سرویس 2 مگ میتونه سرعت 32 کیلوبایت در ثانیه داشته باشه (بعد از استفاده 2700 مگ تو هر روز)
اونطوری نیست که اینترنتتون قطع بشه فقط احتمال افت سرعت هست.
الاننقل قول:چابک نامحدود طلايي با 18 گيگ سرعت بالا و تبادل حداقل 120 گيگ درماه
شرکت گفت طلای 1 به 4 هست ضریب اشتراک بعد از مصرف کردن 13 گیگ و 120 گیگ سرعت میاد رو چند kb ? مگه یک به چهار نیست من اینجور که حساب کردم 512 تقسیم بر چهار میشه 128 درسته ؟ حالا هر 4 نفر همزمان هم دانلود داشته باشن از اینقد پایین تر مگه قراره بشه؟
مودم سر خط هست و هیچ وسیله ای مثل تلفن و فکس روی خط نیست.با کابل Lan هم به کیس متصل هست.دیگه چیزی نمونده که چک نکرده باشم.نقل قول:
می خواستم برگردم شاتل ولی پورت های اونا پر هست.از طرفی این سیاست محدود کردن مشترکین پر مصرف شاتل هم به شدت رو اعصابه.
من گیمر آنلاین هستم.پینگ پایین و عدم تایم اوت واسه من خیلی اهمیت داره.
شما پیشنهادی برای ISP های دیگه ندارید؟
یکی پیدا شه اینو حالی اپراتورهای آسیاتک که من باهاشون صحبت کردم بکنه خیلی خوبه.فقط می خوان بگن مشکل از اونا نیست و همیشه تقصیر رو گردن مشتری و مرکز مخابراتی میندازن و کاربر رو می پیجونن.نقل قول:
کلا زیر بار مسئولیت و پذیرش اشتباه و مشکلشون نمیرن.من حتی تا عوض کردن تمام کابل های خونه هم جلو رفتم تا مطمئن بشم مبادا مشکل از من باشه و اینا درست بگن.
به نظرم وقت و هزینه و از همه بیشتر شعور یه کاربر که ماهی نزدیک 90 الی 100 هزار تومن بابت نت خرج می کنه بیشتر از اینا ارزش داره.
متأسفانه نهاد یا سازمانی وجود نداره که از حقوق مصرفکننده حمایت کنه. ISPها هم به راحتی مشکل رو فرافکنی میکنن. البته به نظرم ISPها هم توجیهات خودشون رو دارند. بالأخره این که بر اساس سیاستهای کشور، پهنای باند اینترنت کشور اجازه افزایش پیدا نکرد (یعنی یه جورایی عملن جلوش گرفته شد) ولی در عوض تعداد کاربر اینترنت به سرعت افزایش پیدا کرد و همچنان در حال افزایش پیدا کردنه، اثرش همین میشه که تو ساعت شلوغی پینگ بره بالا، قطعی بیشتر بشه، وبگردی عملن تعطیل. تو این ساعتها فقط دانلود از سرورهای داخل کشور امکانپذیره.نقل قول:
منظور از سر خط یعنی او جعبه تقسيمي که کابل مخابرات تحویل به منزل میشه .اگه آپارتمان باشید جایی در پارکینگ و داخل جعبه ای هست که بقیه واحد ها هم تو همون جعبه تقسیم هستند و اگر ویلایی باشید در حیاط هست بهرحال داخل خونه نیست.بهرحال اگه قبلا شاتل بودید خوب بوده و از وقتی اسياتک اومدید این جور شده که مشخصه ایراد از اسياتک هست.من خودم با اسياتک چنین مشکلی داشتم که به صبا نت رفتم و فعلا که کاملا راضیم پینگ و سرعت و همه چیز البته سیاست محدود کردن پر مصرف ها رو داره.درکل شرکتی که هم محدود نکنه و هم کیفیت و پینگ بالا باشه نداريم .پارس آنلاین هم برا پینگ و کیفیت خوب هست.نقل قول:
دوستان بن تخفیف 22000 تومانی آسیاتک موجوده هرکی خواست بگه , قیمت هم خودتون پیشنهاد بدین :n12:
این مشکل شما سراسریهنقل قول:
کل اینرنت ایران تو ساعت اوج مصرف به هم میریزه کاری هم از دست ما برنمیاد
وقتی روزانه به تعداد کاربرهای اینترنت اضافه میشه ولی سال به سال پهنای باند تغییر نمیکنه باید هم انتطار این مشکلات داشت
دوستمون پست بالایی کامل توضیح دادنقل قول:
واسه این سرویسی که گفتید : 18گیگ تقسیم بر 30 روز میشه یعنی روزی تقریبا 600مگابایت سرعت بالا (فک کنم تا جایی که خط کشش داشته باشه)
بعد از 600 مگ سرعت کمتر میشه (سرعت اسمی )
تا 4گیگ در روز سرعت اسمی هستش بعدش کلا نابود میشه میاد رو 30-40
اون ضریب اشتراکی هم که گفتن چرت و پرته
سرعت عالی شده البته دیگه ip و isp من اسیا تک نمینویسه ولی مهم سرعته ( خط روی 4 مگ هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]