دوستان، آسیاتک جایزه ای که در بسته های سریال شهرزاد میداد را حذف کرده؟
Printable View
دوستان، آسیاتک جایزه ای که در بسته های سریال شهرزاد میداد را حذف کرده؟
سرویس 2 مگ محدود سرعت دانلودش تو روز و ساعات رایگان چنده؟
برای من سرعت تو روز کلا نامحدوده (هم سرور داخل هم خارج) ولی تو شب فیکس رو 250نقل قول:
فک کنم مال خیلیا همینطور باشه منتها بعضی ها هستن که تو شب هم سرعت درون شبکشون محدود نیست یا حتی سرعتشون رو 120 محدوده
همونطور که دوستمون گفت، توی روز بسته به کشش خطت، سرعت محدودیتی نداره چه داخل چه خارجنقل قول:
شب اما خارجی محدود میشه روی همون 2 مگ یا 250کیلو. جدیدا واسه من محدودیت داخلی نداره و شب هم همون 1 مگ سرعتمه
رنج آی پی شما چیه؟؟؟نقل قول:
نه حذف نشده . من همین چند دقیقه پیش خریدم.نقل قول:
از قسمت ده به بعد در نسخه های که به صورت دیسک عرضه می شه کد جایزه آسیا تک توزیع نمی شود اما همچنان در نسخه الکترونیکی که از سایت شهرزاد ( نه فیلم نت) خریداری بشه ارائه می شه با توجه به ارزان تر بودن نسخه الکترونیکی دلیل حذف جایزه از نسخه فیزیکی رو نمی دونم ولی همینه که هستنقل قول:
فرستاده شده از Esmiz با tapatalk
قبلا همش 5.250 بود ولی الان رنج خاصی نداره! 212، 185، 2 ، 37 و ...نقل قول:
همین الان 185.131
سلام دوستان
وضعيت نت آسياتك كلا خوب هستش.ممنون
سلام.من اینترنت شهاب 10 مگ 20 گیگ دارم و از مرکز مخابراتی هجرت تهران نت دارم.
من چند وقتی هست با مشکل پینگ تایم روبرو شدم.خیلی تایم اوت می گیرم.این قضیه تو شب خیلی تشدید میشه.
مثلا صبح پینگ حدود 120 تا 150 هست و به ازای هر 20 یا 30 تا receive یه تایم اوت میده که بد نیست اما از ساعت 4 عصر به بعد
پینگ تایم واقعا افتضاح میشه.اولا پینگ بین 250 تا 450 نوسان داره و به ازای هر 4 یا 5 receive یه تایم اوت می گیرم که برای من که بازی آنلاین
می کنم فاجعه هست.با بخش پشتیبانی هم تماس گرفتم با 10 اپراتور حرف زدم و همیشه همون حرفای تکراری رو تحویلم میدن که مودم رو سر خط ببند و از از این خزعبلات.
همه ی کارایی که گفتن رو کردم دیگه نمی دونم چیکار کنم.درخواست کارشناس هم کردم و گفتم من سرکار میرم صبح ها و اگه میشه عصر کارشناس بفرستید.
میگه هر ساعتی که خودمون بخوایم می فرستیم.خنده داره.
دوستان چیزی به فکرشون میرسه که انجام بدم؟
پیشاپیش ممنونم.