دوستان یک گیگ اینترنت همراه اول بسته شاد باش تیم ملی *97*2018#
Printable View
دوستان یک گیگ اینترنت همراه اول بسته شاد باش تیم ملی *97*2018#
کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام مودم هووای مدل E5785 رو بخرم اما این مدل از نوع CAT6 هست و قطعا مدل های جدیدی مثه CAT 9 هم هست که خیلی قیمتش بالاس و ارزش خرید نداره.هدفم از خرید این مودم اینکه از اینترنت گوشیم کمتر استفاده کنم تا باتریش دیرتر خراب شه و ضمن اینکه در سفر هم بتونم اینترنت رو با دیگران به اشتراک بزارم.با همه این توضیحات آیا شما خرید این مودم رو توصیه میکنید؟البته اینم درنظر داشته باشید که روز به روز تکنولوژی جدید میاد و نهایت سرعت دانلود این مودم 300 مگ هست
با این نرخ ارز خیلی گرون تموم میشه, با همون CAT5 از حداکثر سرعت شبکه استفاده کن
تو دیوار مناسبش هست
اصلا تو همراه من نشون نمیده ازکجا بدونیم.حجم چقدر مصرف شدهنقل قول:
دوستان4جی مشکل داره؟
مودم من نت نمیاد اصلا
من فعال کردم اما تحت عنوان وای فای اول هست، ینی دیتا نیست باید جاهایی باشیم که وای فای همراه اول داره؟نقل قول:
بسته 1 روزست یا 1 ماهه؟نقل قول:
من فعال کردم ولی بعد از استعلام با *100*0# میگه مهلت استفاده تا 5 مرداد!
یک روزه هست بنظرم من هنوز فعال نکردمنقل قول:
شما بسته دگه ای نداری؟
دارم 1 بسته 1 ماهه که تا 15 روز دیگه تموم میشهنقل قول:
بسته هدیه تیم ملی رو تو همراه من نشون نمیده
اونطوری که فهمیدم بسته رو نشون نمیده و یک روزه هست که الان فعال کردید زمانی که استفاده میکنید از هدیه کسر میشهنقل قول:
ستاره صد ستاره صفر مربع میگه باقیمانده رو
درست شده الان
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان کسی هست این چند وقت اخیر انتن های گوشیشون بپره و حتی تیریجی و فورجی اینترنت نداشته باشه و گوشیش رو تو جی بره و شبکه مشغول بزنه و اصلا انتن و no service بزنه گوشیش؟:n22:
بله. برای من وجود داره این مشکل برا سیم همراه اول و کلا از شبکه ارتباطی خارج میشه. ولی ایرانسلم مشکلی ندارهنقل قول:
بله دقیقا از دیروز این مشکل من تماس گرفتم تیکت زدن دیده نشد واس مننقل قول:
برای شما فقط خودتون هستید یا کسای دیگه هم تو همون محل همون مشکل رو دارن؟
منم مشکل قطع شبکه دارم تماس میگیرم مشغولی میزنه و کسی هم نمیتونه با من تماس بگیره.
البته با ریست موبایل دوباره شبکه بر میگرده و مشکل حل میشه
شاهکار همراه اول ، من 5 خرداد سیم کارتم رو یوسیم کردم ، و 15 گیگ اینترنت برام فعال شد و 15 گیگ رو استفاده کردم و تموم شد.. ....اما الان که تو همراه من چک کردم تاریخ فعالسازی رو زده 3 تیر :n31::n31: پایان بسته رو هم زده 2 مرداد :n26::n26:..........دارم استفاده میکنم...تا الان 7 گیگ رو استفاده کردم ....خخخخخ
منم همین مشکل رو دارم.مشکل از خود همراه عنتره چند شهرستان تست کردم قبلا سرعت تا80مگابیت داشتم ولی الان همیشه رو3جی هست و4جی انتن نداره ونمیشه یه کلیپ باز کردنقل قول:
چند سیم کارت تست کردم هم با مودم هم گوشی ولی نتشون بشدت خرابه
رفقا دانلود رایگان شبانه از 2تا 7 هست یا از 3تا7؟
سلام دوستان ، برای افزایش پهنای باند یک سایت تجهیزات جدید نصب میکنند یا از طریق نرم افزار افزایش پهنای باند صورت میگیره ؟؟ اگه کسی بلده یه توضیح بده ....
رایگان سه تا 7نقل قول:
رایگان ول شده که. طرحاشون مثلا شده 10 گیگ+10گیگ هدیه شبانه و زده 2 تا 7!نقل قول:
با این بسته هدیه جام جهانی می شه شبانه 3-7 رفت؟
اره میشه استفاده کنینقل قول:
سلام TKC در اصل ارتباطات سیار کیش میشهنقل قول:
ولی چن وقتیه کلا قاطی میزنه اسم ها تو سامسونگ های وب رو TKC میزنه
های وب هست.
سلام پهنای باند هر کریر بصورت نرم افزاری هستنقل قول:
پهنای اینترنت هم بصورت نرم افزاری هست چون الان اکثر سایت ها مجهز به فیبر هستن و اونایی که لینک بک دارن هم پهنای گیگابیتی دارن که مشکلی از اون بابت نیست بصورت نرم افزاری هست
دوستان مشکل قطعی نت و پایین اومدن سرعت ندارین توی همراه اول؟ از 2 روز پیش نت اولش روی 4g عه بعد یهو میزنه no service ( یا گاهی ام نمیزنه ) و میره روی H+ بعد میره دوباره روی H و مدام بین h,h+ میچرخه و عملا" نت تعطیله وقتی این حالت پیش میاد ( سرعت میاد در حد 10 20 کیلوبایت )
حتی از طریق تنظیمات گوشی ام کاری کردم فقط روی 4g بمونه ولی وقتی اینکارو کردم بعد از چند دقیقه کلا" میره رو حالت emergency calls only....
شهر همدان اگه کسی دیگه این مشکلو داره بگید ممنون
حدف گردد....
آقا من اینجا اشتباه کردم آیا؟ اگر کسی برداشت دیگه ای از سایت همراه اول داره روشن کنه ما رو لطفا.نقل قول:
شبانه رایگان نامحدود همراه اول از 3 تا 7 صبح هست و هنوز طرحش حذف نشدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب یه بسته هفتگی نامحدود خریدم ولی امروز پیامک اومد بسته هفتگی شما تموم شد چجوری همچین چیزی ممکنه !!!! به کجا شکایت کنم الان؟
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
سلام
یکی خواهشا کمک کنه ، داخل تنظیمات مودم 3جی huawei e5330 نمیشه کانال رو تغییر داد ، یه نرم افزاری یا راهی معرفی کنید تا کانال رو تغییر بدم... منتظر راهنمایی و راه حل های شما هستم
بابا لطفا جواب بدید بسته هفتگی من واسه چی باید غیر فعال بشه وقتی تاریخش اصلا نگذشته عکس رو ببینید :|||||
من فقط تنها کاری که کردم لغو تمدید رو زدم از تو اپ همراه اول که بسته روزانم خودکار تمدید نشه بعد بلافاصله اس ام اس اومد که بسته شبانه شما به پایان رسید.. :||| دارم دیوونه میشم بخدا از این همراه اول دزد بی شرف ری.... تو این سیستمشون
9990 اول تماس بگیرنقل قول:
نشد به 195 شکایت کن
از بعد از ظهر 9990 رو میگیرم هیچ کس جواب نمیده :|نقل قول:
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
فقط ۲ گوشی به ساپورت VoLTE همراهاول اضافه شده. LG Q6 و Q6 Prime
- - - Updated - - -
فقط ۲ گوشی به ساپورت VoLTE همراهاول اضافه شده. LG Q6 و Q6 Prime
هواوی میت هم پشتیبانی داره اسمی ازش نبردهنقل قول:
ازاین اتفاقها تو این مملکت زیاد میفته برای من هم پیش اومد با شکایت کردن به 195 هم جوابی ندادن.نقل قول:
Mate 10 Pro که ندارهنقل قول:
میزنم میگه گوشی شما پستیبانی نمیشه
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
سلام مدل هایی دارن که بعضا من خبر ندارمنقل قول:
مدل پی اسمارت و میت سری های جدید
اسکرین شات های گوشی رو شبکه ایران
اسکرین شات توسط مهران:n12::n16:
یه سری از گوشیا ساپورت دارن مثل سامسونگ اسمشون تو لیست نیست باید روت کنی گوشی رو اکتیو کنی از همه مهم تر سیم کارت قابلیت HD کالش فعال باشه فعال نباشه شما رو گوشی هایی که اسمشون تو لیست هم هست نمیتونید استفاده کنید!
پس سیمکارت هم باید HD ایش فعال باشه واسه فعال سازی تلفای یا ی گوشی S8 از تو اون لیست ها یه یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بده