خوبه زنگ بزنم شاتل ببینم وی پی ان تو اهواز کار میکنه یا نه؟بالاخره شاید یه ادم با انصافی بود و راستشو گفت
Printable View
خوبه زنگ بزنم شاتل ببینم وی پی ان تو اهواز کار میکنه یا نه؟بالاخره شاید یه ادم با انصافی بود و راستشو گفت
فکر نکنم وی پی ان به خودی خود زیاد تاثیر داشته باشهنقل قول:
برای دانلود با سرعت بالا از شاتل مهم اینه که فایل هایی که داری دانلود می کنی رو سرورهای شاتل باشن. (اکثر سرورهای داخلی سایت های دانلود معتبر از شاتل هستند)
دوستانی که تا چند ماه پیش ادعای دانلود با سرعت 1 مگابایت از شاتل رو داشتند فایل های دانلودیشون رو روی سرور شاتل ریموت می کردند. بعضی ار لیچرهایی هم که تو همین انجمن تاپیک دارن سرور داخلیشون شاتل هست.
بهتره یکی از دوستانی که از شاتل ADSL داره رو پیدا کنی و بگی برات تست کنه ببینه هنوز جواب می ده یا نه
از 4 تا اپراتور مثلا اکسین و ... هیچ کدوم نامحدود و شبانه ندارن ؟؟ :n27:
اگه اینترنت داشتن ناپاکیه و اینترانت داشتن و خوندن 4 تا سایت خبری دروغ پاکیه ما همون ناپاک بمونیم بهترهنقل قول:
اگه خودمون بریم سمت این اینترانت فردا میان اینترنت رو هم برمیدارن میزنن تو سرمون طبق معمول هیچ کس هم صداش در نمیاد
پا ک شو د
دوستان جریان چیه از موقعی که بغل اکانت ها زده استاندارد حجم من کم نمیشه نه شب نه روز
چه قبول کنیم چه نکنیم اینترنت ایران دست همچین تفکرینقل قول:
این اوآسیس مثل اینکه دروغ میگه یکی از دوستان خطش فیبره و هنوز اوآسیسه و منتقل نشده آسیاتک سرعتش هم که عالی ای پی هاش هم که با ما فرق میکنه اولش با46 شروع میشه الان یه سرویس 3ماهه گرفته و هنوز شبانه داره مثل اینکه دروغ میگه که ما هم شبانه رو حذف کردیم!
اینم اکانت افزایش سرعت یعنی یه نفر تو اهواز نیست از شاتل adsl داشته باشه و واسمون امتحانش کنه!!:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره. منم دوستام از نمایندگی اواسیس توی شهرمون ADSL دارن، انگار شبانه اینا حذف نشده :n04:نقل قول:
شاید میخواد مشتری جذب کنه و از طرفی بهش گیر ندن که چرا شبانه رو حذف نکردی به خاطر همین دروغ میگننقل قول:
فرشاد پس فردا دیگه مطمئنا همه شرکتا شبانه رو تعطیل میکنن . این روش افزایش سرعت خیلی خوبه.
ولی سوال اینه من کلیپشو دیدم و سرعتش تا 400 هم میرفت. این سرعت بستگی به سرویس شرکت (مثلا شاتل سرویس 1 مگ) داره یا به پهنای باند سروری که با وووی پی ان بهش وصل میشیم ؟
ولی یکیشون که درخواست تخلیه داده بود آواسیس ، بهش گفته بود که به هیچ صورتی ما خطتون رو تخلیه نمکنیم !!نقل قول:
فکر کنم این همون سرویس 512 شاتل باشه که با وی پی ان همون سرعت روزو میده(مقداری که دان استریمو بستن) و بدون وی پی ان همون سرعت واقعی 512 میخوام امشب رو مخابرا تست کنمنقل قول:
اره خیلی ادم های ناجوری داره به منم همینو گفتن اخرش هم خطم رو قفل و pcm کردندنقل قول:
اره حتما تست کن نتیجشو بزار ببینیمنقل قول:
البته فرقی نداره چون فردا سرویسم تموم میشه!:n29:نقل قول:
نقل قول:
اگه جواب داد ای ترفند بعدش میخوای چیکار کنی ؟
احتمالا برم شاتل یا فن اوانقل قول:
اگه یکی اینو رو شاتل تست کنه خیالم راحت بشه میرم شاتل چون شاتل دان استریمو زیاد میبنده و میشه حجم زیادی رو تو شبانه از ساعت1-8 (با وی پی ان)باهاش دانلود کرد بعضیا الان تو استان های دیگه دارن شبی 8گیگ باهاش دانلود میکنن
فک نمیکنی اگه این ترفند همگانی شه دیگه شرکتا دان استریمو زیاد نمیبندن ؟ ولی حالا چون تازست تقریبا میشه 1 ماهی رو از نهایت استفاده رو کردنقل قول:
مطمئن باش این کارو نمیکنن مخابرات ممکنه ولی شرکتایی مثل شاتل و پارس و....اصلا این کارو نمیکنن الان بهترین شرکتا از نظر شبانه شاتل و پارس انلاین شناخته شدننقل قول:
حالا فرض کنیم که مثلا 2مگو رو همون 2مگ ببندن که این کارو نمیکنن بازم با وی پی ان سرعت میشه 210کیلوبایت که با همین سرعت هم تو 7ساعت میشه کلی دانلود کرد
نمیخام ناراحتت کنم ولی هیچ شرکتی توی اهواز اوضاع خوبی نداره من خودم از شاتل رفتم های وب( درسته های وب هم پوکیده ولی خیلی از شاتل خیلی بهتره) مشکل نویز هم داره شاتل با کاربرا -حجم دزدی هم داره خیلیا از دوستان همشهری که شاتل داشتن میگن تایم رایگان بیش از 3گیگ نمیشه دان کردنقل قول:
فعلا توی اهواز فقط پارس انلاین خوبه ولی نه عالیه
سلام
من یه مشکلی که دارم اینه که اصلا PPTP و L2TP به هیچ وجه برام کار نمیکنن، یعنی فکر کنم حدود 9 ماه پیش بود که مخابرات L2TP/IPSec رو هم بست.
البته همیشه نامحدود داشتم و نمیدونم محدود هم اینجوریه یا نه.
فرشاد الان این اکانت تست سایتی که زدی، برات وصل میشه؟
هنوز اکانت تستشو نگرفتم اگه گرفتیش یوزر/پس رو بده تستش کنمنقل قول:
دوستان من بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم چه کار کنم. زنگ زدم 2020 سه تا حالت داره کلید 3 که نمیدونم چی میگه ( فکر کنم میگه کابل نوری) شماره 2 ( اگر شماره تلفن دیگری مد نظرتان است) که مد نظرم نیست. شماره 1 اپراتور. وقتی به اپراتور متصل شدم میگه بزن داخلی 1 الان چه طوری بزنم داخلی 1 ؟ بعدش اگر صبر کنم یعنی هیچ عددی نزنم اسم شرکت ها رو میگه مثلا اواسیس و اکسین و... که اصلا زمان من از این قرتی بازیا نبود.
دوستان یکی نیست به ما بگه این جریان ورداشتن شبانه مخابرات اهواز چیه کی اعلام کرده کجا گفتن همچین موضوعی رو . چند روز پیشم که شارژ کردم 1 مگ رو اصلا از روی 8 مگ هیچی کم نمیشه هر چقدر دانلود میکنم شب و روز کلا گیج شدیم یه کسی درست درمون بگه جریان چیه
عزیزم شانس در خونتو زده نامحدود:n19: شدی برو حالشو ببر تا میتونی دانلود کننقل قول:
من واسه یکی از فامیلا هم شارژ کردم از اکانت اونم هیچی کم نشده اونو 9 خرداد شارژ کردم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اون قسمتی که میزد شبانه از تو اونجائی که فلش زدم برداشته شده
به اين اميد اين ماه هم شارژ ميكنم يكم ميشه بيشتر توضيح بدي؟سرويس قبليت چي بود؟فعالسازي سرويس رزرو رو زدي يا نه؟قبل از اينكه سرويست تموم بشه تمديد كردي يا نه؟نقل قول:
آغا ما شانس نداریم :n02:نقل قول:
برا من فرستاد به موبایلم:نقل قول:
کد:test2
8329
یعنی دوباره 1 رو بزنی کار نمیکنه؟نقل قول:
ای کاش برای ما هم اینجوری باشه... فردا سرویسم تموم میشه... :n23:نقل قول:
نقل قول:
سرعتم شد 2.4مگ با اکانت رفتم رو آسیاتک:n04:
چه اتفاقی منم فردا تموم میشه احتمالا امروز شارژش کنم تا نفهمیدن و درستش نکردن
نقل قول:
دان استریمت روی چنده ؟
یه عددی که هر کسی آرزوی داشتن چنین دان استریمی رو داره:n02:نقل قول:
به اين اميد اين ماه هم شارژ ميكنم يكم ميشه بيشتر توضيح بدي؟سرويس قبليت چي بود؟فعالسازي سرويس رزرو رو زدي يا نه؟قبل از اينكه سرويست تموم بشه تمديد كردي يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کجا رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه آسیا تک هم داری؟ این که شبانش 4 تا 7 صبحه که!نقل قول:
نه با اکانت خودش رفت رو آسیاتک!نقل قول:
IP ـت چیه؟ 2.185 یا 5 یا ؟نقل قول:
پینگت فرقی کرد؟:n13:
یعنی منم 1مگ 8 گیگ بگیرم؟ :n13:
ای پی با 79.127شروع میشهنقل قول:
نمیدونم والا دوستمون رفت ببینیم برا رفیقش هم همین سرویسو گرفته یا نه؟
عزیزم گول نخور تخلیه کن اینا موقتیه من و تو هم که شانس نداریم :n09:نقل قول:
نقل قول:
این بخاطر اون Rule دومه . بجای شبانه اینو گذاشتن تا بعدا اصلاح کنن سیستمشون رو خودشون هم جلوش نوشتن ( temporary )
امروز که تعطیله، فردا هم تعطیله، جمعه هم که تعطیله... شنبه باید شارژ کنیم؟ :n24:
پشتیبانیشون هست الان؟