الآن 30 تومنهنقل قول:
اون یکی هم تا جایی میدونم زنانه نبود :n02:
تو همین حدود 50-60 یه ادکلن که مناسب بهار - تابستون باشه، گزینه ای خوب وجود داره؟ ( از عطر گرم اصلا خوشم نمیاد )
Printable View
الآن 30 تومنهنقل قول:
اون یکی هم تا جایی میدونم زنانه نبود :n02:
تو همین حدود 50-60 یه ادکلن که مناسب بهار - تابستون باشه، گزینه ای خوب وجود داره؟ ( از عطر گرم اصلا خوشم نمیاد )
درک ای که در دهه هفتاد بود رو دیگه هیچ وقت ندیدم! یه شاهکار بود واقعا. پخش بو و ماندگاری داشت در حد جام جهانی. این سی چهل تومنی ها که الان هست درک نیست.
خب شما که عطر گرم دوست ندارید چطور رفتید سراغ دریک ،اون یکی هم که زنونست :n18:نقل قول:
تو این رده قیمت عطر خنک مناسبی پیدا نمی کنید باید برید سراغ کارهای اماراتی مثل ریو ...
ایا عطر و یا ادکلنی به نام : برونی داریم؟اگه هست عکس و مشخصاتش رو میخوام.
چوال کپی جالبی از پلو بلو حدود 55 تا 60 هستنقل قول:
پخش جالبی نداره ولی ماندگاریش خوبه
کلا عطر خوشبویی هست در این قیمت
استامینو کپی بسیار عالی از بلو دشنل قبلا 65 بود الان دیدم یه سایتی زده بود 80 فکر کنم
Malizia Uomo Vetyver Miratoنقل قول:
یک عطر خنک مرکباتی و تلخ. قبلش تست کن. شاید از تلخی گیاه وتیور خوشت نیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این کپی پلو بلو را خودتون امتحان کردید؟بدون در نظر گرفتن ماندگاری و پخش بو ، از لحاظ رایحه چقدر شبیه اصلش هست؟نقل قول:
نقل قول:
بله :n39:
شباهت میتونم بگم خیلی خوب:n18:
+
البته بگم cheval کپی پلو گرین و بلک هم داره! که من فقط بلو رو داشتم (داشتن :دی)
این عطر خیلی عالیه! قشنگ پخش میشه خوب هم میمونه!نقل قول:
یادش بخیر سالها قبل تولد پسرخالم براش گرفتم:n09:
منتهی یک مسئله ای رو اضافه کنم (البته با عرض پوزش) اگر جز اون افرادی هستید که خیلی عرق می کنید...این عطر رو نخرید:n35: یعنی ترکیبش زیاد جالب در نمیاد:n37:
عطر امروز من :n02:
تلخ و دوستداشتنی (پخش و موندگاری خوب)
یک عطر عالی وکلاسیک. کار 1975. یادمه تو هایپراستار تستش کردم و عاشقش شدم. قیمتش هم مناسبه.نقل قول:
آره منم دوسش دارم برا استفاده روزانه عالیه تو این فصل ، با قیمت عالی شما یه عطر اورجینال فرانسوی میگیری که کیفیتش قابل مقایسه با عطرهای اماراتی هم قیمتش نیبستنقل قول:
دوستان این ادکلن دیگه گیر نمیاد ؟
pierre cardin cuir intense
رایحه چرمی و ملایم فوق العاده ای داره. من به شخصه با نوت چرم حال نمیکنم ولی این ادکلن خیلی منو محو خودش کرد :n12:
سلام
دوستان یه عطر میخوام برای استفاده روزانه انتظاراتی که دارم:
قیمتش تا 150 باشه کمتر هم بود بهتر:n02:
بوی شدیدی نداشته باشه و جوری باشه اغلب افراد خوششون بیاد و کسی اذیت نشه به خاطر بوش چون میخوام برای کلاس استفاده کنم و نمیخوام بقیه رو اذیت کنه
ماندگاریش خوب باشه (در حد چهار پنج ساعت به نظر من خوبه)
من زیاد عرق میکنم نمیخوام به خاطر این مساله ترکیبش خیلی بد بشه
+
نمیدونم دئودورانتی هست که بشه کنار عطر استفاده کرد که کمی جلوی این مشکل رو بگیره؟ اگه هست لطفا معرفی کنید
کلا زیاد از رایحه ها سر در نمیارم و و سلیقه ام جوریه که ممکنه از هر چیزی خوشم بیاد:n02:
پس اگه امکانش هست چند عطر متفاوت معرفی کنید که خودم تست کنم
پ.ن من تازه در تهران مستقر شدم و زیاد جایی رو بلد نیستم اگه میتونید با پ.خ یکی دو مکان که امکان تست دارند و مطمین هستند هم بهم معرفی کنید
ممنون:n16:
این عطرو دیروز مادرم خرید منم که کشته مرده خرید عطرم باهاش رفتم:
La Vie Est Belle باتلفظ لاوی آ بل که فروشنده تلفظ میکرد لاوی است بله و من حرص میخوردم:n23:
بوی شیرین ودوست داشتنی که هرچی میمونه خوشبوتر میشه برای من یه جورایی بوی خوردنی های باطعم توت فرنگی رو داره:n02: برای خانم هایی که بوهای شیرین رودوست دارن انتخاب خوبیه توی ردیف بوهایی مثل کوکو مادمازل قرار میگیره شاید اولش که میزنی یه کم زیادی شیرین باشه اماوقتی میمونه ملایم ترمیشه ومیشه تشخیص داد که کاملا زنونس(عطرهای دیگه ای که برای تست آوردغیر از کلینیک هپی زنونه جالب نبود)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دربارش که سرچ کردم دیدم مدل تبلیغاتیش خانم جولیارابرتزه که ازبازیگرای موردعلاقمه.تبلیغ ویدیوییش هم جالب بود.
دوستان تو یوتیوب چندتاازتبلیغات ویدیویی عطرهاروببینید جالب وباشکوهه عطرایی مثل Jador Dior یا N5 Chanel که شارلیز ترون ونیکول کیدمن مدل هاشن یا D&G The One و Gucci By Gucci که ازجیمز فرانکو و اسکارلت یوهانسون و متیو مک کانهی استفاده کردن .این برندهاباتبلیغاتشون میترکونن واقعا هزینه میکنن........ ماهم تبلیغ داریم:n09:
CK One Shock، قیمت 200 میلش حدود 120 هست.برای تست هم برید هایلند.نقل قول:
سلام
به نظر شما ادکلن Bvlgari Aqva چطوره ؟
پخش بو و ماندگاریش چطوریه ؟
سلام. دوست عزیز بهتر بود میگفتید چه نوع بوهایی رو میپسندید؟گرم - خنک -تلخ -شیرین؟نقل قول:
باتوجه به اینکه گفتید میخواید بوی شدیدی نداشته باشه برای این فصل میتونید دانهیل قهوه ای (Dunhill for men)که بوی تمیزی هم داره:n02: رو تست کنید.همچنین باربری بریت (burberry brit) و هالووین من(Holloween man)و جگوار ویژن(Jaguar Vision) و هوگو بس اورنج
(hugo boss orange) هم گزینه های بدی نیستن البته بعضی از این عطرها گرمن وممکنه مثلا وقتی هالووین رو میزنی اولش کمی تند باشه اما یه کم که بگذره بوش خوب میشه.باتوجه به فصل زمستون اینارو گفتم.من همینارو باحدود قیمتی که گفتین میشناسم حالا دوستان دیگه که اطلاعاتشون هم بیشتره کمک میکنن.اگه گرم وخنک بودن هم براتون مهم نیست ودراستفاده ی عطر به فصل اهمیت نمیدین عطرای بیشتری میشه معرفی کرد.
سلام
به نظر شما ادکلن Bvlgari Aqva چطوره ؟
پخش بو و ماندگاریش چطوریه ؟
نقل قول:ممنون دوستان الان دارم میرم اینهارو تست کنم و یکیشون رو بگیرمنقل قول:
شروین عزیز همونطور که گفتم من اصلا سلیقه خاصی ندارم و ممکنه از هر رایحه ای خوشم بیاد و یکی دوباری هم که تا حالا عطر خریدم اینجوری بوده که نصف عطر ها مغازه رو تست کردم تا از یه چیزی خوشم اومده و گرفتمش :n02:
که معمولا کسی اینجوری خوشش نمیاد ازش خرید بشه پس ایندفعه اومدم با اطلاعات قبلی برم
Avant Garde Lanvinنقل قول:
قیمت 135. ترکیبی از توتون و عسل.
اسم عطری که گرفتی رو بذار فرزان عزیز+ توصیف بوش ازنظرخودت...:n01:نقل قول:
بالاخره halloween man رو گرفتم یکی دو تا از عطر هایی که معرفی شد رو نداشت ولی خوبنقل قول:
از همین خوشم اومد حالا این چه رایحه ای داره نمیدونم درست شما بهتر سر در میارید:n02:
فعلا که اینقدر عطر تست کردم حس بویاییم کامل از کار افتاده ولی فردا اون چیزی که ازش متوجه میشم رو براتون توضیح میدم
قیمتشم 130 بود خوبه؟
مبارک باشه عطر شیرین وگرم وشیکی روانتخاب کردی وکاملا مناسب این فصل.:n06:همونطور که گفتم شاید اولش که بزنی یه خورده تندباشه اما بعد چنددقیقه بوش جذاب میشه البته این نظرمنه بوش باعطر وان میلیون هم شباهت داره وبه نظرم بهتره توهوای گرم استفاده نکنی که دلت از عطرت زده بشه.درباره قیمتشم آره همین حدوداس.نقل قول:
امروز برای تست عطر cheval به چند جا سر زدم که تقریبا هیچ جا موجود نبود.فقط یکجا باز شدش را داشت که تسترش بود و 75 میداد که نهایتا با تخفیف 65 ازش خریدم.به نظرم شبیه سازیش از پلو بلو خیلی موفق بوده.ظاهرا برند استرلینگ یا استیارا زیاد تو بازار موجود نیست و فقط ندرتا رنگ آبیش را میارن.
اینو یادتون نره !!نقل قول:
اگر هم درباره ادکلن جگوار آبی نظر بدید ممنون میشم.
جگوار آبی عطر خوش رایحه ای هست اما در بین عطرهای خنک، عطر قوی محسوب نمیشهنقل قول:
پایینترین قیمت عطر خنک از یک برند عنوان دار هست! (از این ارزونتر میفته توو کارای کپی و برندای اماراتی)
سلام .ممنون بابت معرفی این عطر cheval :n16:نقل قول:
از سایر عطرهای استرلینگ چیزی تست نکردید؟
کسی درباره ادکلن Bvlgari Aqva نظری نداره ؟
سلام خواهش میکنم دوست عزیز:n17:نقل قول:
نه راستش
ولی بلک رو قبلا یکی از سایتها داشت برای فروش الان ناموجود زده خواستید بهتون پیام خصوصی میزنم ((ممکنه در صورت درخواست براتون تهیه کنند:n06:))
سلام
برای فصل بهار قصد خرید یک ادکلن دارم. به چند تا گزینه رسیدم لطفا اگر مورد بهتری رو سراغ دارید ذکر کنید.
Oud Wood Tom Ford
Green Irish Tweed
acque di gio
He Wood Ocean Wet Wood
L'Homme Libre
از نظر رایحه ملایم باشه و تو ذوق نزنه و حس طراوت و شادابی رو ایجاد کنه.
اینم تست کن:نقل قول:
live jazz
آکوا دی جیو نسخه اسنزا انتخاب خیلی خوبیه دوست عزیز:n17:نقل قول:
هی وود با بقیه انتخابهاتون فاصله زیادی داره...
لیبره از ایو سن لورن هم من که تست کردم با رایحه ای که داره زیاد ارتباط برقرار نکردم یک کمی زیادی بوی صابونی داره بنظرم:n13: صابون هم نه، کلا یجوریه :دی مثلا در برابر این، دی جیو اسنزا خیلی بیشتر می ارزه (نظر شخصی)
و من پیشنهاد میکنم که آکوا اسنشیال از فرگامو رو هم تست کنید بنظرم عطر خنک خوبی هست واقعا:n06:
این دوعطرو هم از برند creed تست کنید بوهای خنک وشیرینی داره مخصوصا اونتوس که محشره به نظرم:نقل قول:
به اضافه Kenzo L`eaupar که یه خورده بوی چایی مانند داره من که عاشقشم:n02:
سلام :n18:
دنبال خنک ترین ادکلن ممکن هستم!:n30:
بعضی ادکلن ها هست وقتی به مشامت میخوره حس میکنی کل بدنت یخ زده از خنکیش تنت میلرزه!!! یه طراوت خاصی داره مثه درختی که خشک بوده یدفعه شاداب و سره حال میشه یه همچین حسی به ادم دس میده. :n04:
سقف قیمت 150.
لطفا چند نمونه معرفی کنید ممنون :n40:
سلام اگر دقیقا بخوام از عطری که با توصیف شما منطبقه نام ببرم===پورشه دیزاین اسنسنقل قول:
ولی انتظار پخش بوی بالا ازش نداشته باشید ماندگاریش هم خوبه (در مورد عطرهای خنک)نقل قول:
سلام: تام فورد گری وتیور یکی از کارهای عالی مناسب بهار و تابستان
سلام امروز رفتم یوسف آباد تهران یه مغازه بود که عطراشو برای تست گذاشته بود چندتا عطر تست کردم.ازورساچه ایو فرش بیشتر ازهمه لذت بردم عطر مناسبیه برای فصل های معتدل وگرم (Versace Eau Fraiche) همچنین Black XS که نمیدونم چرابه نظرم فوق العاده س قبلا اسمارت 15میلشو گرفته بودم وشک داشتم بوی اصلیش باشه اما الان که تست کردم دیدم همون محشره که اسمارت هم خیلی خوب بوی عالیشو تقلید کرده. من به دوستانی که برای بهاروتابستون دنبال یه عطر بابوی عالی وقیمت مناسبن این دوتاروپیشنهاد میکنم هرچند قدیمین کمی:n02:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام مرسی از خانوم atghia و سایر دوستان :n12:
دیشب رفتم یکی ازینارو بگیرم اما مشکلی پیش اومدو نشد
داشتم میگشتم این به چشمم خورد با توجه به اینکه گفته بودین ادکلن های خنک ماندگاری بالایی ندارن:
ادکلن مردانه پورشه دیزاین د اسنس سامر آیس ( Porsche Design The Essence Summer Ice ) محصولی تازه با رایحه ای خنک و ملایم است که برای ماه های گرم سال انتخاب بی نظیری می باشد . این محصول با ((ماندگاری بسیار بالا و میزان پراکندگی عالی)) که دارد برای مصرف در ملاقات های رسمی و مهم پیشنهاد می شود . آیس سامر سرشار از حس نشاط ، طراوت و خوشحالی است . از جمله مواد به کار رفته در ترکیبات آن می توان به بهار نارنج ، ماندارین ، لیمو و سدر اشاره کرد .
شایدم قیمتش خیلی بیشتر از 150 باشه یا در حد تبلیغاته! نمیدونم والا .... توضیحی بدهید لــدفا :n02:
شما به نوشته های سایت ها زیاد توجه نکن چون جنبه تجاری داره.چیزی که من قبلا تست کردم خانواده کم تعداد عطرهای پورشه روایح خنک و مناسبی دارن، در عین حال ماندگاری و پخش بوی چندان جالبی ندارند. summer ice خیلی هم جدید نیست و سال 2010 لانچ شده.نقل قول: