من افتادم تو سپاه و طرح کفایتی رو هم گذروندم، اول آبان هم باید برم، کسی میدونه ما که طرح کفایتی رو گذروندیم تکلیفمون چیه؟ فورا تقسیم میشیم؟
Printable View
من افتادم تو سپاه و طرح کفایتی رو هم گذروندم، اول آبان هم باید برم، کسی میدونه ما که طرح کفایتی رو گذروندیم تکلیفمون چیه؟ فورا تقسیم میشیم؟
طرح کفایتی اگه منظورتون همون دوره تکمیلی یا برگ سبز هست بله شما اموزشی ندارید و فورا تقسیم میشیدنقل قول:
بله منظورم همونهنقل قول:
سلام
چقدر زود داریم به یک ابان (تاریخ اعزام) نزدیک میشیم من یه سری سوال دارم هر سری چند تاشا می پرسم هر کی تجربه داشته لطفا جواب بده
1 من اموزشیم ارتشه .اجازه می دهند صورت ژیلت بکشیم یا نه
2. قیچی و کارت میوه خوری اهنی اجازه می دهند ببریم داخل
3 لازمه با خودم اصل کارت ملی ببرم
4 من می خواهم یه زنجیر نازک با قفل کوچک برای در کمد ببرم به نظرتون کار درستی
5 قرص هایی مثل سرما خوردگی و گلو درد تو پادگان گیر میاد یا با خودم ببرم
آره منم چند شبه خواب درست حسابی ندارم :sq_3:نقل قول:
ظاهرا ارتش اجازه استفاده از تیغ رو میده
فکر کنم اصل مدارک لازم نباشه ولی چند سری کپی ازشون بگیر و همرات باشه
قرص استامینافن و سرماخوردگی و ژل پر**وک##سی کام جای زیادی نمی گیره با خودت بیار
منم یه سوال اضافه کنم:
آیا امکانش هست با خودمون موبایل ببریم و تحویل دژبانی بدیم تا وقت هایی که از پادگان میایم بیرون ازش استفاده کنیم؟
تو دژبانی گم و گور نمیشه؟
نقل قول:
1.نمیدونم
2.نه...اگر هم همرات باشه میگیرن
3.برای احتیاط یه کپی از کارت و شناسنامت همراهت باشه
4.حتما این کارو بکن چون شاید قفل درست حسابی نداشته باشن
از این قفل های معمولی نبر چون با هر کلیدی بالاخره باز میشن
5.قرص که ما میبردیم همراهمون ولی هر جا خودش بهداری داره و میتونی مراجعه کنی بگیری
آقا قیچی کوچیک و کارد میوه خوری که مشکلی نداره؟؟ همه نوشتن بیاریدنقل قول:
حتی درب باز کن هم گفتن بیارید
یادش بخیر.همین چند ماه پیش بود که ما هم رفتی آموزشی ارتش خدمت کردیمنقل قول:
1.کجا افتادی آموزشی؟ژیلت میزان به صورت بکشی ولی از بیرون پادگان برای ما نزاشتن بیاریم.از داخل خود پادگان خریدیم که مارکش خیلی آشغال بود و خیلی کند بود
2.من خودم قیچی بردم و بچه ها هم کارد میوه خوری آورده بودن
3.ببری ضرر نداره و خیلی به کارت نمیاد.مگر اینکه بخوای برای شرایط داری اقدام کنی در غیر این صورت به کارت نمیاد
4.ما که تو پادگان خوشبختانه کمد نداشتیم.اما اگه ببری ضرر نداره.حتما حتما قفل ببر با خودت یکی کوچیک برای ساکت و دیگری یه خورده بزرگتر برای کمدت احتمالا
5.مه نوع قرض و دارو و چسب زخم و پانسمان و کرم ببر با خودت.پادگان هیچی نداره که به تو بده.همه چی ببر.هرکی گفته نبر اشتباه میکنه.به کار من که خیلی اومد
نترس.میری خدمت مخصوصا آموزشی خوبه و بچه ها تون ردیف باشن بهت بد نمیگذره.بترسی غیر اینکه خودت اذیت میشی هیچ اتفاقی نمی افته.نمیخوان بخورنتون که.من نمیگم میری مرد میشی.میگم میری خدمت طرز فکرت عوض میشه و قدر یه چیزایی رو تو زندگی میفهمی که قبلا قدر دانشون نبودی مثه قدر پدر و مادر،خواب،غذای خوب،قدر مهربونی مادر، قدر زحمت های پدر و....نقل قول:
در مورد موبایل میتونی ببری و به دژبان تحویل بدی.توی دژبانی هم گم نمیشه چون بهت مدرک میدن اما از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.اگه نبری خودت راحت تری.چون موقع بیرون اومدن خودت کمتر اذیت میشی.باز خودت میدونی
سلام
من میخوام برم بیوفتم دنبال کارای معافیتم...
از کجا شروع کنم؟اول برم میدون سپاه یا دفترچه بگیرم از رو دفترچه اقدام کنم؟
راستي بچهها من ميخوام ارتش برم اموزشي كفش يكي ديگه بخوام بگيرم زيپي گير ميدن؟؟؟ سايز پام كوچيكه نميدونم كسايي كه اموزشي رفتن ارتش بهم توضيح بدن
سلام میشه قرص برد داخل پادگان 01 یا نه اخه من میگرن دارم می خام قرص ادویل ببرم میزارن یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ندیدم اینجا در مورد این موضوع بحث بشه.شاید خبر ندارید.
-مدت مرخصی سربازها در یگان از ماهی 2.5 روز به ماهی 1 روز کاهش پیدا کرده !
-و به ازای هر 100 کیلومتر فاصله منزل از محل خدمت یک روز به مرخصی دوره خدمتتون اضافه میشه .
-این قانون از ماه خرداد حساب میشه .
-افراد متاهل 10 روز مرخصی بیشتر
-فوت اقوام درجه یک ،10 روز مرخصی
تسلیت عرض میکنم
نقل قول:
حالا شما ببرید یا میگیرن یا نمیگیرن .........
منم این ابلاغیه رو امروز دیدم. باور کنید هنوز سرم داره گیج میره . آخه من نمیدونم دلیل این کار چیه؟! خیلی بی شرف هست هر کی این قانون رو تصویب کرده.نقل قول:
کاشکی لااقل میگفتن این قانون برای اعزامی های جدید هست که از حالا به بعد میان یگان چون ما کلی برنامه ریزی کرده بودیم برای این مرخصی ها . البته برای اون ها هم دلم میسوزه. مثلاً فرض کنید یک سرباز 19 ماه باید تو یگان خدمت کنه و فقط 19 روز مرخصی میتونه بگیره!! آخه این انسانیت هست؟
امیدوارم یک اصلاحیه برای این ابلاغیه بیاد و بگن اشتباه شده
نقل قول:
آقا این دیگه کجا بوده؟ تو سایت سازمان وظیفه عمومی هم هست؟
لینکی منبعی چیزی دارید؟
از پلیس +10 دفترچه بگیر بعدش مدارکی که نوشته رو جمع میکنی میدی دو باره به پلیس +10 اگه کفالت باشه که بررسی میکنن نتیجه اش رو میگن اگه پزشکی هم باشه که دعوت میکنن برای کمیسیوننقل قول:
فقط به این نکته هم توجه کن که اگر معافیتت مورد قبول واقع نشه باید بری سربازی و این طور نیست که بگی حالا بعدا میرم وقت دارم
در مورد قرص و چاقو و ناخن گیر و بقیه موارد مشکوک به اجازه
من از چند تا از دوستام پرسیدم که اوضاع چطوره به این نتیجه رسیدم که کاملا بستگی به دژبان اونجا داره
بعضی جاها دژبان ها سخت گیر ترن بعضی جاها نه
در اکثر موارد تا سه چهار ورق قرص رو میثینکه زیاد سخت نمیگیرن
اما به قول دوستمون میبریم یا میگیرن یا نه دیگه!!!!!!!!!!
دوستان بسیج فعال تو سربازی چقدر تاثیر داره ؟! :sq_2: پدر من گیر داده میگه بیا بریم اسمتو بنویسیم بسیج واسه 5-4 سال دیگه
(( آخه من الان دانشجو ام و 4 سال دیگه درسم تموم میشه و لیسانس میگیرم ))
ببر بابا یه جوری لای خرت و پرت ها بزار تازه می تونی نسخه پزشکم ببرینقل قول:
ولی هولوتر از این حرف هاست من خودم کلی قرص بردم روز اول این قدر خر تو خر بود اصلا ندیدن گفتن وسایل ممنوعه نداشته باشید نگشتن رفتیم تو:sq_25:
ببین اگه فقط به خاطر سربازی میخوای بری تو بسیج بهت بگم تا 4 سال دیگه هیچ چیز مشخص نیست که قانون ها عوض میشه یا نه(که احتمالش هم خیلی خیلی زیاده)نقل قول:
اما یه سر به بسیج دانشگاه بزن ببین اوضاع چطوره ضرر نداره
یه نکته دیگه این که سال اخر که داری فارغ التحصیل میشی یه بررسی کن اگر مثل الان دوره تکمیلی بسیج جای اموزشی قبول میکردن تو سپاه حتما حتما حتما دوره تکمیلی رو برو
بله دوست عزیز نه تنها تو اموزشی بلکه تو یگان هم ممنوع هستنقل قول:
البته یگان به یگان ممکنه فرق بکنه اما کلا خلاف قوانین هست و حتما تو اموزشی گیر میدن اما بند کشی بگیر کسی متوجه نمیشه
داداش مطمئنی ؟؟ ؟؟نقل قول:
فکر نکنم درست باشه اخه مگه میشه حداقل مرخصی سرباز تو خدمت 45 روز هست به ازای همون 2.5 روز در ماهنقل قول:
حالا 1 روز :sq_6: دیگه با عقل جور در نمیاد پس اینجوری فقط یه بار میتونه سرباز مرخصی بگیره....شک دارم همچین چیزی درست باشه...
دوست عزیز منبع بدید لطفا ؟!نقل قول:
دوست من اعزامیه 1.4 بود الان 2.5 روز مرخصی دارند !!
لطفا اطلاعاتتون رو درست بدید و با منبع !
با تشکر
حسام
دوستانی که اموزشی رفتن :
تو اموزشی اگه توی اون شهر فامیل داشته باشیم اجازه میدن مثل بچه های همون شهر جمعه ها بریم بیرون
(به طور کلی چه خالی سرهم ببندیم که اجازه بدن مثل بچه های همون شهر بزنیم بیرون)
نقل قول:
این مرکز آموزش شهدای ارتش نیروی زمینی کدوم گوریه ؟
سلام مطمعنید که تنها برای افسریه از این عنوان استفاده میشه ؟نقل قول:
آخه یکی میگفت قزوینه !
شاید کلا نیروی زمینی به همه پادگانهای آموزشیش اسم شهدای وظیفه رو داده ؟
و اینکه چرا تو برگه سفید ما کد و محل آموزشی رو ننوشته و فقط نوشته پادگان شهدای وظیفه نزاجا ؟؟؟
والا همه میگن آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا همون 01 تهران هست. اینم یه وبلاگ که در موردش توضیح داده (اعزامی اردیبهشت 91 بودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من تو نیروی انسانی کل سپاه هستم و با قاطعیت میگم که مرخصی سربازا ماهی یک روز شده . ما خودمون ابلاغیش رو صادر کردیم. حالا صبر کنید تا متوجه بشید.
راستی این رو هم بگم که مسئول منابع سرباز ما میگه با توجه به کمبود شدید سرباز خدمت از سال آینده 99% 24 ماه میشه
پادگان های آموزشی نیروی زمینی هرکدوم اسم مشخصی دارن به همراه یه کد ، مثلا 01 رو میگن آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا ، 06 رو میگن آموزشگاه نظامی نزاجانقل قول:
همون 01 هست عزیز
من امروز تو اداره مون پرسیدم همچین چیزی ابلاغ نشدهنقل قول:
بچه ها من تو نیروی انسانی کل سپاه هستم و با قاطعیت میگم که مرخصی سربازا ماهی یک روز شده . ما خودمون ابلاغیش رو صادر کردیم. حالا صبر کنید تا متوجه بشید.
اگر هم بشه مطمئن باشید موج اعتراضی به همراهش داره که باعث لغوش میشه
ممنون از دوستان
و یه سوال دیگه
من از کسر خدمت ایثارگری یکی از اقوام که پسر نداره میتونم استفاده کنم؟
سلام. دوستان یه سوال در مورد معافیت کفالت داشتم.
من الان تک فرزند هستم . نه خواهر دارم و نه برادر و پدرم هم 57 سال سن داره و مبتلا به دیابت هست و مادرم هم دیابت دارد . میتونم معافیت کفالت بگیرم؟
باشه حالا شما طی روزهای آینده متوجه میشین. آخر این ابلاغیه اومده که این ابلاغیه به تصویب فرمانده کل قوا رسیده . به هیچ وجه لغو نخواهد شد.نقل قول:
خیر دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز داشتن دیابت دلیلی برای معافیت نیست باید از کار افتاده باشند که تشخیصش با کمیسیون پزشکی هست ولی اگه دنبالش بیوفتی احتمالش بالا هستنقل قول:
بنده هم در دفتر امیر بوووووووق از بووووووق هستم.
نامه کاهش مدت مرخصی پنجشنبه اومد دفتر ما و به امضا رسید و بلافاصله اجرا و مرخصی سربازا با این شیوه محاسبه شد !
من که امریه گرفتم
مرخصی ما چطوری حساب میشه ؟
دوست خوبم الان نیروی انسانی سپاه چه ربطی به ارتش داره آخه ؟!نقل قول:
هر ابلاغیه ای که سپاه میده واسه سپاه اعمال میشه نه ارتش!!!
شما فرمودید از خرداد ، دوست من تیر ماه رفته ، الان هم 2.5 روز در ماه مرخصی دارند
با تشکر
حسام
وقتي قانوني تصويب بشه ربطي نداره كي كجا كي رفته
اگه هم هنوز كساني با 2.5 رو ميرن مرخصي و مرخصيشون زياد بشه. اخرش بايد خلع روزهاي اضافه اي كه رفتن مرخصي رو بكشن
مثل اضافه خدمت.
مثلا اگه ميشه 21 روز مرخصي كلا! اگه كسي 40 روز بره مرخصي. بايد 19 روز اضافه خدمت بكشه. كه قابل بخشش اصن نيست
كلا خلاء قابل بخشش نيست.
شما خودتون مراعات كنيد كه آخر خدمت موقع تصفيه حساب به مشكل نخوريد
من 12 روز داشتم و خلا بنده بخشیده شد.نقل قول:
این دیگه از اون حرف ها بود ها برادر من قانون خدمت وظیفه برای همه یگان یکی هستنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
سلام دوستان اگه امریه باشی از کسری بسیج هم میشه استفاده کرد یا در هر صورت باید 24 ماه کامل خدمت کرد ؟ ممنون