مدل موی هیمرم عوض کردن :n02: گندم زدن به لیچ بین :n13: عجبیه از وقتی آپدیت کردن میرم گیم لگ میشم عجیب :n13: ولی پینگم عالیه :n13:
Printable View
مدل موی هیمرم عوض کردن :n02: گندم زدن به لیچ بین :n13: عجبیه از وقتی آپدیت کردن میرم گیم لگ میشم عجیب :n13: ولی پینگم عالیه :n13:
هه هه ، راست میگی ... :n09::n08:نقل قول:
آره خب ، حق داری...نقل قول:
اینا جز نرف کردن و فیکس کردن باگ ها چیز چشمگیری اضافه نمیکنن...:n15:
سلام
خاک بر سر بی شعور riot بکنن که اندازه یک برنامه نویس ساده هم قدرت برنامه نویسی نداره
الآن بیشتر از دو ساعته این patch مسخره رو شروع کردم ،نزدیک یک ساعته روی 97% گیر کرده جلو هم نمی ره.
واقعا این riot بی سواده
ابله مثلا یک تغییر کوچی توی یک فایل میده ، به جای اعمال تغییر میاد فایل رو از اول دانلود می کنه! حالا هر جقدر حجم فایل باشه.
می ترسم قطعش کنم، نزدیک 200-300 مگ تو همین حالت دانلود کرده ، فکر کنم تا اینترنت من رو تموم نکنه خیالش راحت نمیشه.
، این قدر هم ابله هست که یک بک آپ درست نداره ، وقتی وسطمشکل patch قطع کنی میاد یک عالمه فایل بیخود اضافه رو هم به دانلود لیست اضافه می کنه.
ملت چندین ماهه این باگ رو دارند اما عرضه ندارند رفعش کنند.
حرف شما درسته ولی تنها مشکل کوچولویی که وجود داره اینه که اصلا دلیلی نداره ریوت بیاد این مشکل رو رفع کنه
چرا؟ چون این بدبختی ترافیک محدود و سرعت پشمکی مال ماست نه بقیه جاها...اصلا براش مهم نیست که بیاد یه مشکل شبیه این رو حل کنه
این مشکل نشون میده پشتیبانی ضعیفی داره اما خوب برا بقیه مهم نیست برا من و شما که محدودیت داریم مهمه
امروز دوباره اپدیت اومده هی برای منه یا برای شما هم هست ؟:n13:
درسته ، یه آپدیت اومده ....نقل قول:
فکر کنم برای Heimerdinger باشه ...:n01:
موضوع انشاء ... .
سالی که گذشت چه کردین ؟ :n09:
LOL آپدیت می کردیم :n14:
احتمال 99/99 درصد اینترنتت یه لحظه قطع شده و لانچر تو این موارد دیگه میشینه الکی دانلود می کنهنقل قول:
بهترین راه اینه اینترنت رو قطع کنی یا مودم رو خاموش کنی بذاری ارور بده بعد ببندی
اگه خوش شانس باشی میره از آخرین فایلی که داشته دانلود میکرده شروع می کنه دانلود اگه هم بد شانس باشی که حجم فایلی که باید بگیری رو چندبرابر می کنه و فایلهای اضافی میگیره
keep calm and nerf kass
سلام دوستان
میدونم این چند وقت که نبودم خیلی دلتون برام تنگ شده این چند وقته خیلی هاتون برام پیام دادید که برگردم خوب حالا برگشتم:n02:
میبینم طبق معمول دارید از دست رایوت و نوب این چیزا میناید
یه دعا براتون آوردم که باس سر سفره بخونید ولی شما سعی کنید قبل بازی یه سه چهار باری بخونید شاید یه فرجی شد کم پشت گوش نندازیدا یکی پشت گوش انداخت حالا تا آخر عمر باید لول آپدیت کنه و تمومی هم نداره:n10:
گشت گرداگرد مهرتابناک،ایران زمین
روز نو آمد و شد شادی برون زندرکمین
ای تو یزدان،ای تو گرداننده ی مهر و سپهر
برترینش کن برایم این زمان و این زمین
راستی یادم رفت سال نو را بهتون تبریک بگم امید وارم سال خوبی توی تایر برنز داشته باشید و تا آخر سال بهتون تو برنز خوش بگذره:n08:
LOL باز های عزیز . . .
* * * * عیدتون مبارک * * * * :n16:
کسی نمیدونه چرا بازی لول بالا نمیاد؟
الان چند روزه که نمیتونم وارد بشم
فیلتر کردن یا من اینجوریم؟
چه اروری میگیرینقل قول:
ارور login میدهنقل قول:
و سه تا سایت میده که یکیش ساپورت دوتاش در مورده ارور کانکشن چندتا راه حل میده که انجام میدم
dns رو چک کن و بگذار رو 8.8.8.8 و دوباره امتحان کننقل قول:
اینجا کسی مشکل نداره؟مال من بعد از 20 دقیقه قطع میشه دیگه وصل نمیشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
منم توی euw دارمنقل قول:
توی فروم هم دیدم یک سری دیگه هم این مشکل رو دارن
چرا هر 20 دقیقه یه بار قطع میشه :n28:
برا منم همینطوزنقل قول:
منم همین طور 2 تا leave خوردم کلی LP الکی از دست دادم :n03:
امروز قندشکنام مشکل داشت واسه من یحتمل برادران گمنام دارن یه دستی به سامانه چیلترینگ میکشن
بله مثل اینکه تو همه بازیای انلاین مشکل دارن ملت.... اینم عیدی دوستان به مردم
آقا منم بعد 20 دقیقه قطع میشه .
2 تا leave خوردم چیکار کنم ؟
ماله منم قطع میشه.بن شدم 3 روز :39::39::39:
نقل قول:
اینجا کسی مشکل نداره؟مال من بعد از 20 دقیقه قطع میشه دیگه وصل نمیشه
نقل قول:
منم توی euw دارم
توی فروم هم دیدم یک سری دیگه هم این مشکل رو دارن
نقل قول:
چرا هر 20 دقیقه یه بار قطع میشه :n28:
نقل قول:
برا منم همینطوز
نقل قول:
منم همین طور 2 تا leave خوردم کلی LP الکی از دست دادم :n03:
نقل قول:
امروز قندشکنام مشکل داشت واسه من یحتمل برادران گمنام دارن یه دستی به سامانه چیلترینگ میکشن
نقل قول:
آقا منم بعد 20 دقیقه قطع میشه .
نقل قول:
جا داره از همینجا منم سال نو رو تبریک بگم به همه ی ایرانی های عزیز.
سال خوبی رو برای همگی آرزو میکنم، میکنم... میکنم ...
فکر کردم فقط خودم این مشکلو دارم ، اما حالا میبینم که همگی هم دردیم . . . :n09::n02:
دقیقه 20 و ...:n19:نقل قول:
پیروزی بزرگ امروز در تورنومنت رو به pancha گرامی تبریک عرض می کنم.:n02:
واقعا تورنمنت سخت و پیچیده ای شده بود ، همه چیز پیچیده و مبهم بود ، تا آخر کار با دست تدبیر ایشون قفل بازی شکسته شد.
منم همین مشکلو دارم .. وسطای بازی attemping to recconect میده
هر دو تا اکانتم واس این مشکل تا 30 مارس بن هستن:45:
كسي راه حلي سراغ نداره؟!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم همین مشکلو دارم، دور آخری 4 بار قطع شدم، تنها راه حلش هم ریست کردن مودم و گرفتن IP جدید برای مودمه، البته هر بار ریست کردن منو 3 دقیقه از بازی عقب میندازه،
درست شد مثل خرداد ماه
اره واقعا بازی سختی بود :n02: بازی pause بود من resume زدم ،قبلش گفتم همه هستین؟ گفتن اره خوب منم resume کردم :n02: حالا جالب اینه یکیشون میگه چرا resume کردی من تو درگیری بودم انگار ما تو پارک داشتیم هوا خوری می کردیم :n02: خوب بالاخره که باید resume می کردیم از درگیری که یهو خود به خود بیرون نمی پرید اون طرف که :n02: جالب اینه که خودشون pause زدن وسط درگیری به من چه اقا :n02: بازی رو باخته دیدن خواستن بهونه تراشی کنن ما با اقتدار بازی رو بردیم :n02:نقل قول:
-------------
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین 1 چیز بنویسین شاید 1 فرجی شد
چطوری باید dns رو چک کنم؟!:n27:نقل قول:
پس همه این مشکل دیسی شدن هر بیست دقیقه رو دارید.
با وی پی ان بازی کنیم حل نمیشه ؟
کسی نمیدونه از نظر فنی مشکل دقیقا کجاست ؟ ip عوض میشه ؟ ip بلاک میشه ؟ چی میشه که با ریست مودم حل میشه فقط
قشنگ صدتا LP از دست دادم!
دوباره همون داستانه چند ماهع پیشو سر گرفتن منتها ایندفه فقط پرتی که به گیم مربوط میشرو سرویس کردن... چون قند شکن ها مشگلی ندارن و همه ی برنامه ها مثل یاهو و غیره کار میکنن.
پینگ تام هم امده پائین تایم اوت هم کم شده..
به isp ها هم نیمدونن همیچین مشگلی وجود داره
من دو دست با کریو بازی کردم قطع نشد پینگم هم زیاد تغییر نکرد 140 بود
آقا کری مری که میگی رو به ما هم میدی بازی کنیم ؟
ras mige be maham kerio bede karemon lange , :) ham kare ma rah miofte ham to ye savabi mikoni :D
Sent from my iPhone using Tapatalk