دیشب که خوب شده بود!نقل قول:
Printable View
دیشب که خوب شده بود!نقل قول:
دیشب زدم دانلود تا ساعت 3 که دانلود زده بود و از 3 دیگه قطع شده بود پورت ارور زده بود
واسه من که از ساعت 3 بعد از ظهر پریروز به بعد دیگه پورت ارور نزده.
گزینه 4 مخابرات با آیپی 5.220-5.222 (البته اگه مشکل پورت ارور نداشته باشه)نقل قول:
من دو شب هستش پورت ارور نداشتم. سرعتم هم نرمال بودهنقل قول:
ایا شکایت کنسل کنم؟
مشکل من اینه کل تابستون داغون بود اوضاع تحمل کردم کم کم بهتر شد. دی و بهمن خوب بود. از شروع اسفند شب پورت ارور طول روزهم نوسان شدیدنقل قول:
نمیدونم چیکار کنم. 4 روز دیگه نتم تمومه. ایا تمدید یا تعویض به یک ISP دیگه
*
دوستان تجربه کار دارید راهنمایی کنید.
ماهی روزانه 15-20 گیگ مصرف دارم شبانه هم 30-35 تا دانلود کمی بیشتر گاهی کمی کمتر گاهی.(بسته به مصرف ماهی بین 65 تا 100 دارم میدم واسه نت)
گزینه ها
صبانت
پیشگامان
حسابگر
های وب
الانم که مخابرات هستم. بقیه ارائه دهنده ها یا طرف ما نیست یا پورت خالی ندارند(اسیاتک و پارس آنلاین طرف ما سرویس میدند ولی پورت ندارند)
نظرتون چیه؟
چیزی میخوام پیج و سینگل لینک و قندشکنش خوب باشه. از این نظر از مخابرات بسیار ناراضیم تنها تحمل این مدتم هم سر بحث دانلود شبانه ش بود
اگه تجربه ای از شرکت ها دارید بفرمایید
شکایت رو بکن که روال کار دستشون بیاد اینطور بهتر
کنسل نکردم سر حاشه شکایتنقل قول:
در مورد بقیه نظر نداشتی؟
شما سریال Vikings هم نگاه میکنی؟نقل قول:
خیر نمیبینمنقل قول:
نام کاربریتون رو دیدم گفتم شاید طرفدارش باشین..نقل قول:
خیر. هر موقع یوزر ساختم به این اسم بوده. 14یا حتی 15 سال میشه از زمان اینترنت دایال آپ :دینقل قول:
- - - Updated - - -
مشکل من اینه کل تابستون داغون بود اوضاع تحمل کردم کم کم بهتر شد. دی و بهمن خوب بود. از شروع اسفند شب پورت ارور طول روزهم نوسان شدید
نمیدونم چیکار کنم. 4 روز دیگه نتم تمومه. ایا تمدید یا تعویض به یک ISP دیگه
*
دوستان تجربه کار دارید راهنمایی کنید.
ماهی روزانه 15-20 گیگ مصرف دارم شبانه هم 30-35 تا دانلود کمی بیشتر گاهی کمی کمتر گاهی.(بسته به مصرف ماهی بین 65 تا 100 دارم میدم واسه نت)
گزینه ها
صبانت
پیشگامان
حسابگر
های وب
الانم که مخابرات هستم. بقیه ارائه دهنده ها یا طرف ما نیست یا پورت خالی ندارند(اسیاتک و پارس آنلاین طرف ما سرویس میدند ولی پورت ندارند)
نظرتون چیه؟
چیزی میخوام پیج و سینگل لینک و قندشکنش خوب باشه. از این نظر از مخابرات بسیار ناراضیم تنها تحمل این مدتم هم سر بحث دانلود شبانه ش بود
اگه تجربه ای از شرکت ها دارید بفرمایید
روزی 20 گیگ اونوقت ماهی پول 600 گیگ رو میدی؟ مگه میشه؟نقل قول:
نه. انگار از نوشتن من بد برداشت شده. منظورم اینه در ساعت غیر رایگان 15-20 گیگ در ماه مصرف میشه. یعنی مثلا سرویس 2مگ یا 5گیگ ترافیک میخرم بعد دوباره 10 گیگ ترافیکنقل قول:
یه چیز عجیبی. من و دوستم هر دو مخابراتیم. توی پنل میریم واسه اون کلی سرویس اضافی داره که هیچکدوم توی پنل من وجود ندارند :| یه شهر هم هستیم
پنل شما رو نمیدونم ولی پنل مخابرات تبریز اینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من به ندرت بعضی مواقع پیش میومد (مثلا چند ماه یه بار) که سر ساعت 1 پورت ارور میزد و دانلودش محدود میشد. اما هیچ وقت مشکل پورت ارور مثل این دفعه ی اخیر حاد نبود. با اون آیپی ها که قبلا گفتم در طول روز سرعت وبگردی و سینگل کانکشن و چیز پی ان با سرور اروپا خیلی خوبه (در حد سرعت دان استریمه)نقل قول:
وضعیت من و یکی از دوستام هم مثل شماست. مشکلی نیست اون سرویسا رو تو قسمت پرداخت سریع موجود داره میتونی از اونجا بخریشون. واسه من که این طور بود.نقل قول:
فقط مصرف شبانه سرویسای محدود مخابرات اینجا که سرعتشون 2 مگ یا کم تره کاملا نامحدوده، مصرف شبانه باقی سرویساشون مثل مخابرات اونجا محدوده.نقل قول:
شرح در متننقل قول:
دستت طلا
مخابرات شما انصاف داره یکمنقل قول:
اینجا چه 128 بگیری چه 10 مگ هیچ فرقی نداره همش محدوده
صبانت و پیشگامان رو خبر ندارم ولی پارس انلاین شبانه جالب نیست به درد دانلود نمیخوره مگر اینکه از طرح رعد استفاده کنید که هر گیگش خیلی ارزون می افته ولی باید در یک روز یا یک هفته مصرف بشه شما های وب بگیرید طرح های خوبی دارهنقل قول:
مثل اینکه بازم دیشب نتو خراب کرده بودن!!!برای من که بازم محدود شده بود به همراه پورت اررو فراوان!!:n38:
پارس رو آره دوستم داره اصلا به درد دانلود نمیخوره برای وبگردی سبک عالیهنقل قول:
های وب طرح هاش خوبه ولی با تحقیقاتی که دیروز کردم توی شهر ما به شدت قطعی داره :(
صبانت هم مثل پارسه از نظر قیمت
من دیشب خوب بود ولی امروز صبح تا 3 بعد از ظهر به شدت داغون بود و هی خودکار ای پی عوض میکرد ولی پورت ارور نمیداد البته چون مناسبتی بود خیلی تعجب نکردمنقل قول:
باز شب های بعد پورت ارور داشتید اول زنگ بزنید 2020 بعد توی سامانه 195 شکایت بذارید
نقل قول:
در مورد طرح رعد ببخشید اشتباه شد منظورم حسابگر بود طرح خوبیه برای دانلود روزانه
دوستان مشکل قبلی باز برگشت از امروز 1000بار قطع شده وصل شده و ارور داده مال شما چی؟
آره.دوباره شروع شد!بازم امروز محدود شده با اررور فراوان!!15 کیلوبیت!!نقل قول:
من چندین بار شکایت کردم از بازرسی تماس گرفتن گفتن پیگیری می کنیم چون من هفته پیش درخواست تعویض پورت دادم دیروز پورتم رو تعویض کردم و باز تماس گرفتم تا امروز صبح که باز تماس گرفتم و اینترنت رو وصل کردن باید ببینیم امشب باز قطعی مکرر رو دارم یا نه ؟
بازم دیشب خراب بود!
سلامنقل قول:
متاسفانه اره
کلا 300 مگ تونست دانلود کنه سیستم
خدا ازشون نگذره
شما پورتتون رو تعویض کردید؟
با توجه به این که همه این مشکل رو دارن، (ولی اکثرا متوجهش نمیشن چون یا اهل دانلود شبانه نیستن و یا در طول روز زیاد کلیپ نگاه نمیکنن و از چیز پی ان استفاده نمیکنن. در حالی که مخابرات تنها برتریش نسبت به بقیه همین دانلود شبانس و اگه این وضع درست نشه دیگه موندن فایده نداره) خیلی بعیده که مربوط به پورت باشه. (غیر ممکن نیست) من امروز صبح تماس گرفتم و حالیشون کردم که مشکل کلیه، (اوپراتوره میگفت یه طوری صحبت میکنی که انگار نمایندگی هستی، گفتم که آره من نماینده همه کاربرای مخابراتم :n02:) در نهایت قرار شد که حتما رسیدگی کنن. (احتمالش زیاده که امروز یا فردا درست شه)نقل قول:
نقل قول:
دوستان همگی باید با پشتیبانی تماس بگیرم و هم شکایت کنین و با لحن تند صحبت کنیم اینطور فایده نداره .....من دیروز پورتم تعویض شد دوبار قطعی مکرر پا برجاست:n34:
آخه پورت عوض شدن چیه که دارن گول می زنننقل قول:
یه سوییچ با تعداد زیادی پورت کنار هم هر مشکلی باشه برای همه پورت ها هست
با تعویض پورت هم حل بشو نیست
مشکل مربوط به پورت، ترمینال یا حتی یه DSLAM خاص هم نیست چون هر کدوم از مراکز مخابراتی یه DSLAM مستقل دارن که همگیشون هم این مشکل رو دارن. سامانه سه جور kill reason ثبت میکنه: user request، killed by admin و port error، احتمالا هر علتی که جزو دو تای اولی تعریف نشده باشه به اسم port error ثبت میشه. صد در صد این شیطنت خودشونه، کاری کردن که خیلی از کاربرا متوجه مشکل نمیشن و اون تعداد کمی هم که متوجه میشن دست به سر میکنن.نقل قول:
من که روزی چند مرتبه تماس می گیرم و هر چی لایقشونه بارشون میکنم و از اون طرف شکایت میکنم شاید فرجی شد:n25:
شما که وقت میزاری، ای کاش بهشون بگی که مشکل کلیه و لیست اتصالات هر کی رو که خواستن میتونن چک کنن و ببینا که همه دقیقا همین وضع رو دارن.
حتما میگم باید این مشکل رو حل کنن
دوستان یک دست فایده نداره باید دسته جمعی همیشه تماس بگیریم ...حتما میگم
منم که کار روزانمه!!یکسره زنگ میزنم و آخرشم هیچی!!!!هر شب هم خرابتر میشه!!!!!!!!!!!!
دیروز تماس گرفتم یه ..... گفت و خودشم متوجه نشد چیکار کرد فقط 10 دقیقه منو معتل کرد در اخر هیچ ولی باز فردا حسابی شستشو میدم ....:n25:
حالا خوبه سانسور کردم
دوستان شما هم دانلود شبانتون داغون شده جدیدا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا هفته پیش شاید تا 4 روز پیش یک تا هفت صبح 13 گیگ میگرفتم رایگان الان سرعت اومده 15 کیلو بایت اگه 400 مگ بگیره تا صبح شماهم اینجور شده یا من مودم عوض کردم اینجورشده برام ؟
اخه مودم تی پی لینک 4 پورت خریدم میگم نکنه ماله اینه
اینم مشخصات خطمه نظرتون چیه ؟
خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستت رو ویرایش کن اینجا یه فروم عمومیهنقل قول:
:n01:
نه مشکل از مخابراتهنقل قول:
همه این مشکل رو دارن
:n27: