چقدر شما خوش به حالتونه. !!!
من خیلی زیاد بگیرم 1 گیگ.اونوقت شماها 3 گیگ 4 گیگ . . . .
آی خدااااااااااااااااااااااا اااااا
Printable View
چقدر شما خوش به حالتونه. !!!
من خیلی زیاد بگیرم 1 گیگ.اونوقت شماها 3 گیگ 4 گیگ . . . .
آی خدااااااااااااااااااااااا اااااا
ماشیرازیها بدبختیم بخدا. کلی حال میدیم به دولت تو عید و تابستان بیشتر ادمهای ایران میان شیراز. اخرش مثل سگ هم بهمون سرویس نمیدن.نقل قول:
گور باباتون . خوب یکمی هم به ما حال بدید
آقا من دو روزه با چیز پی ان به مشکل برخوردم
وقتی باهاش کانکت میشم هیچ سایتی رو باز نمیکنه ! باید قطعش کنم ولی بازم که قطعش میکنم بازم هیچ سایتی رو باز نمیکنه !
باید بعد از قطع چیز پی ان بیام کانکشن اینترنت خودم رو هم یه بار dc کنم دوباره کانکت بشم تا دوباره درست بشه !
مشکل از چیه ؟ از چیز پی ان هست ؟ یا پارس کاری کرده که چیز پی ان روش جواب نده ؟
نقل قول:
احتمالا مشکل یا از ویندوز و فایروال خودته یا چیز پی ان اگه میتونی کامپیوتر رو ریست کن و با حالت Safe mode Networking بیا بالا اگه حل شد مشکل از ویندوز یا فایرواله اگه نه از چیز پ ان.
من یه بار از مقدار دانلود شبانه ام گذاشتم تو انجمن یکی چشمش گرفت 2 شبه 5 دقیقه یکبار دیسکانکت میشم !! کلا به این چشم زنیه دارم اعتقاد پیدا میکنم :31:نقل قول:
نقل قول:
یحتملن انگار جاهای محروم سرعتشون توپه!!!!:46:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
پس منم برم تادیرنشده یه اسفند دود کنم!!!یهوغافلگیر نشیـــــــم.:31::27:نقل قول:
سلام
پارس آنلاین قانون جدید كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات اینترنت نامحدود رو از کی اجرا می کنه؟
کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=100541
مودم من Tp-link مدل W8101Gنقل قول:
ممنون
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
این ماجرای ترفند چیه ؟ چطوریه ؟
دعا کن که اجرا نکنه ، وگرنه سرعت از اینی که هست ، افتضاح تر میشه ! :2:نقل قول:
اگه میتونی این فایل رو دانلود کن خیلی خوب توضیح داده:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?56m670jw984kuj8
واقعا !!! راست میگی . . .نقل قول:
چه کنیم ؟؟ چاره ای هم داریم ؟؟
نه عزیز تو این مملکت باید از جونت مایه بزاری. از اعصابت مایه بزاری. خدا وکیلی اعصاب من سر جریان این قضیه سرعت به ف ا ک رفته. متاسفانه اینا رستمو هم کشیدن و نمیتونم خارج هم برم هر چی داشتم و نداشتم رو لاخیدم بهشون.نقل قول:
از جمله جوونیم. :2:
همه چیز برگشت به همون حالت افتضاح قبل مشخصه که اونا فقط برای تعطیلات فقط خواستند توی عید یک حالی بدهند بعد هم وللش.یعنی عمدا" سرعتها رو پایین می آورند و حرفهاشون فقط بهانه است :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اینجا سرویس 128 نداره ؟نقل قول:
من سرویسم رو 3 ماهه تمدید کردم و 2 گیگ ترافیک هدیه ای که تو این مدت داده بودن به مجموع ترافیک من اضافه شد
یکسری میگفتن اضافه میشه و یکسری میگفتن مصرف کن و الا میسوزه خلاصه اینکه نسوخت و اضافه شد
سلام
دیروز برنامه صفر و یک یه کارشناس آورده بود / مربوط به شکایت از مراکز آی اس پی و ... بود
می گفتن یه مرکزی هست تو ایران که مخصوص این کاره ، یه سایت هم معرفی کرده بود ( از اونجایی که من خیلی دقت نکردم و دیر متوجه شدم آدرس سایت رو نمی دونم )
تو این سایت یه قسمت هست برا طرح شکایات که باید مشخصاتت رو وارد کنی یه کد رهگیری میدن بهت و پیگیری می کنن که مشکل اینترنتتون از طرف کیه ؛ اگه از طرف ارائه دهتده باشه باهاشون برخورد میشه
من خیلی بائر نکردم برا همین جدی دنبال نکردم همشون با هم همدستن دیگه
ولی خود کارشناسه خیلی از کارشون راضی بود
حالا اگه کسی مایله امتحان کنه بگردیم سایتش رو پیدا کنیم براش :20:
من 128 داشتم
اشتراکم رو 512 کردم
ولی هنوز توی پنلم تغییر نکرده و همون 128 رو زده ! حجم هم تغییری نکرده ! انگار که کلان تمدید نکردم !
کی تغییر میکنه ؟
دوستانی که میخوان برنامه رو ببیند بعد ۲۴ ساعت از پخش میشه تو این سایت تا یک ماه به صورت آنلاین دید:نقل قول:
iribsima.com
احتمال زیاد سایتش این بوده :نقل قول:
cra.ir
این قسمت هم مربوط به شکایات هست :
کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=f9e3937f-1e99-493d-a736-d076f9682866
واسه من و یکی از دوستام هم دو شبه هر 5 دقیقه یا 7 دقیقه دیسکانکت میشه!!! فکر کنم مشکل از مخابرات باشه؟؟نقل قول:
شما کدوم منطقه هستید؟
سلامنقل قول:
من بندرانزلی هستم الان یه مدتیه این مشکل رو دارم من که زنگ میزنم پشتبانی میگن نویز رو خطت هست!!!
سلام
من تا 2 هفته پیش یوزر پارس آنلاین بودم که واقعا این ISP خیلی افتضاح بازی در آورد و منم ISP رو عوض کردم
به دوستان پیشنهاد میکنم اگر از این ISP ناراضی هستین سراغ باقی شرکت ها برید... ضرر نمیکنین
این هم سرعت 512 با قیمتی خیلی کمتر از پارس آنلاین
شما از کدوم شرکت سرویس گرفتید؟؟نقل قول:
و از کدوم شهر؟؟
دوستان این داستان نامحدود شدن اینترنت با پارس هم رابطه ای داره یا نه؟
نکنه نامحدود شده باشه ما خبر نداریم :دی
به همه isp ها ربط داره و بعد تو سایت تعرفه جدیدو میزنن البته فعلا هیچ شرکتی حرکتی نکرده.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
لطفا بگین حداقل و حداکثر سرعتتون با سرویس 128 چقدر بود ؟
:13::13:
چه میکنه پارس آنلاین!!!
دی سی هر 4 دقیقه پشت سر هم!
بالاخره به اون آرمان های مد نظر رسیدیم!:5:
من بازم دیشب فثط یه گیگ بیشتر نتونستم بگیرم.تا ساعت 12.59 سرعت روی 120 هست.بعد میشه 35 .اصلا برای آدم اعصاب نمیذارن نامردا . . .:grrr:
دقیقا منم مثل دوستان هر 4-5 دقیقه یه بار دی سی میشم.....! :19:
بازم برا شما خوبه!من اصلا قطعی ندارم ولی سرعت از ساعت 10 شب به حدود 9 کیلوبایت میرسه و از ساعت 6صبح تا 1 ظهر به 137 بعد از اون تا 10 شب سرعت حدود 20!!!!نقل قول:
قبلا دائم 137 بود شبا 2700 مگ میگرفتم الان 400 مگ :2::2::2:
نقل قول:نقل قول:اقا من دیگه نمیپرسم سرعت حداقل و حداکثر سرویس 128 چنده ؟:13::13: قول میدم:41:نقل قول:
بستگي به شانست و منطقه مخابراتيت داره ، واسه من ماه اول عالي بود و شبا هم با سرعت 100 دانلود ميكردم ولي از ماه دوم سرعت شبانه رسيده به 20 ، روزا هم با همون سرعت 80 تا 120 دانلود ميكنم .نقل قول:
من سرعتم 140نقل قول:
پینگ افتضاح هست! یاهو و گوگل پینگشون کمتر از 450 نمیشه!
دوست عزیز جا با جانقل قول:
منطقه با منطقه
شهر با شهر
کشور با کشور فرق داره
همه جا ثابت و یکی نیست
مثلا من پارسال 128 داشتم 150 داشتم دانلود میکردم بعد 3 ماه اومد رو 16 منم رفقت 256 گرفتم
این از این :31:
من 128 داشتم رو 50 بود 256 گرفتم رفتش رو 55نقل قول:
بعضی جاهام میبینی با سرعت 128 دارن شبی 100 گیگ دانلود میکنن :31:
بیشتر به مکانه
100 گیگ....!!!!:31:نقل قول:
منم همین حدودا دانلود میکنم فقط با 2 تا صفر کمتر:27:
البته تو این ماه کلا 3-4 شبم دانلود نکردم.
این دوره تموم شد میرم 1 مگ میگیرم شاید یه تکونی بخوره.
دوستانی که 1مگ دارن اوضاع دانلود شبانه درچه حاله...؟؟؟
سلام
سرعت دانلود روزانه سرویس 128 حداکثر 137-141
آخه این چه مسخره بازیه گذاشتم روی 6:55 خاموش بشه باز 450 مگ از ترافیکمو خوردن!!
رفیق نیمه ی پره لیوان رو نگاه کن:46:نقل قول:
این همه دانلود رایگان داشتی خوب 400 مگ هم از حجمت کم بشه چیزی نمیشه که :31:
بخدا من حاضرم شبی 500 مگ ازم کم بشه ولی بتونم 3گیگ دانلود رایگان کنم.
اینم سرعت بنده تو روزه روشن با سرویس 256 8گیگ.