سلام
ما رمضونی سرعت دانلود شبانم از 350 کیلو به 60 کیلو کاهش پیدا کرده. بقیه سرعت رایگانشون فرقی نکرده؟
Printable View
سلام
ما رمضونی سرعت دانلود شبانم از 350 کیلو به 60 کیلو کاهش پیدا کرده. بقیه سرعت رایگانشون فرقی نکرده؟
بله سرعت شبانه کم شده .... تایید میشه
واسه من فرقی نکرده.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سرعت دانلود شبانه کم شده یا بهتره بگم افتضاح شده
من دیشب شبانه دانلود کردم سرعتش فرقی با قبل نکرده بود
از من ساعت 2:5 شب میاد روی 40 50 تا 7 صبح که دوباره میاد بالا 400
سلام
میگم چرا طرح بی نهایت به کسانی که فیبرنوری دارن تعلق نمیگیره؟:n03:
والا به کسایی که فیبرنوری دارند باید خدمات بیشتری بدهند نه برعکس
سرعت شبانه فقط برای کاربرانی که از محدوده [ 5.219.0.0 - 5.219.63.255 ] IP دریافت میکنند کم شده است
این کندی هم به دلیل مشکلات فنی است و نه به دلیل ایجاد محدودیت عمدی
دوست عزیز نیازی به مانیتور کردن ترافیک نیست. وقتی مثلا من ۳ گیگ داشتم و در طول روز دانلود نداشتم خوب مشخصه که برای دانلودی که در ساعات رایگان داشتم کم کرده دیگه. البته چون من امکان اینو ندارم که مودم رو خاموش کنم نمیتونم تشخیص بدم کی ترافیک دزدی میکنه!نقل قول:
خب متاسفانه وقتی مودم در حالت pppoe باشه دایم وصله. خیلی هم عقلانی نیست که آدم ۲ شب بیدار بشه و مودم رو ریست کنه!نقل قول:
بله امکان اینکه در روز هم این اتفاق بیوفته هست. در طرح زرین که مطمئنم اینطوره چون خودم تست کردم اما در طرح حرفه ای از اون موقعی که دانلود رو شروع کردم این اتفاق افتاد...نقل قول:
به هر حال ریست کردن مودم سر ساعت خیلی دردسر داره.
توی دفترچه که چیزی در مورد telnet نبود. ولی فکر نکنم بشه!نقل قول:
وقتی مودمت دایم وصل باشه فرقی نداره که کی شروع کنی و کی تموم کنی.نقل قول:
ماله من که با قبل فرقی نکرده استنقل قول:
اگر دقت کرده باشید در مورد استفاده شبانه بحث شد نه هنگامی که از مودم استفاده ایی نمیشود پس دلیلی نداره ساغت 2 شخصی بیدار شود و مودم را ریست کند!!!نقل قول:
چرا دوست عزیز اگه مودمت از تلنت پشتیبانی بکنه میشه با تلنت ریبوتش کرد.نقل قول:
من با مودم خودم که Asus N10 B1 هست امتحان کردم به راحتی جواب داد.
کمک خواستی بگو.
با مودم های asus همه کاری میشه کرد حتی شما میتوانید بیرون از منزل در مسافرت یا محل کار به مودم متصل شده و لینک دانلود را قسمت دانلود منیجر مودم بدهید تا با خیال راحت دانلود شود.نقل قول:
تلنت اصلا پیشنهاد نمیشه حتی برای افراد مبتدی هنگامی هم که برای مشکلی به ایسوس تیکت بزنید برای چک کردن وضعیت مودم نیاز به فعال کردن تلنت هست اما در پایان چندین بار تاکید میشه telnet باید غیر فعال باشه.
بله حق با شماست. باید با احتیاط استفاده بشه. باز گذاشتن پورت 23 مثل باز گذاشتن درب منزله.نقل قول:
سلام
دوستان یه مودم حرفه ای با برد بالا میخوام بخرم به نظرتون چی بخرم که با مخابرات مشکلی نداشته باشه؟
الان مودم لینکسیس 120 با اینکه خیلی مودم خوبی هست به خاطر عدم سازگاری با مخابرات گوشه خونه داره خاک میخوره و دارم از این مودم هوایی که خودشون رایگان دادن استفاده میکنم
اگه کسی برند و مدل خاصی سراغ داره که تجربه استفاده با مخابرات رو هم داره ممنون میشم راهنمایی کنه
میخوام بردش بالا باشه
usb داشته باشه(برا فایل شیرینگ و پیرنت سرور)
ترجیحا امکانات جانبی مثل ست کردن قند شکن و دانلود منیجر هم داشته باشه
با تشکر
دوستان تلگرام بنده به هیچ وجه وصل نمیشه ! ماله مخابراته ؟
والا همچین مودمی که میخوای یه چیز فضاییه ! ولی در کل بهترین برند مودم ماله ایسوس هست اول ، بعد هم همینا که تو بازار ریخته مثلش ، دیلینک ، تی پی لینک و . اینا ...نقل قول:
منم خودم از مخابرات رایگان مخابرات که هوواوی هست استفاده میکنم ،با اینکه چینیه ولی زیاد احساس نکردم که بد باشه .
پیشنهاد من اینه برو دیجی کالا سری های ایسوس رو ببین
خیلی فضایی نیست مثلا مودم زیر:
TP-LINK TD-W8980 N600 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router
تقریبا همه مواری که میخوام رو داره (فقط نمیدونم دانلود منیجر داره یا نه) اما میترسم 300 بدم بخرم بعد عین لینکسیس با مخابرات سازگاری نداشته باشه برا همین اینجا سوال کردم
فک نکنم. چون واسه خودم و چنتا از دوستام که مخابرات داریم مشکلی نداره.نقل قول:
منطقی نیست که به وصل بودن مودم مربوط باشه. به نظرم زمان شروع و پایان مهم است.نقل قول:
درود بر شما ...نقل قول:
روی همه مودم ها vpn ست نمیشه و بیشتر نقش vepn server را بازی می کنند که برای شما اصلا کاربردی نیست. برای این مورد باید سراغ روتر ها بروید.
مودم های لینکسیس و ایسوس پنل کاربری واقعا ساده و راحتی دارند مناسب ترین گزینه برای شما asus n12u c1 است...
لینکسیس اوایل اصلا با مخابرات سازگار نبود اما در حال حاضر مشکلی نداره .
سلام
بچه ها من الان طرح زرین دارم. برای ثبت نام در طرح مخصوص حرفه ای ها چیکار باید کنم؟
ممنون
سلام
دوستان یه سوال : شرکت دیگه ای هست که روی خطوط فیبر نوری اینترنت ارائه بده ؟
از اول ماه رمضان اینترنت ما به شدت قطعی پیدا کرده و در بعضی روز ها حتی تا شب قطع هستش . هرچی زنگ میزنیم چرت و پرت جواب میدن . مثلا میگن دستگاه فکس توی خونه دارید یا سیم تلفنتون از کنار سیم برق رد میشه !!!
بهش میگم چطور 5 سال پیش تا حالا سیم تلفن کنار سیم برق نبود و حالا یهوییی اینجوری شد ؟
کسی از دوستان مشکلی مشابه نداره ؟
لعنت به این خطوط dlc که به جز دردسر هیچی واسمون نداشت .
آی پی من همیشه رنجش 37.254 و 37.255 هست .... و راس ساعت 2.5 بامداد افت میکنه تا 7 صبح !!!!! اگر مشکلات فنی همیشه از این ساعت شروع میشنه . مشکلات عمدی دیگه چگونه است ؟؟؟؟نقل قول:
الان که ساعت 4:09 بامداد است من این تست سرعت را با سرویس حرفه ای گرفتم ، همانطور که مشخص است هیچگونه مشکلی در سرعت وجود ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم جای دیگری بجز مخابرات به دنبال دلیل کند بودن سرعتتان بگردید
نقل قول:
آقا چی میگی شما؟نقل قول:
این همه کاربر باهم سرعتشون اومده پایین
دلیلش مخابرات نیست؟
بعضی اوقات آدم دوست داره سرش رو بکوبه به دیوار وقتی اینجور نظرات رو میخونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنده تست سرعت گذاشتم ، آن هم از سرور پاریس ، پس ادعای شما درباره کند شدن عمدی سرعت ساعات رایگان شبانه صحیح نیست
منظورتان از این همه کاربر (!!!!) را هم متوجه نشدم ، چندین نفر دیگر هم چند صفحه پیش گفتند که سرعت دانلود شبانه شان فرقی نکرد
در ضمن شما مختارید که سرتان را به هرجایی که دوست دارید بکوبید
نقل قول:
شاید شما لابی داری که سرعتت همیشه خوبهنقل قول:
من و همه دوستانم که از مخابرات سرویس داریم سرعت افتضاح شده
اینکه سرعت شما خوبه دلیل نمیشه که همه چیز به به و چه چهه
کسی نیاز به لابی برای یک سرویس ADSL ندارد
برای بار دوم عرض میکنم شما و همه دوستانتان(!!!) هم اگر مشکلی در ساعات رایگان دارید بهتر است مشکل را جایی غیر از مخابرات جستجو کنید
دلیلش هم ساده است ، چون مخابرات در حال حاضر امکان کاهش پهنای باند را بصورت ساعتی از نظر فنی(نرم افزار پلوتو) ندارد
نقل قول:
شما کی هستی که تشخیص میدی مشکل اینترنت من و دوستانم از طرف مخابرات نیست؟نقل قول:
شما چطور تشخیص میدی که از پلوتو سرعت رو کم کرده باشن؟
اینکه توی منطقه ما بیش از حد پورت داده باشن دلیل افت سرعت نمیتونه باشه؟
چرا یه فرد باید اینقدر مطمئن در مورد یه مساله نظر بده؟
من تست سرعت از اسپید تست گذاشتم که دیگر بحثی نباشد و بحث نکنم ولی گویا بعضی افراد نم توانند که بحث بیمورد نکنند و بر حرف غیر منطقی پافشاری نکنند
جهت اینکه بدانید مشکل سرعت از سمت مخابرات نمی تواند باشد کافی بود سایت خود مخابرات را می خواندید ، اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم توضیحات فنی کافی بوده باشد ، اگر کسی بخواهد منطقی قانع بشود من منطقی جواب دادم از قدیم هم گفته اند اگر در خانه کسی هست یک حرف بس است.
نقل قول:
بله بنده همه این مطالب رو خوندمنقل قول:
معلومه که مخابرات میگه مشکل از طرف خودش نیست
شما هم تا یکی مشکلش رو میگه سریع جبهه نگیر که از طرف مخابرات نیست چون شما از شرایط اون کاربر و شرایط مخابرات خبر نداری
قدیمیا سخن زیاد گفتند.یکیشون هم اینه :
نرود میخ آهنین در سنگ!
در این یک مورد کاملاً با شما موافقم "نرود میخ آهنین در سنگ!"
نقل قول:
سلام
برای من که الان سرعت دانلود مشکلی نداره.
موفق باشید.
واسه منم همین که ساعت 2 میشه سرعت افتضاح میشه. با وای فای موبایل که دیگه حرفشو نزن. به زور دانلود منیجر فقط میتونم سرعت دانلود رو بالا ببرم اونم باچندتا لینک همزمان. قبل ماه رمضون اینجوری نبود. وقتی که استفاده مردم بره بالا و پهنای باند به اندازه مشترکین نباشه همین میشه دیگه
همه چیز واضحه.... اعصاب خودتون رو با بحث کردن خراب نکنید
کاملاًً موافقم ، همه چیز واضح است ، اینکه وای فای موبایل ایشان سرعتش پایین است قطعاً و یقیناً تقصیر این مخابرات بدجنس است:n02: :n02: :n02:
نقل قول:
نقل قول:
سرعت شبانه منم از شروع ماه رمضان به شدت افت کرده در حالی که در طول روز مشکلی ندارم
نقل قول:
کلا همیشه پیشنهاد جالبی میدید ... آخه آدم عاقل باهوش مهندس کارکشته .... من نمیدونم به شما واقعا چه بگم این چه مشکلی هست که از ساعت 2 شب شروع میشه ساعت 7 صبح هم تمام میشه !!!! ..... در دیگر ساعت شبانه روز به جز دیر باز شدن صفحات وب از لحاظ سرعت دانلود مشکلی نیست .....
دیشب از سرور های ea بدون نرم افزار دانلود منیجر از طریق کنسول در ساعت رایگان حدود ۶مگ بدون نوسان دانلود داشتم ... اگر مشکل یا اختلالی هست بر میگرده به زیر ساخت ربطی به مخابرات نداره از دیروز تا حالا هم یک سری محدودیت های UDP برداشته شده و کیفیت اینترنت بهتر شده است.
من نه ادعا دارم که باهوشم نه ادعا دام که مهندسم و نه ادعای کارکشته بودن دارم
فقط یک اسپیدتست گذاشتم که گویا هیچکس نمی خواهد ببیند!!!!!
به هر صورت دوره ادعای مشکلات این چنینی هم خیلی زود تمام خواهد
نقل قول: