این سایت مبین نت از وقتی گرفتن فارسیش کردن قسمت حجم باقی مانده رو می زنه موجود نیست! حالا ما چیکار کنیم بعد؟!!
Printable View
این سایت مبین نت از وقتی گرفتن فارسیش کردن قسمت حجم باقی مانده رو می زنه موجود نیست! حالا ما چیکار کنیم بعد؟!!
سلام ، هر کاری میکنم از طریق سایت مبین نت نمیتونم وارد حساب Ecare بشم ! دائما میگه نام کاربری یا رمز عبور مشکل دارد.
ایراد از منه یا سایت؟ چون قبلا میتونستم به راحتی وارد شم ( تا وقتی استایلش تغییر نکرده بود)
خواهش میکنم این پست رو پاک نکنید تا همه بخونن و اون عزیزانی که خدایی نکرده میخوان بزرگترن اشتباه عمرشون رو مرتکب بشن و مبین نتی بشن آگاه بشن و اشتباه نکنن.
بیشتر از یک ساله که مشترک بدترین و بی وجدان ترین سرویس دهنده ی اینترنت در دنیا هستم.
در طی این مدت اجباری ( نیاز به وایمکس داشتم و گول ساعات رایگان رو خوردم) انواع و اقسام ایرادهایی که
یک سرویس کم سرعت دایال آپ هم به این وفور نداشت رو تجربه کرد. از قطعی های چندین و چند ساعته تا نوسانهای وحشتناک ، انواع و اقسام بازی در آوردنها با جی میل و یاهو و ...
هروقت مشکلی بود تا یک ساعت پشت خط پشتیبانی بی مصرف این شرکت منتظر موندم و در آخر یا ایراد رو گردن آنت دهی انداختن یا مودم، یا دانش ناقص من و در آخر هم در کمال پررویی و بی شرمی ایراد رو سراسری جلوه دادن در حالی که در 50% مواقع اکثر دوستان من بدون مشکل در حال استفاده از نت بودن. تا به حال پیش نیومده ه بتونم یک ایمیل بی دردسر با این سرویس بی مصرف ارسال کنم. تورنت رو گاه و بی گاه میبنده یا محدود میکنه. سایتهای مهم و همگانی گاها باز نمیشن. ویدئوی آنلاین حتی با سرویس یک مگابیت این شرکت رویایی بیش نیست. طرحهای تعرفه ی مسخره....
آقای مبین نت میدونی کاری که شما میکنید دزدیه؟ خواهش میکنن طرفداران سینه چاک این شرکت سکوت کنن و به حرف من گوش کنن..
به نظر شما وقتی من یک طرح یک ماهه فعال میکنم ولی در نیمی از ماه با نوسان و کندی و قطعی سرویس رویه رو هستم اسم این کار چی میشه؟ با عبارت کم فروشی مشکل ندارین؟
وجدان میدونین چیه؟ تا حالا چیزی تو سرتون چرخیده که اینهمه پولی که دارین میگیرین آیا درسته و با رضایته یا نه؟
اگر به قیامت اعتقاد داشته باشین که کارتون ساخته اس... اگرم نه که تو همین دنیا حسابتون رو میرسه...
خجالت بکشین. کاری کردین که تکنولوژی پیشرفته ی وایمکس رو مترادف کلمه ی دردسر کردین.
دوستانی که احساس همدردی میکنن لطفا از این پست و حرفهاش تشکر کنند که معلوم بشه تنها نیستم...
یا باید از ورژن اینگلیسی استفاده کنی یا حدود دو سال صبر کن که اینم درست شهنقل قول:
1. واسه من 2 روز شد.2.سرعت دانلود یک مگابیت معمولا حدود 120 کیلوبایته.3.بستگی به منطقه داره, 120 در مناطق کم ترافیک4. من تمومش نکردم, نمی دونم.5. نمی دونم چرا اینجوریه اما واسه منم سرعت آپلودش خیلی نوسان داشت, از 120 تا 500.نقل قول:
چطور میشه از ورژن انگلیسیش استفاده کرد؟نقل قول:
دادا ناراحت نباش خداییش این جواب که ایم جا ایرانه همرو قانع میکنه.دی:نقل قول:
تو ایران اگه اینترنت پیدا کردی مارم خبر کن. من الان 3 روزه با 512 2شب به بعد دانلودم نهایت 10kb هست.چه کنیم؟
نقل قول:اصولا چون در مملکت گل و بلبل هرکاری رو به کاردان می سپارن اینطوری میشه! موندم این طراح چیزی به اسم بتا آشنایی داره یا نه؟ لااقل ajax میذاشت.نقل قول:
متاسفانه در اکثر شرکت های دولتی یا ظاهرا خصوصی اکثر بودجه را به افراد آشنا یا به عبارتی پارتی دار میدهند تا کارهای اینچنین ارزشمندی بسازند.
آدرس صفحه قبلی : (با تشکر از Forgotten) (ورژن چینی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم دوست خوبم. من این ماه 128 گرفتم و شبها با سرعت 1 کیلوبایت کلا به شبکه وصل هستم. نون حلاله دیگه...نقل قول:
ای خاک بر سرم!
من تازه اشتراکم را عوض کردم و میخوام بیام تهران.
شما کجای تهرانی که مینالی؟ من که اهوازیم از اشتراک جدیدم راضی هستم. (به نسبت قبلی خوبه)
الآن ساعت 3 بامداد دارم راحت وبگردی میکنم.
از زمان فعالسازی به مدت 3ماه با حجم 128 مگابایت ... 1مگ درصورتی که مشکلی نباشه بین 160 تا 190 درغیر اینصورت 120 تا 130 ...نقل قول:
نقل قول:
منظورتون از مشکل همون لیمیت شدنه؟
1MB روزانه شیراز! چطوره؟
شبانش میزارم!
مبین نت
حیا کن
اینترنتو
رها کن
:2:
آپلودت ضعیفه. نباید کمتر از 350 باشه.نقل قول:
آپلود من 10ههنقل قول:
سلام امروز مودم رو برام نصب کردن . گفتن تا بعد از ظهر اینترنت وصل میشه.
الان فقط سایت خود مبین نت رو میاره. روی مودم هم زدهhuawei و مدلش هم bm632w هست.
مودمش خوبه؟ الان چهار تا خونه از چراغهاش روشنه که وقتی کنار پنجره میبرم همش روشن میشه.
مگه نباید قبل از فعال شدن اشتراک، بهم اشتراک دمو بدن؟ یوزر پسورد رو باید از خودشون بگیرم؟ میگم یوزر پسورد کانکت شدن رو بدین، میگه پشت مودم نوشته! یعنی یوزر و پسورد همونه؟
الان rssi -70 هست خوبه؟
CINR Reuse1 16.19dB
CINR Reuse3 27.81dB
Signal Strength 74%
Link Quality(CINR Reuse1) 30%
Link Quality(CINR Reuse3) 80%0
پشتش هم انتن نداره و گفت خودت باید بخری تا سیگنالت بره بالا درسته؟ انتنش چه مدلیه؟ انتن مودم های وایرلس معمولی بهش میخوره؟
این انتن ، سیگنالی رو که میگیره بهتر میکنه؟ یا مال وای فای هست؟
آنتن نمیخواد. شما که4-5تا چراغ داری، جهت مودم را تنظیم کنی rssi میرسه زیر60
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
از اهواز
اینم عکسش :
Click here to view the original image of 946x274px.
مبارکهنقل قول:
تو مودم ها مودم خوبیه
بله یوزر و پسورد روی مودم هست
بله انتنش باید مخصوص خودش باشه و بی احتیاج نداری وضغیت سیگنالت خوبهنقل قول:
خود مبین نت که کنار جای انتن علامت wifi گذاشته که یعنی باید سیگنال وای فای رو تقویت کنه
ولی از اونجا که مودم های 632 ایرانسل علامت تقویت سیگنال رو داره و احتمالا این دوتا باهم فرقی نکنند می شه نتیجه گرفت که ماله تقویت سیگنال وایرلس هست (از این شوت بازیها ازشون بعید نیست)
ولی برای اطمینان سوال کن (البته از یه جای مطمئن)
سعید جان من خیابان آزادی /یادگار امام هستم...نقل قول:
من خودم توی نمایندگی مبین نت اهواز کار می کنم دوستان مشکلی که برای مبین نت پیش اومده بخاطر درخواست زیاده یوزر در سراسر ایران است مبین برای رفع مشکل داره دکل اضافه می کنه حرفه دوستان قبوله ولی باید صبر کنید من بهتون قول میدم این تا چند ماه دیگه بر طرف میشه من خودم هم مبین نت استفاده می کنم یه مدتی است که سرعت پایین اومده ولی قبلا هم بگید سرعت خوبی داشت
درود
به یک مودم مبین نت از هر نوع نیازمندیم
دوستانی که سرویسشون رو نمی خوان تمدید کنن و مودم رو احتیاج ندارن پیغام خصوصی بدن به من برای فروش مودمشون
سپاس
سلام
اینترنتم وصل شد ولی سرعت چرا 2 مگا بیت نیست؟
اینم یه عکس از صفحه تنظیمات
الان من آپ استریم رو از کجا باید چک کنم ببینم روی چند بستن؟ هر چی گشتم چیزی ندیدم
از کجا باید فهمید که الان به صورت دمو وصل هستم یا اشتراک خودم هست؟
از کجا میشه فهمید توی ساعت رایگان از شارژ کم نمیشه؟
چرا میزان استفاده رو نمیزنه؟ اون سایت انگلیسیش هم که لوگینش کار نمیکنه!
سلام
ميگم طرح كم مصرف با طرح پر مصرف فرقي هم از لحاظ سرعتش ميكننه /؟؟؟
منظورم اينه كسي كه طرح كم مصرف يك ماهه سرعت 512 رو برميداره با كسي كه طرح پرمصرف يك ماهه 512 بر ميداره فرقي هم علاوه بر زياد شدن ترافيك ميكنه ؟؟ يعني كه سرعت 512 پر مصرفه بيشتر طرح 512 كم مصرفه هست ؟؟؟؟ اگه اين جوره سرعتش چقدر بالاست ؟؟
چند تا از دوستان لطفا راهنماييم كنند ./ممنون
سلام
با همه کم فروشی هایی که از مبین نت دیدم برای بار دوم رفتم مودم مبین نت خریدم البته این بار دسته دوم و از دوست عزیزم اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان هم که یکی دوساعت می گذره خدایا شکر برای اهواز فعلا راضی کنندس
خدا کنه از این بدتر نشه.
ببینیم شبانه ش چطور است!!!
سرویس هم فعلا ۱ مگ هست
اقا تا چند ماه دیگه شاید دیگه فایده نداشته باشهنقل قول:
تا اونموقع احتمال داره ایرانسل و همراه اول 3G بدن
از شهرک نفت خبری ندارید؟ کی BTSاونجا راه میافته؟
چرا توی سات انگلیسیش هم خرابه؟ اونجا هم ریز مصرف رو نمیده! هرچی تاریخ رو میزنم هی ارور میده
این عکس هم مصرف کلی هست که بازم صفر خورده و اینکه من اخرش نفهمیدم دمو هستم یا نه!
معمولا وقتی طرح خریداری شده به لیست اضافه میشه طرح قبلی تحت هر شرایطی که باشه ( حجمش مونده باشه یا زمانش مونده باشه) از بین میره. الان به احتمال قوی طرح اصلیتون فعالهنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه اینطوره، پس برای همه مشترکین باید یکسان باشه.ولی نیست.
من اشتراک یکساله512 داشتم؛ هیچوقت سرعت دانلودم از70 بالاتر نرفت و بهترین حالت متوسط64 بود.
ولی حالا یکماهه 512 گرفتم؛ سرعت 90 داشتم. داشتم ذوق مرگ میشدم.
البته متأسفانه دیگه جمعه برام مجانی نیست. اون موقع جمعه را میگذاشتم برای آپدیت و همه چیزم را اپدیت میکردم؛ ولی دیگه نمیشه.
ديشب خونه يكي از رفيقا بوديم توي كيانپارس, گفتيم اين مودم مبين نت رو امتحان كنيم ببينيم آنتن دهيش چطوره اينجا , تمام نقاط خونه رو امتحان كردميك تا دو خط ميداد و هر پنج دقيقه هم خطش ميرفت ! صد رحمت به منطقه خودمون (كوي عابدي) كه بهترين نقطه خونه گذاشتم سه خط ميده هميشه.
شما مودم رو خاموش و روشن كردي ؟ چون فقط در صورت خاموش و روشن كردن مودم حجم مصرفي استفاده شده رو نشون ميده.نقل قول:
ممنون دوست عزیز جواب داد. یعنی حتما باید مودم خاموش روشن بشه؟ حداقل یه کلید برا خاموش روشنش میگذاشتن!نقل قول:
حالا میشه بهش اطمینان کرد؟ من دیشب تا قبل از 2 حدود 145 دانلود و 55 مگ اپلود داشتم که میشه 200 مگ ولی اینجا زده 131 مگابیت! دانلود رایگان رو هم نزده. این ارقام رو هم با استفاده از نرم افزار networx بدست اوردم که قبلا تست شده هست و میشه گفت تا حدودی دقیق هست. راستی بعد از ساعت 2 سرعت برای وب گردی و این چیزا خوب بود ولی توی دانلود منیجر سرعت زیر 10 کیلو بود!
آیا کسی از بچه ها مودم کارکرده outdoor یا indoor مبین نت واسه فروش داره؟ تهران
دیشب که 1 مگ رو امتحان کردم خوب نبود همش 500-600 مگ دانلود داشت ولی الان باز بهتره و سرعت دانلود حدودا بین 90-120 متغیره
سیگنال هم 100% هست که عکسش رو تو چند پست قبل گذاشتم (اهواز-گلستان)
به نظر دوستان بهتره سرویس جدید رو چه سرعتی بگیرم؟
درضمن انتن روتر D-link م رو رو BM632 امتحان کردم هیچ تاثیری رو قدرت سیگنال وایمکس نداشت
کسی از بچه منطقه صددستگاه اهواز( فولادشهر و کوی باهنر و ...) هست بگه آنتن دهی چطور هست
همینی رو که گرفتی تغییر نده اگه سیگنالت 100 درصده(خوده پشتیبانی هم من زنگ زدم میگفت فقط 512 سرعتش ثابته و میگفت سرعت بالاتر نگیرید.نقل قول:
سرعت هم بستگی به ترافیک BTS داره
من 2 مگ دارم سرعتم از 200 در بهترین حالتشه کمترینش هم 90 (شب ها اکثرا 90 الی 130 هست تا قبل از 8 از بعدش میره رو 200(حجم اضافیش هم خیلی گرونه گیگی 12 تومن)ماه پیش 50 تومن فقط هزینه حجم اضافی کردم
512 داشتم چه روز چه شب ثابت بود(70) جمعه هاش هم رایگان بود
من برام اینطوری عذاب اوره میخوام باز کوچ کنم به 512.
سلام
کسی میدونه حجم باقی مونده رو کجا باید برم ببینم ببینم ؟؟
تو سایت قدیم انگلیسینقل قول:
یعنی چی اگه سیگنالم 100% ؟ چه ربطی به سرویس داره؟ یعنی اگه 512 بگیرم سیگنال تغییر می کنه؟نقل قول: