هر سه باز میشه برای مانقل قول:
Printable View
هر سه باز میشه برای مانقل قول:
[QUOTE=ahriman323;8085846]کدوم ISP?
20 مخابرات دیشب 3 گیگ از ساعت 1 تا 7 صبح که رایگان هست تو ریز مصرف وارد کرده .
اون که توی ریز مصرف میاد مهم نیست، توی صورت حساب دوره جاری ببین اضاف حجم حساب کرده یا نه. البته حجم قبلی رو باید بدونی، خودش چیزی نداره که بنویسه این حجم مصرفی مال چه زمانی هست، همرو جمع میزنه :n21:
722422 هست ولی از این نمیشه تشخیص داد چون تو خود شهر هم همین کد هست و حله های اطرافم همینهنقل قول:
شما میتونید کاری واسه ما انجام بدین؟ اگه بدونم نت درستو حسابی بدستمون میرسونن حاضرم خودم هزینه تجهیزاتش رو بدم
شمارتون را کامل برام پ.خ کنیدنقل قول:
کسی سرویس محدود پارس آنلاین داره؟
میخوام بدونم توی دانلود شبانه اگه زیاد دانلود کنی مث شاتل محدود میکنن یا نه؟
برای دانلود رایگان بیست نت مودم رو باید بعد از ساعت 1 شب و قبل از ساعت 7 صبح ری استارت کرد؟؟؟
احتیاجی نیست، ولی برای محکم کاری بهتره ساعت 1:05 ریست کنید و بعد دانلود کنید.نقل قول:
با سلام
می خواستم بپرسرم آسیاتک برای دهه فجر امسال هم تخفیف گذاشته یا نه؟
فعلا خیرنقل قول:
همون جشنواره چله فعلا هست تا 6 اسفند تمدید شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که میخوان درخواست قطع رانژه مخابراتو بدن حتما حتما بعد که درخواستو توی سایتش زدید برید مخابرات ولیعصر شرکت سپنتا همونجا بگید درخواست جمع آوری خطتون رو بدن.
من چند روز بود نشسته بودم دیدم خطم جمع آوری نمیشه رفتم اونجا گفتم تا اومدم خونه دیدم خطم قطع رانژه شده.
اصلا هم باهاشون دهن به دهن نشید، یه آقایی اونجا بود نمیدونم سمتش چی بود ولی خیلی بد حرف میزد. خدا ازشون نگذره.
.این صفحه ر الان بعد از چندین دقیقه تونستم باز کنم.. 2 3 روزه اینطوری شده..پینگش هم که مضخرف تر...:n21: آسیاتک!
تا چند وقت دیگه از مرکز مدرس میرم گلستان دیگه غلط بکنم اگه بیام سراغ آسیاشت.
دوستان واسه دانلود رایگان شبانه چه شرکتی الان خوب جواب میده با سرعت تقریبا خوب(مثلا)الان صبانت افتضاح شده !
این آسیاتک لعنتی میخواد جواب منو بده؟؟امشب ساعت 12 انتخاب واحد دارم و سایت دانشگاه رو نمیتونم باز کنم! حلالشون نباشه این پولی که میگیرن..
آقا شیر اینترنت این آسیاتکِ خراب شده رو بستن؟ اینترنت به صورت قطره چکونی تزریق میشه به طوری که سایتهای داخلی رو به زور باز میکنه سایتهای خارجی و فیلترشده هم تو باقالیاس . چه خبره باز؟ 1 روزه اینجوریه
مردشورشونو ببرن اگه نت سالم باشه باید تعجب کرد:n28::n28:نقل قول:
میبینم که آسیاتک با شرکت منحوس مخابرات همکاری میکنه! :n02:
صبانت که جدیداً گدا شده شبانش دیگه قطه چکانی شده، تنها امیدم شاتله، بعد پایان سرویس صبانتم میرم شاتل.
با دروود
در تأیید سخنان دوستان باید به آگاهی برسانم که از 2 3 روز پیش آسیاتک دچار یک سری اختلال ها و نادرستی در شبکه شده بود که به تلاش کارشناسان این مورد برطرف شده و هم اکنون سرعت بیش از پیش تند تر شده.
همچنین چشم به راه خبر های خوش برای دهه فجر باشید.
بله ، مشکل ظاهرا سراسری بوده و هم اکنون حل شده .
بنده با وایمکس ایرانسل هم تست کردم و مشکل داشتم.
به نظر شما ثبت نام در این جشنواره ارزش داره ؟نقل قول:
12 گیگ برا یکسال کم نیست !!!
سرعت آسیاتک بیش از پیش شده؟ جک میگین؟ جدیدن آسیاتک بازاریاب استخدام میکنه واسه فروم های اینترنتی؟
برای مشترکین کم مصرف عالیه قیمتش،جشنواره قبلی برای مشترکین پر مصرف خوب بود خودم 2048 96 گیگ گرفتم و یک سکه هم برنده شدم.نقل قول:
دوستان آسیاتکی توی سرویس های این شرکت منظور از امکان تبادل n گیگ یعنی چی؟
مثلا "اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ" تبادل حداقل 12 گیگ یعنی چی؟
سرعتهای حجمی روزانه آسیاتک با هم فرق داره؟
مثلا سرعت 128 با 2 مگ حجمی روزانه مثل بعضی از شرکتها یکی هست؟
یعنی 12 گیگ شما سرعت دانلودت در حد 512 واقعی هست،مثلا 100 بعد از این که این 12 تا تموم شد باید با اینترنت بای بای کنی و سرعت دانلودت به 10 20 میرسه.نقل قول:
برا من ک اینجوری بوده ، در مواردی دیده شده 128 بهتره!نقل قول:
درست،ولی دیگه انتظاری از شبانه ی قوی نباید داشته باشید.نقل قول:
کسی از دوستان از اینترنت همیار استفاده می کنند ؟ سرعت شبانه و روزانه اش چگونه است ؟
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
دوستان نامحدود مخابرات چجوریه سرعت دانلود ؟ مثلا یک مگ نامحدود روی چنده سرعتش ؟
نامحدود 512 سرعت دانلودش 16 هست دیگه یک مگ رو خودتون محاسبه کنیدنقل قول:
به مناسبت 22 بهمن 22% تخفیف حجم اضافه و دو برابر شدن تخفیف خرید و تمدید سرویس 3و 6 ماهه هدیه آسیاتک به کاربران قدیمی و جدید بمدت 4 روز
از این پس مشترکین آسیاتک می توانند اشتراک خود را از طریق تلفن همراه با گرفتن شماره
*
724
*
1544
#
شارژ نمایند
کسی صبا نت داره؟ شبانه چقدر دانلود میکنید از چه مرکز مخابراتی؟
من صبانت هستم شبانه ام بالای 15 نمیرهنقل قول:
شبانه رایگان مخابرات محدود شده؟
پینگ قبل و بعد از ساعت 1 شب 300 میلی ثانیه اختلاف داره سرعت هم برا سرور خارج 160 کیلوبایت کم شده :n03:
تهران:
اصفهان:
اصفهان 500 مایل تهران 450 مایل؟؟؟:n13:
mi== مایل؟:n13:
فرانکفورت:
نیویورک:
:n13:
دوستانه کجا شبانه خوبه من صبا نتم الان حدود 2 ماهه سرعت رو برای 512 به شدت پایین اووردن چون گفتن بقیه سرعتشون پایینه نمیتونن به خاطر دانلود ها پیج باز کنن پس سرعت محدود میشه
آره محدود شده چون وقتی سرعت بالا بود از ساعت 1 به بعد ملت به طریقه سبد کالایی دانلود میکردن دوباره محدود شد و هیچ ربطی به کم آوردن حجم هم نداره چون شبکه داخلی فقط سرعتش بالا بودنقل قول:
به خاطر فشار زیادی که اومد روی دستگاهاشون و باعث اختلال توی پینگ تایم میشد، دوباره محدودش کردن اینو که میگم از خودم نیست یکی از آشناهامون تو مخابرات سلمان هست از قول ایشون نقل کردم
موقتی نیست؟نقل قول:
پینگ هم خیلی بالا رفته
از دیشب اینجوری شده
سلام دوستان سرعت دانلود اینترنت مخابرات که از ساعت 1 تا 7 صبح رایگاه هستش الان دقیقا دو روز هستش که خیلی کم شده حتی به نصف هم کاهش پیدا کرده . آیا دیگر دوستان هم این مشکل رو دارند ؟ کسی میدونه دلیل این مشکل چیه ؟
دقیقا برای من هم سرعت شبانه بیست نت خیلی کم شده!
نقل قول: