سلام
من تازه دیروز اینترنتم وصل شده و شاتلی شدم
با موم لول وان نتونستمم کانکت بشم
با مودم کورسس هم نمیتونم دانلود بکنم،یه کم دانلود که بکنه اگه از ااسپید لیمیتر استفاده نکنم و اگرم استفاده کنم بازم دیدم که قطع میشه
Printable View
سلام
من تازه دیروز اینترنتم وصل شده و شاتلی شدم
با موم لول وان نتونستمم کانکت بشم
با مودم کورسس هم نمیتونم دانلود بکنم،یه کم دانلود که بکنه اگه از ااسپید لیمیتر استفاده نکنم و اگرم استفاده کنم بازم دیدم که قطع میشه
مبارك باشد چه سرويسي گرفتينقل قول:
بهتره اينا را با پشتيباني فني شاتل در ميون بزاري تا بهتر جواب بگيري
موفق باشيد
شايد دقيقاً مشكل منو دارين كه يه كم دانلود ميشه آي پي عوض ميشه. اگه لينك مستقيم نباشه خب دانلود هم قطع ميشه. قبل و بعد از قطعي آي پي تون رو با سايت زير چك كنيد اگه عوض شد به من خبر بدين.نقل قول:
کد:http://whatismyip.com/
آرت1 گرفتمنقل قول:
درباره لول وان پشتیبانی گفتش که فقط خرابه و باید بره گارانتی،کورسس رو هم ساپورت نمیکنه
نقل قول:
من اکانت رپیدشر دارم،کلا اینترنتم یه لحظه دیسکانکت میشه بدون اینکه استاتوس مودم بره و تو چند ثانیه دوباره میتونم کانکت بشم ولی خب اینجوری اصلا نمیشه دانلود کرد اگه خودم سر دستگاه نباشم
چندتا لینک گذاشته بودم برای دانلود،گرفتم خوابیدم بعد بیدار شدم دیدم از هر کدوم 20-30 درصد دانلود کرده از بس قطعی داشته و بعد از قطعی نتونسته دانلود قبلی رو ادامه بده
فعلا آی پی رو گرفتم،منتظرم تا قطع شد بازم چک کنم ببینم آی پی همونه یا نه
جالب اینه که تا اینجا هر وقت مرورگر فعال باشه قطعی اتفاق نمیفته ولی اگر فقط مشغول دانلود باشه یه کم بعد دیسکانکت میشم
الان دوباره قطع و وصل شدش
ظرف 5-6ثانیه دوباره کانکت شد ولی نتونست دانلود قبلی رو ادامه بده و رفت سراغ لینک بعدی
آی پی هم تغییر کرده بودش
سلام دوست عزیز.:20:نقل قول:
در مورد همون موضوعی که بهتون پیغام دادم یه کمکی میکنید!!
پیغام منو خوندین.پینگ من 120 -170 هست
چطوره؟
من سرعتم هم شب و هم روز خیلی خوبه فقط شبا مقدار پینگم بالا میره
طوری که نمیتونم فروم رو به راحتی باز کنم!!!
ولی خوب سرعت دانلودم از رپیدشر نزدیک 64 هستش
آقا من رو آسمونا دنبال شما ميگشتم تو فروم پيداتون كردم!نقل قول:
آقا باقي بحث رو يا تو پيغام خصوصي بريم يا تو ياهو مسنجر.
فقط بگم شما شماره كاربريتون رو بگو به من با هم يه نامه بنويسيم كه اين مشكل شاتله فقط هم يه نفر نيست. پشتيبان حضوري اومد خونه ما نتونست هيچ قلطي كنه.
راستي يادم رفت فعلاً تعداد كانكشن روي دانلود منيجرتون رو بذارين روي 1 تا حدودي مشكل بهتر ميشه.
با کدام سرور 120-170 هست؟!نقل قول:
خوب هست که!:20:
دقیقا من هم همینجوری شدم پینگم خیلی بالا میره:10::31::19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
See the Ping : Behdad
پینگت خوراک بازیه !!! یعنی من اگه اون پینگو داشتم کلامو مینداختم هوا !نقل قول:
بابا من هر کاری کردم سند نشد بهت پیغام :41: ببخشید دوست عزیز ! :10:
این پست رو بخون کمکت می کنه:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4215519&postcount=1686
ای کاش شاتل 552 رو هم ساپورت میکرد
شاتل الان 2 مگ رئ ارائه میده
شما مگه اصفهان نیستین؟
خوب برو بگیر
دوست عزیز منظورشون پیش شماره است نه سرعتنقل قول:
دقیقا...نقل قول:
الان 6 7 ماه هست که گفتن 2 هفته دیگه ساپورت میکنیم...
سرعت وبگردی من هم از ساعت 1 نصفه شب به بعد خیلی کم میشه، یعنی بخاطر پینگه؟ فروم که بجای خود، ولی گوگل هم بعضی وقتها برام باز نمیشه! اما سرعت دانلودم بین 60-70 هستنقل قول:
من 1 شب به بعد برا باز کردن فروم خیلی به مشکل می خورم و بیشتر اوقات میشه گفت 1 شب به بعد نمیتونم بیام فروم
اره دیگه به دلیل پینگ هستش...نقل قول:
کلا میزان پینگ بعد از ساعت 1 (ساعات رایگان) خیلی میره بالا
یادمه پارسال هم ماه رمضان که از سپنتا استفاده میکردم سرعت کلا خیلی افت کرده بود... خیلی اذیت شدم اون مدت
نمیدونم بعضی جاها چرا اینطوریه، اما من بجز 2-3 شب اول ماه رمضون، بقیه شبا 1.3 گیگ دانلود میکنم.
مشکل من پینگمه که خیلی بالاست.
امروز که شده بود 700!!! زنگ زدم پشتیبانی، گفت سراریه و درست میشه. نیم ساعت بعد درست شده بود. ولی بازم حدود 250 تا 300 بود. ولی توی بازیها اصلا lag ندارم و خیلی راحت بازی میکنم. میتونه این عددا مجازی و غیر واقعی باشن؟
پس شما ميگفتيد پينگ مربوط به بازي انلاينه و ربطي به دانلود ندارد الان ميگيد پينگ بالاست سرعت فروم اومده پايين
موفق باشيد
ping مربوط به بازی انلاین و همچنین سرعت باز کردن صفحات هست ( اینطور سرچ کردم دستگیرم شد!)نقل قول:
دلیل اینکه سرعت از 64 میاد پایینتر ( در مورد 512 می گم ) چیه ؟ مگه خط رو بین 8 نفر تقسیم نمی کنن؟ پس باید حداقل سرعت 64 باشه!!!
این کارشون خیلی زشته ... من به عنوان یک کاربر این isp با بچه کوچیک روزها نمی تونم بیام نت و تمام استفاده من از اینترنت شبهاست... بیشتر هم با یک سایت خاص سروکاردارم
ولی شبها متاسفانه در حد دیال آپ هم سرعت ندارم ... واقعا متاسفم فکر اینجا رو نکردن که کاربرانی هستند که شبها از نت میخوان استفاده کنن... خط رو لابد بین 20 نفر شیر کردن
نه اتفاقا شاتل از اين کارا نمي کنه
سرعت من که شبو روز بين 60 تا 70 هست
مرکز : شهيد آيت
درضمن 512 تقسيم بر هشت ميشه به خاطر تبديل کيلو بيت به کيلو بايت و ربطي به تعداد کاربر و تقسيم بين اونها نداره
اینم سرعت من که اومده پایین
چرا شاتل اینقدر سر رانژه اذیت میکنه؟ 8 شهریور قرارداد بستم تا الان وصل نشده هیچ، میگن تا هفته دیگه هم وصل نمیشه!
زنگ زدم مرکز مخابراتیمون (دیالمه) گفتن از چهارشنبه هفته پیش رانژه شده! اما هر چی به شاتلیا میگم مخابرات میگه رانژه شده زیر بار نمیرن و میگن نشده و تاخیر هم از خود مخابرات دیالمه است به خاطر تازه راه افتادن مرکز و کابل برگردان و اینجور حرفا...
برای شماها هم اینجوری بوده؟ راست میگن یا دارن منو میپیچونن؟
سلام دوستان
کسی میدونه مارک مودم هایی که این شرکت باهاشون مشکل نداره کدوم هاست ؟
یا این حرف ها از سر بازار گرمی برای رد کردن مودم های خودشون به مشتریه ؟
من میخوام یک مودم d-link بگیرم اما موندم
یک asus am 602 دارم که بدون مشکل کار میکنه
شاتل افتضاح شده ديگه به درد نمي خوره کسي نگيره
هيچي نمي تونيد دانلود کنيد اصلا به درد نمي خوره من 512 اکو دارم روزها که محدوده دانلودش
شب ها سرعت به حدي هست که پيج هم باز نمي شه ديگه حسابش رو بکنيد
شاتل افتضاح هست کسي نگيره ديگه فايده نداره شاتل سال گذشته خوب بود که شبي يک فيلم دانلود مي شد از بس گفتند شاتل همه اومدند شاتل خوب معلومه ديگه کم آورده
شاتل نگيريد
نه داداش افتضاح نیست جدا من روزها راضی هستم ازش ... 256 کجا میتونست بالای 55 دانلود کنه ؟ :31:نقل قول:
ولی شب ها افتضاحه ! دلیل ؟
1- بسیار ترافیک بالاست و شاتل نتونسته سیستم اش رو جوری طراحی کنه که پهنای باند کامل بین هم هقسمت بشه ... یکی مثل من صفحه هم نمیتون باز کنه و یکی دیگه داره 18 دانلود میکنه ... این نامردی هست ... خودشون ه ممشغول هستند و گفتند تا هفته آینده این مشکلات حل میشه ! :2:
2- این سه گیگ ترافیک کار همه رو خراب کرده ... ملت حریص تر شدند :18:
3- ماه رمضونه و همه دارند دانلود می کنند ... کلا آدم شب زنده دار زیاد شده یکی اش خودم :46:
ولی این یه خوبی هم داشت :دی !
من دیگه مجبورم ساعت 12 بخوابم ونزدیک مدرسه ها خوبم درست شد :دی
همین امروز وصل شد.نقل قول:
طبق اونچه که توی این تاپیک قبلا دیدم سرویس eco-128 که بهم دادن سرعتش دقیقا 512 هست.
شما ها هی میگید وضیعت شاتل شبا خرابه ولی فکر کنم این مشکل به مرکز مخابراتی تون برمیگرده برای من که شبا خیلی خوبه....نقل قول:
دقیقا.برای من هم شب ها سرعت عالی هستنقل قول:
دانلود حدود 60-70
تازه ساعت 1 به بعد میشینم بازی آنلاین بازی میکنم تا سحر :5:
البته دیگه نمیدونم چی دانلود کنم.هرچی به فکر خودم میرسیده دانلود کردم.چند شبی هست کامپیوتر را خاموش میکنم.
هم 1200-1300 مگ شبانم داره میسوزه هم اکانت رپیدشیرم.
دوستان یک کمکم کنن چی دانلود کنم.
چیز هایی که تا الان دانلود کردم
- مستند planet Earth (حدود 15 گیگ)
- سریال lost (حدود 30 گیگ)
- سریال prison break (حدود 24-25 گیگ)
- سریال Heroes (حدود20 گیگ)
- سریال daxter (حدود25 گیگ)
- سریال 24 ( حدود30 گیگ)
- سریال the 4400 (حدود 26 گیگ)
- سریال band of brathers (حدود 10 گیگ)
- سریال fringe (حدود 8 گیگ)
- حدود 25 گیگ فیلم 2008 و 2009
- حدود 20 گیگ بازی psp
- حدود 80 گیگ فیلم با کیفیت 720p
- و خیلی چیز دیگه که الان یادم نیست.
توی این 11 ماهی که از شاتل سرویس 512 داشتم حدود 325 گیگ چیز دانلود کردم.(البته چیزهایی که یادم مانده خیلی فایل دیگه هم دانلود کردم که الان حضور ذهن ندارم)
من که دارم سریال 24 دانلود میکنم که تا یه ماه دیگه دستم بهش بنده
راستی علی سریال قشنگی هست یا نه چون تا اخر قصل 3 را دانلود کردم دیگه ولش کردم یه مدتی میخوام فیلم دانلود کنم
موفق باشید
نقل قول:
خود شرکت شاتل علنا داره می گه که ip static ها خطشون بین 8 نفر share میشه ... هر دفعه من زنگ می زنم غر می زنم پشتیبانه میگه خب اون 7 تا همسایه اتون هم دارن دانلود می کنن!!
اونوقت شما می گی همچین چیزی صحیح نیست؟!!
توی کشورهای اروپایی و امریکا هر آی پی به یک نفر تعلق داره و شرکت isp به هر نفر یه پهنای باند مخصوصی اختصاص میده
اینجا و چند تا کشور دیگه مثل ترکیه و... خط رو شیر میکنن ( البته ترکیه بین 2 نفر!!)
سرعت دانلود من شبها روی 30-40 هست ... ولی باز هم مشکل من سرعت دانلود نیست چون دانلود خاصی ندارم و الان که بیست روزه شاتل دارم 1 گیگ دانلود داشتم...
من مشکلم باز کردن صفحاته که به نظرم وقتی ماه اول 107 تومن ا زمن گرفتن انتظار داشتم سرویس در همین حد بگیرم نه در
حد دیال آپ ... ولی متاسفم نمی دونستم که اینجا ایرانه!
راستش رسول جان من فقط از بین سریال هایی که دانلود کردم فقطنقل قول:
- lost
- prison break
- Heroes
- band of brathers
- fringe
را دیدم و در حال دیدن هستم.هنوز طرف بقیه نرقتم.
چون معمولا کل خانواده با هم میبینیم باید همه سریال ها را زیرنویس و منو اضافه کنم تا تبدیل به dvd بشود و بتوان با dvdplyer دید.
برای همین بقیه را دارم کانورت میکنم و هنوز نوبت دیدنشان نرسیده.
اما کلا من خیلی تعریف از این سریال شنیدم.باید جالب باشه.هر قسمت هم 30 دقیقه ای هست.
این هم یک تست سرعت برای اینکه aQua عزیز نیاد پست ما را بخورد.
فقط نمیدونم چرا پینگ اینقدر زیاد شد.همیشه بین 80 تا 150 میچرخید.سرعت آپلود هم یکم پایینه.:13:
البته این speedtest قاطی دارد.
الان با cmd تست ping گرفتم به صورت زیر بود.
با این ping دارم به راحتی آنلاین بازی میکنم.
محتوای مخفی: عکس
البته توی روز پینگم بد نیست....
نمی خوام تبلیغات منفی واسه شاتل بکنم... فقط شبها بد میشه
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]
اینم پینگ من:( 2 ساعته که سرویسم راه افتاده)Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=300ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=292ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=296ms TTL=238
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 292ms, Maximum = 300ms, Average = 296ms
من متوجه نشدم آخرش مشکل شما پینگه یا سرعت؟نقل قول:
در مورد اینکه پینگ در ساعات شبانه دوبرابر میشه حرفی نیست
اما از نظر سرعت شب و روز قاعدتا نباید فرقی داشته باشه (البته همانطور که خود شما هم گفتید سرعت باز کردن صفحات به پینگ رابطه مستقیم داره ولی برای دانلود نه)
من این رو از خود پشتیبانان شاتل پرسیدم و حتی برای خودم و سایرین هم اثبات شده که در شب به نسبت پهنای باند کلی بالا میره تا در ازای حجم بالای استفاده کنندگان افت سرعتی پیش نیاد
من هم اگه گفتم شاتل از این کارها نمی کنه منظورم تقسیم بین هشت نفر هست و دلیل اینکه چرا 512 تقسیم بر هشت میشه رو گفتم
تعداد تقسیم شوندگان هم برمیگرده به شلوغی مرکز مخابراتی خودتون و تنها راه تغییر سرویس دهندست
________
من خودم این مشکل رو با صبانت داشتم که مرکز ما شلوغ بود و با تغییر به شاتل مشکلم حل شد