دوست عزیز این کاربرات ها موارد خوبی هستن ولی فکر میکنم با توجه به شرایطی که واردات داشته باشه برابر قیمت دلاری قطعه باید هزینه ارسال و سود به واسطه پرداخت کنید.
منظورم اینه که اگر مثلا 250 دلار بابت خود کالا پرداخت کنید باید 250 دلار هم بابت سود واسطه و هزینه انتقال بپردازید. این به این معنیه با وضعیت دلار فعلی حدودا 7 میلیون یا بیشتر باید پرداخت کنید.
البته مشکلات نصب و تنظیم هم داستانهای خودش رو داره تا جایی که بنده اطلاع دارم اگر کسی بخواد کاربراتور غیر فابریک روی ماشینش ببنده باید به میزان سوخت مورد نیاز و هوای مورد نیاز ماشین توجه کنه و این موضوع واحدی به نام cfm داره و دبی مخلوط سوخت و هوا رو در کاربراتورها نشون میده.
منطورم اینه که اغلب وقتی کاربراتوری به غیر از فابریک روی ماشین نصب میشه یا باز هم توسط کاربراتورسازها باید دستکاری بشه و برای جلوگیری از خامسوزی (که معمولا اتفاق میفته) و دود سیاه میان و یا سوزنها رو تعویض میکنن و یا هولدر سوزنها رو دستکاری میکنن. و اینکار باعث افت کلی کاربراتور میشه
حتی مواردی سراغ دارم که با نصب کاربراتور قویتر روی ماشین استاندارد افت قدرت رو تجربه کردن چون فلو و مکش موتور استاندارد نتونسته از قابلیت بالاتر کاربراتور استفاده کنه و بعضا به دلیل دهانه بزرگتر ورودی هوای کاربراتور جدید سرعت عبور هوا از داخل کاربراتور جدید کم شده و این باعث عدم تنظیم کاربراتور میشه و هیچ کس هم نمیتونه با اون کاربراتور تنظیمش کنه.
پیشنهاد بنده مشورت با یک کاربراتور ساز خبره و قدیمی هست چون فکر میکنم کاربراتور خودتون با هزینه بسیار کمتر میتونه کامل بشه. من فکر میکنم هنوز میشه با مبلغ خوبی بشه کاربراتور فابریک رو نگه داشت.