دوستان امتحانات تموم شده یا ادامه داره؟
اگه ادامه داره تا کی هست؟
Printable View
دوستان امتحانات تموم شده یا ادامه داره؟
اگه ادامه داره تا کی هست؟
تا 4 تیر ادامه دارهنقل قول:
این شبکه رو نخوندم ... فردا امتحان دارم ... فصل های 2 - 3 رو خوندم فقط از 5 فصل :n28: ... میان ترم هم ندارم ... برم سر جلسه ؟
ای کاش ریزپردازنده برمیداشتم به جاش :n28::n28::n28:
منم فردا شبکه دارم ، نمونه سوالا رو که دیدم بیشتر از 4 و 5 بود. تست های آخر هر فصل و بخون با 3 4 تا نمونه سوال ایشالا پاس میکنی :n01:نقل قول:
سلام ازتون خواهش ميكنم كمكم كنيى من دانشجوي رشته ي كشاورزيم اما اصلا علاقه اي نىارم ميخوام برم رشته تربيت بىني يعني تغير رشته بدم ميتونم بىون كنكور؟ كمكم كنيى خواهشا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n29::n29::n29::n27: :n27:
خواهش میکنم جواب بدید؟؟
اخلاق خانواده چقدر مسخرست:n02:
خیلی ولی همش قسمت بندیه نمیشه اسونش گرفت!نقل قول:
فردا دارم و هیچی نخوندم
آقا کی سیستم عامل پاس کرده ؟ کدوم قسمت مهم تره بیشتر سوال میاد مخصوصا تستیا ؟
دوستان تو بخش اطلاعات جامع دانشجو میرم جلو یه درسم نمره رو زده صفر اما تو بخش مشاهده نتایج ازمون هیچی ازش نمیاره:n03:
کسی میدونه چرا اینجوری شده؟
داداش این درسو افتادم(2تا درست زده بودم قبول بودم:n27:) ترم اخر هستم حالا باید چی کار کنم راهی نداره نمره بگیرم؟نقل قول:
اختصاصی پیام نورنا / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : برنامه امتحانات پایان ترم تمامی مقاطع ترم تابستان ۹۳ دانشگاه پیام نور از طریق سایت پیام نورنا برای دانشجویان تهیه و قابل دریافت شد .
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : برنامه امتحانات پایان ترم ، ترم تابستان 93 تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه پیام نور به صورت کاملا” اختصاصی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما دانشجویان گرامی تهیه شده است.این برنامه به دلیل در خواست های مکرر دانشجویان قرار داده شده است
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پی دی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.
تذکر مهم : این برنامه طبق آخرین تغییرات ترم تابستان سال تحصیلی 93-92 دانشگاه پیام نور به روز شده است.
تذکر 1 : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تستی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.
تذکر 2 : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات ترم تابستان 93 توسط دانشگاه پیام نور ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسوولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این پایگاه بر عهده نمی گیرد.بنابراین این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان امتحانات برنامه دچار تغییراتی شود. دانشجویان برای اطلاع از برنامه امتحانات خود به سیستم گلستان پیام نور گزارش ۴۲۸ مراجعه کنند.
مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رشته های کاردانی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیه گروه های آموزشی و رش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه های کارشناسی ناپیوسته پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور کلیه گروه های آموزشی و رشته های دکتری تخصصی پ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه بخوانید :
دوستان کسی میدونه تا کی وقت برای ثبت نمرات دروس آزمایشگاهی هست؟ آخه هنوز نمره درس آزمایشگاه مدارهای اکتریکی من داده نشده. نکنه یوقت یادشون بره و ....
دوستان کسی که نمره ی کلاسی 4.5 گرفته باشه و توی برگه 4.67 بگیره 10نمیگیره و سیستم نمیده بهش؟
نه 9/49 هم 10 نمیده فقط 9/50 تا 9/99 10 میشهنقل قول:
داداش اصلا نگران این چیزا نباش بالاخره ثبت میکنند:n02:نقل قول:
دوستان کسی میدونه تا کی وقت برای ثبت نمرات دروس آزمایشگاهی هست؟ آخه هنوز نمره درس آزمایشگاه مدارهای اکتریکی من داده نشده. نکنه یوقت یادشون بره و ....
.....
دوستان امکانش هست نمرات امتحان امروز جمعه بیاد؟:n02:یا باید تا شنبه زجرکش بشیم:n02:
تاحالا نمره کسی جمعه اومده؟
امروز 2 تا امتحان داشتم یکیشو نرفتم سر جلسه 2 ساعت بعد توی گلستان زد غایب در امتحان.چرا نمره ها انقد زود نمیاد:n02:
چه مدارکی برای فارغ تحصیلی لازمه؟
ممنونم داداش...یه سوال دیگه..ترم اخر هستم همه درسا رو پاس کردم جز یکی:n03: که اونم درخواست معرفی به استاد دادم میخوام بدونم امتحانش چطوریه سختگیری میکنن یا راحت قبولم...نقل قول:
سلام
امروز که رفتم تو سایت گلستان دیدم نمره تشریحی پیشرفته 2 را برام زده صفر
در صورتی که من به تمام سوالات جواب داده بودم و امکان نداره صفر شده باشم
در ضمن برادر من هم با من این امتحان داده ولی برای اون هیچ نمره تشریحی ثبت نشده است . همیشه نمرات هر دو باهم تو سایت ثبت می شده
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
سلام یکی از درسهام 0.80 می خوام قبول شم.. می خوام درخواست تجدید نظر نمره تشریحی کنم ولی نمی دونم چی بنویسم
اگه یکی از دوستان لطف کنه یه متنی اینجا بزاره خیلی ممنون میشم
با تشکر:n01:
دوستان کسی تربیت بدنی توی تابستان برداشته؟
باید کلاس بریم؟سایت دانشگاه هیچی نزده
امتحان تئوری هم داره؟
مشتی دانشجوی این مملکتی ، دو خط نمیتونی درخواست بنویسی؟نقل قول:
سلام یکی از درسهام 0.80 می خوام قبول شم.. می خوام درخواست تجدید نظر نمره تشریحی کنم ولی نمی دونم چی بنویسم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یکی از دوستان لطف کنه یه متنی اینجا بزاره خیلی ممنون میشم
با تشکر
من برداشتمنقل قول:
بستگی به دانشگاه و استاد داره ، تقریبا مثل ترم های عادی هستش
یک سالن ورزشی گرفته بودن و 3-2 جلسه ای رفتیم و فقط گرم کردیم و امتحان دادیم
بیشتر هم تست های آمادگی جسمانی میگرفتن مثل دراز نشست و دو سرعت و استقامت که اصلا سخت نبود
یادم نیست کتاب داشت یا نه ولی اگرم داشت در حد یک روز روزنامه ای خوندن بود و چیز خاصی نداشت
--------------------------------------
بالاخره بعد از انتخاب واحد تابستون نمره تشریحی ما هم اومد
سلام
لطفا به من سریع کمک کنید از استرس دارم می میرم . الان دانشجوی ترم 6 هستم اما ریاضی 1 و معادلات رو پاس نکردم (3 ترم اول رو دانشگاه نرفتم )اما بقیه درس ها فیزیک 1 و فیزیک 2 و ریاضی 2 رو پاس کردم .
الان برای تو درس ها های انتخاب واحد ترم تابستان ریاضی 1 و معادلات دیفرانسیل نیست که انتخاب کنم . علتش چیه ؟برای من حذف کرده اند ؟یا این ترم ارائه نشده؟
احتمالا این درسا این ترم ارائه نشده.....نگران نباش.برای اطمینان برنامه امتحانی رشتتو از یکی دو صفحه پیش دانلود کن ببین ایا درس مورد نظر در برنامه هست یا نه؟اگه بود برو دانشگاه به کارشناس رشتت بگو واست باز میکنند اگه ارائه شده باشهنقل قول:
واقعا مسخرست منم به زور تربیت بدنی تونستم 4 واحد بردارم حتی درس اختیاری خودخوان 2 واحدیو هم ارائه ندادن
ممنون داشتم سکته می کردم .گفتم انداختنم بیرون .ممکنه از ترم بعد دیگه ارائه ندهند؟نقل قول:
الان می خواهم انتخاب واحد کنم بعضی درس ها که پیش نیاز می خواهد و من پیش نیاز اون ها رو پاس نکرده باشم باید چی کار کنم . الان تو سیستم درس ها رو بدون اررور انتخاب می کنه . الان من این درس ها رو بردارم بعدا به مشکل بر نمی خورم؟
دوستان من ترم اخرم.فقط یه درس ریاضی مهندسی دارم.یعنی این درس و بردارم و پاس کنم مدرکم رو میگیرم
حالا ارائه نشده.به اموزش زنگ زدم میگه تاریخ امتحان برای این درس ندادند..حالا من چکار کنم؟من میخوام حتمااین درس رو بردارم
دوستم هم به چند تا درس نیاز داره که ارائه نشده.حتی عمومی هم ارائه نشده اخه این چه وضعشه...حالا ما چکار کنیم؟
جایی هست زنگ بزنیم اعتراض کنیم؟
سلام رفقا
من الان پول را اینترنتی پرداخت کردم ، منو بنده کی باز میشه؟
مرسی
معمولا بلافاصله باز میشه(نهایتا تا یک ساعت)نقل قول:
رفقا من درس تنظیم خانواده را پاس کردم..باز باس دانش خانواده را بگیرم؟
نه داداش دیگه نیازی به پاس کردن اون نینقل قول:
سلام دوستان،
آقا این منوی انتخاب واحد چرا اینطوره؟ من فارسی رو پاس کردم که باز میبینم هستش و چند تا درس دیگه که اکثرا تخصصی هستند! البته هنوز شهریه رو پرداخت نکردم و اون منو خودش اومد اگه شهریه رو پرداخت کنم درس های دیگه هم باز میشه (مثلا اندیشه اسلامی اصلا توی تابستون قابل انتخاب هست)؟
:n16:
سلام بچه ها کسی خبر داره تا کی وقت هست نمرات را وارد کنن؟ آخه نمره تشریحی یه درس من هنوز مونده یوقت زمان نگذره این درسم بمونه؟
نقل قول:نمیدونم تا کی وقت هست ولی حتما با اموزش دانشگاه تماس بگیرید و ازطریق انها پی گیری کنیدنقل قول:
دوستان دانشجو
خواهشا به این سوال پاسخ بدید
من با 1000 بدبختی ریاضی مهندسی رو ارجاع به استاد برداشتم.فقط هم 1 هفته وقت دارم بخونم.
درسش هم خیلی خیلی سخته
اگر کتابی جزوه ای چیزی میشناسید که بتونه کمکم کنه خواهشا دریغ نکنید.
من همه جزوه هایاین درس رو از اینترنت دانلود کردم...همشون خلاصه هستند و بی فایده
خواستم استاد بگیرم متاسفانه هزینه ی استاد خیلی بالا میشه
واقعا نمیدونم چکار کنم.
دوستان مطلع لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
با تشکر:n16:
دوستان کنکور کارشناسی ارسد پیام نور برداشته شده ؟ فقط حالت فراگیر که چند تا کتاب معرفی میکنند برای آزمون باقی مونده؟ از لحاظ مدرک فرقی میکنند؟
ممنون
با سلام به همه ی دوستان
میخواستم ببینم زمان پذیرش دانشگاه پیام نور برای کارشناسی بدون کنکور کی هست؟ یعنی چه زمانی پذیرش دارن برای ورود به کارشناسی بدون کنکور پیام نور که بر اساس سوابق تحصیلی پذیرش میکنن.
سوال دیگه هم اینکه مدرک ورود بدون کنکور و با کنکور و اینها فرقی با هم ندارن؟
سلام دوستان
من الان دارم کارشناسی میخونم میخوام معافیت پزشکی بگیرم. اگه انصراف از تحصیل بدم و برم انشالله معافیت رو بگیرم، شرط بازگشتم به تحصیل چجوری میشه؟
باید دوباره تو کنکور پیام نور شرکت کنم؟ اگه قبول بشم واحد هایی رو که تا الان پاس کردم برام حساب میکنن؟
سپاس
با سلام مجدد به دوستان
اول اینکه سوالم در چند پست بالاتر رو کسی جواب نداد و ثانیا :
اگر کسی از طریق بدون کنکور و بدون آزمون وارد پیام نور بشه آیا امکانش هست که تغییر رشته بده و وارد رشته ای بشه که در لیست رشته های بدون کنکور نبوده ؟
ممنون
سلام زمان ثبت نام کارشناسی رو اطلاع ندارمنقل قول:
مدرکش هیچ فرقی نداره
کسی که بدون آزمون وارد داشنگاه شده باشه امکان تغییر رشته نداره