تا اومدم ببینم چی لازم دارم ک دانلود کنم سرعت شد 60 ! :n09:نقل قول:
2 - 3 تا آهنگ فقط با این سرعت دان کردم :n29:
Printable View
تا اومدم ببینم چی لازم دارم ک دانلود کنم سرعت شد 60 ! :n09:نقل قول:
2 - 3 تا آهنگ فقط با این سرعت دان کردم :n29:
حیف شد باید تو دانلود منیجرت لینک آماده داشته بودی تا سریع میزدی برای دانلودنقل قول:
سلام دوستان
یک سوال !؟
بنده هم با شاتل و هم با آسیاتک با یاهو مسنجر و اسکایپ مشکل دارم . اینگار پورتش رو بستن . :n29:
شما هم همین مشکل رو دارین ؟ چطور میشه حلش کرد ؟ :n13:
با تشکر
سلام
آقا یه سوال فنی من ماه قبل که سرویس 128 محدود 6 گیگ داشتم یه هفته مونده بود سرویسم تموم بشه و 1 گیگ هم حجم واسم باقی مونده بود بعد از طرف آسیاتک یک پیامک اومد که کاربر گرامی به شماره ی فلان زمان باقیمانده از سرویس شما 7 روز میباشد لطفا نسبت با شارژ اقدام کنید...منم سریع همون روز سرویس 512 نامحدود برنزی گرفتم ولی من فکر میکردم هفته ای دیگه تمدید میشه ولی همون لحظه که پرداخت کردم سرویس قبلیم که 1 گیگ و 7 روز باقیمانده بود پرید خیلی عصبانی شدم حالا میخواستم بدونم الان که 1 هفته دیگه این سرویس نامحدودم تمام میشه بزارم همون روز آخری سرویس جدید رو بگیرم؟؟؟ من از شاتل پارسال سرویس داشتم 15 روز مونده بود سرویس جدیدم رو تمدید میکردم و دقیقا تا سرویسم تموم نمیشد این یکی وصل نمیشد یادش بخیر
من از نمایندگی آسیاتک تو کرج سرویس گرفتم وقتی گفتم چرا اینجوری شده که یه هفته و 1 گیگم پریده گفت باید میزاشتی روز آخر تمدید میکردی آیا به نظر شما راست گفته نماینگی؟؟؟
من الان که الان اومدم مخابرات با اینکه مخابرات فیلترینگش بیشره رو یاهو همچین اتفاقی نیوفتاده ولی رو نیمباز چرا برای من همین اتفاق افتاده.تازه ماه قبل که آسیاتک داشتم اصلا از این خبرا نبودنقل قول:
آره نمایندگی راست میگه .نقل قول:
اگه ازپنل نمایندگی وارد میشی به حسابت قبل از اینکه سرویست رو پرداخت کنی اون بالا نوشته بروزرسانی سرویس اونو هروقت که روزای آخر شد یا دوست داری همون لحظه سرویست برات فعال بشه اونو میزنی اگه میخوای که 2 هفته یا 1 هفته بعد فعال بشه بدون اینکه بروز رسانی سرویس رو بزنی یه سرویس میخری هر وقت که این سرویس تموم شد سرویس بعدیت خودکار فعال میشه.
پس نباید بروز رسانی رو میزدی
انگار ساعت 3 که میشه دیگه کلا تعطیل میشه به پشتیبانی هم که میگی تایید میکنه اما درست نمی کنه میگه حل میشه!!
من الان تست کردم اسکایپ فقط با برنامه های عبور از تحریم بالا میاد ولی یاهو مشکلی ندارم البته معلوم نیست تو مخابرات و آسیاتک چه خبره یه روزهمه وصلن یه روز قطعن یه روز میریم رو حالت اینترانت یه روز عادی دیگه نزدیگ انتخابات و مشکلات همیشگی اینترنتنقل قول:
دقیقا برای انتخاباته.....نقل قول:
انتخابات گذشته یادتون نمیاد اصلا پیام ها نمیرفت زنگ هم نمیخورد هنوز مونده وایسین اینترنت رو که کلا قطع میکنن.
نه گوشی ها هم زنگ میخورن نه پیامی ردوبدل میشه کلا تعطیل
دوستان کسی مشکل منو نداره ؟
1 مگ نامحدود دارم ، شب که میزارم دانلود ، صبح پا میشم ، میبینم ارور داده و چیزه زیادی دانلود نکرده !! :n30:
این ماه 2 مگ 10 گیگ میگیرم ، شبی چقدر میشه دانلود کرد باش ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اینجا خودشون نوشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه چیز دیگس! اگه رو بروز رسانی کلیک.کنی. شارژ قبلیت میحذفه!!!نقل قول:
من از quick task شارژ کردم سرویس قبلیمم هستش.... 26 روز دیگه تموم میشه
اما نوشته شما.مجاز به تمدید دیگری نمیباشید
الان فقط برای من جون میکنه صفحه باز کنه ؟ یا کلا منهدم شده آسیاتک ؟
سلام ؛
دوستان کسی از مشهد هست که 512 نا محدود برنزی داشته باشه ؟ میخواستم بدونم سرعت دانلود چنده ؟ در کل راضی هستن یا نه
خب منم از اون لیست پایین نامحدود برنزی 512 رو انتخاب کردم ولی شارژ قبلیم حذف شد.من اصلا بروز رسانی رو کلیک نکردمنقل قول:
دیگه این ماه صبر میکنم روز آخر از لیست پایین انتخاب میکنم
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
منطقه صابری
نامحدود 1024 برنزی
speed بین 80KB/s تا 120KB/s
پینگ هم ای پی های ایران زیر 70
ای پی های خارج بالای 350
من سه چهار تا شرکت عوض کردم فعلا که از آسیاتک بخاطر قیمت کم و قطعی کم راضی هستم
ای بابا باز رفت روی اینترانت
معلوم نیست چکار میکنند خوب میخواید قطعش کنید کلا قطع کنید تکلیف ما هم روشن بشه:n02:
نقل قول:
سلام . قبلا پرسیدم جواب نگرفتم ...الان 100 مگ از حجمم مونده . میخوام تمومش کنم بعد نامحدود بگیرم . سوالم اینه که اخرای حجم بزارم واسه دانلود تا منفی بشه ؟ تا کی ادامه داره ؟ دیسکانکت میشم ؟ بعد . که سرویس بعدی فعال بشه مشکلی واسه من پیش نمیاد ؟ جریمه ای چیزی ؟
سرویس های جدید آسیاتک که فقط 10 گیگش شبانه اش رایگانه بقیه اش نیم بها شده
کسی از سرویس های نامحدودش استفاده کرده ؟
مثلا سرویس نامحدود 128 گیگ طلایی با 12 گیگ هدیه سرعت بالا قیمت 21 تومن میخام بدونم کیفیتش چطوره این نامحدود ها ؟
سلا.نقل قول:
او پنلش دقیقه نمیدونم هر چند دقیقه آپدیت میشه فکر کنم 5 دقیقه باشه اگه مثلا 99 مگ رو دانلود کردی یه سر به پنلت بزن ببین از ترافیکت کم شده یا نه بعداز اینکه ترافیکت کم شده حالا بزار روی دانلود تا اینترنت قطع بشه اونوقت هرچی که دانلود کردی منفی میشه هر وقت حجمی گرفتی کم میکنه ولی نامحدود نه.
جریمه هم نمیکنه.
یا 90 مگ رو دانلود کن بعد یه بار مودم رو خاموش کن یه چند دقیقه بعد روشن کن حالا بزار روی دانلود تا حسابت منفی بشه
128 طلایی سرعت هدیه اش بالای 200 هست ولی بعد از اون سرعتت فکر میکنم 20 بشهنقل قول:
با سلام دوستان . من خودم سرویس 512 نامحدود داشتم خواستم سرعت بالا بگیریم به نظر شما کدام سرویس خوبه دانلود ماهیانه من هم بین 15 تا 20 گیگ هست البته اگر خیلی باشه !!! نظر شما در مورد 256 طلایی با 18 گیگ هدیه چیه . میشه راهنمایی کنید یک سرویس سرعت دانلود خوب باشه . ضمنا فرق طلایی و نقره ای در سرعت دانلود هست یا پینگ هم هست ؟؟؟ با سپاس
سلام خدمت شما . به نظر من برای 15 - 20 گیگ دانلود ماهیانه نیاز به این مقدار هزینه نیست و شما با سرویس 256 10 گیگ بیش از این مقدار در طول ماه در ساعات رایگان دانلود خواهید داشت یا با سرویس 512 10 گیگ در زمان ساعات رایگان هر شب میتونید حدود 2 گیگ دانلود کنید - در طول روز هم سرویس های محدود اختلاف سرعت آنچنانی با هم ندارندنقل قول:
سرویس نامحدود تابحال نداشتم ولی این طور که در پست های قبل هست تفاوت در حجم هدیه است.
ببخشید داشتم از این تاپیک رد میشدمنقل قول:
منظور این خط رو اصلا نفهمیدم مگه نامحدود - نامحدود نیست؟ چه فرقی میکنه حجمش؟
منظورم دوستمون این بود که اون ترافیک هدیه ای که به نامحدود میدن بود که سرعتش بالاست بعد از اون هدیه سرعت عادی میشهنقل قول:
لامصب دیشب اد موقع دانلود شبانه رفت رو حالت اینترانت و دهن ما رو سرویس کرد
ای بابا سه روزه سرعت من 10 کیلو شده و سایت ها بزور باز میشن. کسی دیگه همچین مشکلی داره؟!
خیلی افتضاح شده ! دقیق 3 روز هست که زیر دایال آپ شده
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
واسه اینه که من ازش اشتراک گرفتم! دقیقاً سه روز پیش وصل شد.نقل قول:
من برم درست میشه.
نوین نت هم بهترین سرویس ها رو داشت وقتی من گرفتم شد مضخرف ترین سرویس اینترنت در ایران!
تو خود سایت زده یه تغییراتی اجرا کردن
در جریان هستید؟
یه سوال دیگه ببخشید . الان تمدید رو بزنم چقدر طول میکشه سرویس جدید فعال بشه ؟ بلافاصله ؟
اول باید قبل از انتخاب سرویس اون بالا نوشته بروزرسانی اونو بزن بعد سرویست رو پرداخت کن ساعت 12 شب فعال میشه اگه میخوای الان فعال بشه 1544زنگ بزن برات فعال میکنن.نقل قول:
اگه برای 1هفته بعد میخوای سرویست فعال بشه بروز رسانی رو نزن بعد سرویس بگیر بعد از تموم شدن سرویس فعلی اون فعال میشه
حدود 2 ماهه که همش در تغییرات کاذب به سر می برند ی روز sms میاد که مرکز فلان تداخل دارخه بعدش میبینی افتضاح تر میشه یه روز خودت زنگ میزنی میگن داریم یه کارایی میکنیم باز میبینی بعدش که الان باشه افتضاح د افتضاح میشه حالا الانم تو سایت زدن دیگه فک کنم کلا قطع شه تا 24 خردادنقل قول:
من قسمت اخبارو نگاه کردم هیچ چیزی نزدن در باره تغییرات
از14خرداد قطع میشه تا 25نقل قول:
دوستان پس این مشکل همگانیه؟ زنگ زدم میگن مشکل از مرکز مخابراتی شماست و احتمالآ ویندوز شما هم مشکل داره ! این هم از سرویس 2mb ما
بیا آسیاتک ، نامحدود واسه مشهد آسیاتک از همه بهتر هست ، منم گرفتم ۳هفته پیش.نقل قول:
بله به صورت آزمایشی مشهد و فکر کنم اصفهان رو برداشته نامحدود ، به زودی بقیه استان ها هم برداشته میشه.نقل قول:
من ۵۱۲ برنزی دارم مرکز صابری ، جز چند روز اول که مشکل داشتم خوب بوده تا الان ، البته از دیروز مرکزمون داره بهینه سازی میکنه مشکل داریم .نقل قول:
سرعت هم معمولا بین ۴۵تا ۵۵ هست ، بعضی اوقات تا ۷۰ هم میره.
ولی تو مازندران که بعد از تغییرات گذاشتن و خیلی دارن میتونم بگم که از 100%کاربرا حدوئدا 80%نامحدود دارن اونایی رو هم که محدود دارن مال جشنواره بود که کذاشتن حجمی گرفتننقل قول:
كسی رف نمایشگاه كتاب بن بیگیره ؟ چجوریاست ؟