تو قرنطینه فایل های پاک شده از سیستم نگه داری میشند.نقل قول:
این عکس، گزارش مربوط به وبسایت های آلوده شناسایی شده است.
Printable View
تو قرنطینه فایل های پاک شده از سیستم نگه داری میشند.نقل قول:
این عکس، گزارش مربوط به وبسایت های آلوده شناسایی شده است.
آره ولی یه کم پایینترش یه سری تروجانهست و یه سری هم worm.win32....نقل قول:
اینجا بخش گزارش هست و امکان داره گزارش فایل هایی باشند که قبلا از قرنطینه پاک کردید و یا خودشون بعد از یک ماه، اتومات پاک شدند.نقل قول:
فایل های temp ویندوز رو هم پاک کنید، کسپر رو Exit کنید و سیستم رو ریستارت، تا احیانا گزارش های نامربوطه دیگه نمایش نداده نشند.
در هر حال، از ستون Status مربوط به اون فایل ها هم میتونید اقدامی که کسپر در مورد اونها انجام داده رو ببینید.
سلام من یک سوال داشتم می خواستم بدونم چطور می تونم اپدیت افلاین و اضافه کنم؟ من الان یه کاسپرسکی 2012اپدیت شده دارم می خواستم اپدیت این رو به لپ تابم اضافه کنم میشه راهنمایی کنید
با هیچکدوم از این روشایی که فرمودین درست نشد ، داشتم تست می کردم متوجه شدم که یکی دو تا سایت رو کامل و با سرعت خوب لود می کنه و بقیه سایت ها رو نه مثل فیس بوک بیاتوموزیک و اینارو اصلا لود نمی کنهنقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان
KIS 2012 کانفیگ خاصی داره ؟
(یعنی من از زمانی که نصبش کردم تا به حال اصلا تنظیماتش رو Edit نکردم)
KIS 2012 رو دو تا سیستم نصب کردم
روی یکی Update کامل میشه اما روی یکی دیگه روی 100 % میمونه
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در هر حال مشکل کسپر با بعضی وی پی ان ها، از مشکلات شایعش هست که راه حل استانداردی براش ندیدم پیدا شده باشه. تو فروم کسپر که جستجو میگردم بیشتر با اون روش سوم کارشون راه افتاده بود که من هم اینجا گفتم.نقل قول:
البته اختلالات اخیر vpn ایران هم میتونه مزید علت باشه.
اون سایت هایی که گفتید باز میشند سایت های فیلطر نشده هستند ؟ با انجام این روش ها باز شدند یا با تنظیمات قبل از انجام این روش ها هم باز میشدند و فقط با سایت هایی مثل فیسبوک مشکل داشتید ؟
تنظیمات رو که میشه حسب سلیقه و نیاز به هر صورت تغییر داد، ولی در کل به همین صورت پیش فرض در حالت مناسب قرار داره.نقل قول:
امیر خان هم مطلبی رو برای آشنایی با بعضی تنظیماتش و اکثرا بالا تر بردن سطح امنیت نوشته بودند که در پست اول هست.
از سیستمی که گفتید آپدیتش کامل انجام شده میتونید پوشه پشتیبان تهیه کنید و سیستم بعدی رو از روی اون آپدیت آفلاین کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
من kaspersky pure رو نصب کردم ؛ ازش واقعا راضی ام ؛ فقط یه مشکلی هست اونم اینه که مثلا وقتی یه پیج رو باز میکنم؛ عکس های صفحاتش رو نشون نمیده و باید ریفرش کنم تا درست بشه. هم توی کروم و هم IE این مشکل هست.
ممنون میشم اگر کمک کنید.
وقتی کسپر رو غیر فعال میکنید مشکل برطرف میشه ؟نقل قول:
درود
امتحان کردم، بله ؛ مشکلی نبود. ( تلاش هم شد که عادلانه باشه :دی همه چیز مرورگر پاک شد ، کسپر هم غیر فعال بود ) ولی به نظرم مشکل از کسپر نیست، شاید نت یا مرورگر قاطی میکنه. نمیدونم والا.نقل قول:
شاید همون پاک کردن حافظه مرورگر درستش کرده باشه،نه غیر فعال کردن کسپر.نقل قول:
با فایرفاکس هم امتحان کن.
باسلامنقل قول:
با تشکر از راهنمایی های شما من تازه متوجه مطلب شدم فقط خواهش میکنم کاربرد آپدیت آفلاین را برایم توضیح دهید.
و در ضمن kis بلاک شد و از لینکی که معرفی کردید هم موفق به دان کلید جدید نشدم .لطفاًراهنمایی کنید.
کلید جدید رو از صفحات آخر تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.نقل قول:
آپدیت آفلاین دو کاربرد داره.
اول اینکه شما کسپر رو از اینترنت آپدیت کردید و دارید استفاده میکنید، اما بنا بر هر دلیلی مثل عوض کردن وبندوز، مجبور به پاک کردن کسپر هستید. در این حالت میتونید قبل از پاک کردن کسچر، یک پوشه پشتیبان از آپدیت های انجام گرفته تا اون زمان تهیه کنید تا بعد از نصب مجدد کسپر مجبور به آپدیت دوباره آپدیت های که تا کنون انجام دادید نباشید و کسپر رو از روی اون پوشه آپدیت آفلاین کنید.
کاربرد دوم این که اگر از کسپر روی چند سیستم استفاده میکنید میتونید آپدیت های انچام شده از یکی از سیستم ها رو به سیتم دیگه انتقال بدید.
آپدیت کردم و کلید های جدید هم دادم باز این مشکل و میده چه کار کنم ؟
تاریخ سیستم رو میگید ؟نقل قول:
2012/01/24 هستش
سیستم رو ریستارت کنید اگر پیغام جلوی Database به Up to Date تغییر نکرد، گزارش آپدیت رو اینجا قرار بدید :نقل قول:
1. در صفحه اصلی کاسپر، بالا سمت راست روی Reports کلیک کنید.
2. در پنجره ای که باز میشه، پایین سمت راست روی Detailed Report کلیک کنید.
3. در پنجره باز شده، پایین ستون سمت چپ صفحه، به بخش Update برید.
4. سپس با استفاده از زدن گزینه Save و انتخاب یک نام دلخواه، گزارش آپدیت رو ذخیره کنید.
5. گزارش رو آپلود کرده و لینکش رو اینجا قرار بدید.
در صورت حجیم بودن فایل گزارش اون رو فشرده کنید.
خب بعد از اینکه از روی پوشه پشتیبان، آپدیت آفلاین انجام دادید باید سرور آپدیت رو دوباره روی سرور های کسپر قرار بدید و آپدیت کنید تا آپدیت های بعد از تاریخ مربوط به پوشه پشتیبان تا امروز هم دریافت بشه.نقل قول:
آهان این یک تیکشو یادم رفته بود
خیلی خیلی خیلی ممنونم امید حان بازم شرمنده خیلی ممنون
سلام، لطفا مزایا و معایب کاسپر pure رو برام بگید و اینکه از لحاظ امنیت (من کارم بیشتر تو اینترنته)، سرعت و کارایی سیستم چقدر با نسخه اینترنت سیکوریتی فرق میکنه.رو سیستمم اینترنت سیکوریتی 2012 نصبه،همین خوبه یا pure نصب کنم؟
یه توضیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم. سوال دیگه ای بود بپرسید.نقل قول:
Kaspersky Whitelisting Team
افراد حاضر در تصویر زیر، تیم لیست سفید لابراتوار کسپرسکی رو تشکیل میدند که وظیفه جمع آوری لیست برنامه های سالم و معرفی اونها به برنامه رو بر عهده دارند.
محتوای مخفی: .
با سلام من از نرم افزار proxifire استفاده می کنم ولی به خاطر کاسپر 2012 که نصبه .وقتی نرم افزار باز می کنم ارور میده.
از چنتا پریدم گفتم باید قرنطینه نمیدونم اد کنی نرم افزارو قبل از نصب اینا.
حالا نمیدونم باید چیکار کنم چه جوری اد کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون،میشه در مورد قسمت رمزنگاری و مخفی سازی اطلاعات کاسپر pure بیشتر توضیح بدید.این قسمت میتونه کار نرم افزارهایی مثل folder guard یا folder lock رو انجام بده؟نقل قول:
کارهای این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بدید، ببینید مشکل برطرف میشه یا نه.نقل قول:
بله، میتونید یک Container یا گاوصندوق ایجاد کنید و اطلاعات درون اون رو مخفی کنید.نقل قول:
البته برنامه هایی که گفتید برنامه های تخصصی این کار و دارای امکانات بیشتر هستند.
مثلا خودم از folder guard استفاده میکنم که میتونه مستقیما روی یک پوشه پسورد بذاره.
این هم کلیپ کوتاهی از لحظه اهدای جایزه آقای کسپرسکی.
بی صدا هست البته.
دوستان با کسپر چطوری باید دسترسی بازی فیفا رو به اینترنت ببندم؟
ممنون
سلام
کسی فایروال کومودو با آنتی ویروس کسپر پیشنهاد میده؟
دوستان چه جوری میشه تو کسپرسکی 2012 دسترسی اینترنت سکیوریتی به برنامه ها رو ضعیف تر کنیم تا لجرای برنامه ها سریعتر بشه ؟
سلام
آنتی ویروس فعلی بنده avast هست که دوکس دارم آنتی ویروس کاسپر دانلود کنم ولی شما تو این سایت هزاران لینک با اسم های عجیب گذاشتین!لطفا یه لینک درست حسابی که ورژن اصلی باشه و تو ویروس کشی خدا باشه بهم بدین بیشتر کارم وبگردیه ممنون
[QUOTE=itno66;6813721]سلام
آنتی ویروس فعلی بنده avast هست که دوکس دارم آنتی ویروس کاسپر دانلود کنم ولی شما تو این سایت هزاران لینک با اسم های عجیب گذاشتین!لطفا یه لینک درست حسابی که ورژن اصلی باشه و تو ویروس کشی خدا باشه بهم بدین بیشتر کارم وبگردیه ممنون[/QUOTE
trojan program rootkit.w32.zAccess.aml
سیستم من این تروجان رو گرفته و کاسپر 2011 نمیتونه پاکش کنه
با این برنامه پاکش کننقل قول:
داداش اونو گرفت حالا این اومده :31:نقل قول:
virus.w32.Zaccess.c
disinfect میکنه ریست میکنه دوباره فول اسکن میکنه میبینم هنوز هستش . با اون برنامه شمام همینطور . سیستم ریست میشه دوباره همون آشو همون کاسه
از طریق سیف مد اقدام به پاکسازی کننقل قول:
سلام این برنامه هارو میخواستم خواها اگه هست همین اپدیت ها ورژن های دیگرو پیدا کردم
Kaspersky Rescue Disk 10.0.29.6 Build 2012-01-15 (ISO) + USB
اگر تو کادر زیر نقطه هایی به رنگ قرمز باشه یعنی فایل (های) مخربی بصورت فعال وجود داره؟ اگر این جمله درسته, با توجه به اینکه گزینه select action automatically هم فعال باشه, علتش چی هست؟ یعنی فایل مخربی هست که کسپرسکی نمیتونه حذفش کنه؟ (برای سیستم حیاتی هست یا...) ممنون میشم توضیح بدید و درانتها یک راه حلی هم بگید؟
سلام
این کی ها رو که برای تمدید لایسنس وارد می کنیم حدود 40 روز بیشتر اعتبار نداره . این مدت اعتبار برای همه کی های کاسپر هست یا اینکه این کی که دادم استثنا اینطوره ؟
خوش شانسی شماست. مال من بهترینش 13 روز بود که اونم چون اعتقاد دارم باید انتی ویروس همیشه اپدیت باشه بعد از تقریبآ 1 هفته بلاک شد :31:نقل قول:
سلام
این کی ها رو که برای تمدید لایسنس وارد می کنیم حدود 40 روز بیشتر اعتبار نداره . این مدت اعتبار برای همه کی های کاسپر هست یا اینکه این کی که دادم استثنا اینطوره ؟