متاسفانه عکس بود : دی !نقل قول:
چقدر این Paris Hilton ... تشریف داره !
به همه یه حالی داده : دی !
متاسفانه عکس بود : دی !نقل قول:
اقا این 313 کیلوبایته !
از روی پارسا اسپیس هم ورش داشتم الان به جرم منافق بودن می گیرنمون !!: دي
این رپید شیر !
کد:http://rapidshare.com/files/247153656/CR.Hil.zip.html
ببشخیدا الکی actress ها معروف نمی شن که !! :دينقل قول:
متاسفانه عکس بود : دی !
در ضمن اگه هر کسی اعتراضی داره بگه ورش دارم ! نظم اینجا رو هم به هم نریزه تو پیام خصوصی بگه !
اعتراض واسه چی.4 تا عکس بود دیگه : دی
برای بروبکس bجنبه گفتم !! :دينقل قول:
اعتراض واسه چی.4 تا عکس بود دیگه : دی
یه جا دیگه اپ کن بابا!رپیدشر هم شد جا واسه اپلود؟:31:
بابا 7 تا عكسه هانقل قول:
ستاره برزیلی پس از پیروزی مقتدرانه تیم ملی این کشور مقابل ایتالیا اظهارات جالبی داشت.
سایت گل:برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا توانست با نتیجه 3 برصفر مقابل ایتالیا به پیروزی برسد و بدین ترتیب به عنوان تیم صدرنشین گروه B راهی مرحله نیمه نهایی این رقابتها شد. هر سه گل زردپوشان در طول هفت دقیقه از راه رسید و بدین ترتیب آتزوری از رسیدن به مرحله بعدی این رقابتها باز ماند.
کاکادر پایان این دیدار در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« نتیجه 3 بر صفر نتیجه شوکه کننده ای برای من بود ولی این گویای آن است که ما بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشتیم.همه ما از نتیجه این بازی و صعودمان به مرحله نیمه نهایی بسیار راضی هستیم و اکنون می بایست به دیدارهای مراحل بعدی و فینال تماشایی مقابل اسپانیا بیندیشیم. برای ایتالیا بسیار متاسفم ، چرا که هیچ کس انتظار دو شکست این تیم در جام کنفدراسیون ها را نداشت ولی آنها همچنان تیم قدرتمندی هستند و همه می دانند که ایتالیا تیم قهرمان دنیاست.من در هر صورت از ایتالیایی ها به خاطر تمام چیزهایی در طول این مدت در اختیار من قراردادند متشکرم و برای تمام چیزهایی که در این مدت کسب کرده ام، مدیون آنها هستم.»
ستاره سابق باشگاه میلان اعلام کرد که بسیار خوب می شود که آندره آ پیرلو، هم تیمی سابقش را در رئال مادرید ببیند و در این رابطه ادامه داد:«اگر پیرلو در آستانه جدایی از میلان است، به سران باشگاه مادریدی پیشنهاد می کنم که او را خریداری کنند.» برزیلی ها می بایست خود را برای دیدار با آفریقای جنوبی آماده کنند. آنها در صورت پیروزی مقابل تیم میزبان، در فینال این رقابتها به مصاف اسپانیا یا آمریکا خواهند رفت.
تاييد ميشه دي:نقل قول:
خداییش این کاکا سرعت خیلی بالاست
توی سوکر باید سرعتش رو 95 یا 93 بزارن
ایول تو سوکر هم رئال میشه تیم منتخب
یه خبر جالب:
موراتی رئیس باشگاه اینتر اعلام کرده که ابراهیموویچ و مایکون میتونن این تیم رو ترک کنن
این درحالیه که تنها باشگاه مصمم برای خرید اونها رئاله که پیشنهاد فوق العاده ای هم به اونا کرده
اشنایدر +فن در فارت +75 میلیون یورو
====================
به نظر من گرچه دیوانگی میادش ولی خوب می ارزه
من عاشق ابراهیموویچ هستم دی
شوخی کردم ولی جدا خوب بازی میکنه
منبعش كه فارس نيست نه؟نقل قول:
الان اخبار ورزشی گفت یه مجله فرانسوی مدارکی داره که حاکی از انتقال ریبری به رئال هست . یعنی میشه ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]«کهکشاني هاي ²» با بودجه يي 300 ميليون يورويي به تهيه کنندگي «فلورنتينو پرز» در حال ساخته شدن است.
رئيس جديد باشگاه رئال مادريد در بازگشتش به رياست اين باشگاه پايتخت نشين اسپانيا همان طور که در مبارزه هاي انتخاباتي خود به هواداران مادريدي وعده داده بود، ستارگان بزرگ دنياي فوتبال را به سانتياگوبرنابئو مي برد. نخست کاکا با 65و در پي او کريستيانو رونالدو با 93ميليون يورو پيراهن سفيد قوهاي سپيد مادريدي را به تن کردند. گفته مي شود او قصد دارد براي ساخت تيم مورد نظرش 300ميليون يورو هزينه کند. پرداخت اين رقم هاي نجومي آن هم در روزهايي که دنيا گرفتار بحران مالي سنگيني است، عجيب تر و شگفت انگيزتر از هميشه به نظر مي رسد. پرسش اين است که پرز 62ساله در سني که انسان ها بيشتر از هميشه محتاط و حسابگر مي شوند، چگونه و به چه دليل حاضر به پرداخت اين همه پول شده است و به گفته اين مثل يوروهايش را همچون ريگ خرج مي کند؟ او که مالک يک شرکت بزرگ ساختماني است، از اين سرمايه گذاري چه قصد و هدفي را دنبال مي کند؟
حقيقت اين است که پرز يکي از بانفوذترين افراد در کشور اسپانيا از اين پرداخت ها در کنار رئال مادريد سود مي برد؛ پرداخت هايي که صداي بسياري از جمله ميشل پلاتيني، اوتمار هيتسفلد يا فرناندو تورس را درآورده است. رئيس فرانسوي اتحاديه فوتبال اروپا پرداخت اين رقم ها را در اين روزهاي بحران مالي جهاني «ناجوانمردانه و به دور از انصاف و اخلاق» قلمداد کرد. پرز در اين ميان البته هواداراني هم دارد؛ از جمله سپ بلاتر رئيس سوئيسي فدراسيون جهاني فوتبال که مي گويد، مردم در فوتبال چشم شان به ستارگان است و تشنه تماشاي بازي ستاره ها در ميدان هستند. شيوه تجارت رئال مادريد فوتبال را در اين روزها به موضوعي سياسي تبديل کرده است. بيش از همه اتحاديه کارگري اسپانيا از ترانسفر در شرف انجام و 93ميليون يورويي کريستيانو رونالدو از منچستريونايتد به رئال مادريد عصباني شده و از کوره دررفته اند. نيکلاس ردوندو فرزند يکي از رهبران افسانه يي اتحاديه کارگري در واکنش به اين موضوع مي گويد؛ «اين يک رسوايي و آبروريزي است. در حالي که برخي از شرکت ها در اين کشور غاسپانياف به خاطر اينکه از بانک ها هيچ وام و اعتباري دريافت نمي کنند، ناچار به تعطيلي هستند، ديگراني هستند که ميليون ها يورو را حرام مي کنند تا يک بازيکن فوتبال را خريداري کنند.» بسياري از هموطنان او هم با توجه به آنکه به يک کارگر خارجي از پرتغال براي هر ساعت کار 1084يورو پرداخت مي شود، همين نظر را دارند و ابراز ناراحتي مي کنند.
اما اين همه ماجراجويي هاي فلورنتينو پرز نيست و ولخرجي هاي او به همين جا ختم نمي شود؛ اين مدير 62ساله نخست کاکا را به مادريد برد و دو روز بعد هم از توافقش با منچستريونايتد براي به خدمت گرفتن کريس رونالدو خبر داد و در ادامه با 40ميليون يورو به ديدار سران والنسيا رفت تا داويد ويا آقاي گل يورو 2008را با خود مسافر مادريد کند. پرز روي هم رفته قصد دارد 300ميليون يورو خرج تيمش کند تا «انقلابي را پايه گذاري کرده و هيجان را برگرداند.» پرز با رد ترديدها در اين مورد که اين جنون خريد آن هم با وجود قوانين مناسب مالياتي در اسپانيا از نظر اقتصادي توجيه ناپذير جلوه مي کند، گفت؛ «رئال به اين انقلاب و دگرگوني نياز داشت و ما هم زمان بسيار زيادي را از دست داده ايم.» پرز در شروع ماه ژوئن بدون آنکه رقيبي برايش مانده باشد، بدون مبارزه رئيس باشگاه رئال مادريد شد. هيچ يک از نامزدهاي رياست باشگاه مادريدي نتوانسته بودند از پس وثيقه 75ميليون يورويي مورد نياز براي شرکت در انتخابات رياست باشگاه بربيايند، اما اين مانعي بر سر راه او نبود؛ او با ثروتي دو ميليارد يورويي ششمين مرد ثروتمند اسپانيا شمرده مي شود. به نوشته مجله معروف «فوربس» پرز در ميان 600فرد ثروتمند جهان جاي دارد.
پرز پس از تکيه زدن بر صندلي رياست خيلي زود دست به کار شد و بزرگ ترين بحران مالي اسپانيا را دور زد، حتي هواداران فوتبال هم از اقدامات او با ناراحتي صحبت مي کنند. اسپورت روزنامه چاپ بارسلونا با انتقاد از پرز نوشت؛ «اين کار نوعي اسراف و عملي تحريک آميز در دوران بحران است.» اين انتقادها براي پرز عادي است. او به گفته خودش در پي شهرت و اعتبار دوباره باشگاه است. ژرونيمو فاره دوست دوران مدرسه پرز و يکي از متخصصان شناخته شده قلب و عروق در حال حاضر که با حضور دوباره پرز در باشگاه به عنوان يکي از اعضاي هيات رئيسه باشگاه برگزيده شده است، با يادآوري گذشته مي گويد؛ «فلورنتينو هيچ وقت بهترين دانش آموز کلاس نبود ولي رهبر بي چون و چراي گروه ما بود.»
پرز امروزه يکي از بانفوذترين مردان اسپانياست ولي از خانواده يي بسيار معمولي مي آيد. پدرش داراي دو فروشگاه لوازم آرايشي بود. او «فلورو»ي کوچک را زماني که تنها چهار ساله بود، براي نخستين بار به ورزشگاه سانتياگوبرنابئو برد. همين کار باعث علاقه مندي او شد و او را با رئال پيوند زد. ماري همسر پرز هم جايي درباره شوهرش گفت؛ «فوتبال تنها عادت بد اوست.» البته در کنار پول و قدرت. پرز همواره مي دانست چگونه بايد از موقعيت سود جسته و خودش را مطرح کند. او در سال 1975پس از مرگ فرانکو ديکتاتور اسپانيا وارد دنياي سياست و در امور مربوط به ساخت و ساز و صادرات فرد برجسته يي شد؛ حوزه هايي که امروزه هم مي تواند به آنها تکيه کند. خيلي زود از يک سياستمدار يک صاحب شرکت پديد آمد. او در سال 1983شرکتي ساختماني را در ازاي 30هزار يورو خريداري و آن را به يک غول پيشتاز در صنعت ساختمان سازي تبديل کرد. اسپانياي تازه راه يافته به اتحاديه اروپا در آن زمان از بروکسل ميلياردها يورو براي خيابان ها و ديگر پروژه هاي زيرساختي دريافت کرد. شرکت ساختماني پرز همواره نقشي در اين امور داشت و رفته رفته گسترش يافت. در سال 1997شرکتش را به يک تراست بزرگ با نام ACS تبديل کرد. کارشناسان مي گويند هيچ قرارداد بزرگ ساخت و سازي نيست که از زير دست پرز رد شود. او نخستين بار در سال 2000 رئيس باشگاه رئال مادريد شد. رئيس باشگاه از نظر اعتبار اندکي پايين تر از پادشاه اسپانيا و بالاتر از نخست وزير قرار داشت و بر همين اساس در لژ خود پذيراي ميهماناني از شخصيت هاي سياسي و اقتصادي بود. اين به معناي فرصتي مناسب براي رسيدن به قراردادهاي پرسود و همچنين دسترسي به تامين کنندگان مالي براي باشگاه بود. استعداد او براي ايجاد ارتباط با افراد فوق العاده است. او به خوبي مي تواند هر کسي را به سوي خود بکشاند حتي منتقدانش را. روش پرز يعني ايجاد ارتباط هاي شخصي و پيوند دادن آن با علايق کاري در باشگاه بدهکار جواب داد. او به لطف روابطش با شهرداري در نخستين دوره رياست خود توانست در مرکز شهر مادريد زمين ساختمان کنوني باشگاه را تنها در ازاي نيم ميليارد يورو خريداري کند، که به گفته کارشناسان بسيار پايين تر از قيمت واقعي اش بود. اکنون خريدهاي پرسر و صداي او هم به جاي آنکه او را فقيرتر کند، او را ثروتمند تر مي کند. رسانه ها خبر دادند دو بانک بزرگ اسپانيا (بانک بزرگ سانتاندر و کاخامادريد) اعتباري حدود 150ميليون يورو به رئال مادريد اختصاص مي دهند. اين دو بانک براي ضمانت بخشي از قرارداد حق پخش تلويزيوني رئال مادريد را در نظر گرفته اند؛ قراردادي که در هفت سال آينده رقمي حدود ±/± ميليارد يورو را عايد کهکشاني ها خواهد کرد. به هر حال رئال با پرز راه خود را مي رود. ورژن ² کهکشاني ها تا چندي ديگر روي پرده خواهد رفت
ستاره برزیلی پس از پیروزی مقتدرانه تیم ملی این کشور مقابل ایتالیا اظهارات جالبی داشت.
سایت گل:برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا توانست با نتیجه 3 برصفر مقابل ایتالیا به پیروزی برسد و بدین ترتیب به عنوان تیم صدرنشین گروه B راهی مرحله نیمه نهایی این رقابتها شد. هر سه گل زردپوشان در طول هفت دقیقه از راه رسید و بدین ترتیب آتزوری از رسیدن به مرحله بعدی این رقابتها باز ماند.
کاکادر پایان این دیدار در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« نتیجه 3 بر صفر نتیجه شوکه کننده ای برای من بود ولی این گویای آن است که ما بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشتیم.همه ما از نتیجه این بازی و صعودمان به مرحله نیمه نهایی بسیار راضی هستیم و اکنون می بایست به دیدارهای مراحل بعدی و فینال تماشایی مقابل اسپانیا بیندیشیم. برای ایتالیا بسیار متاسفم ، چرا که هیچ کس انتظار دو شکست این تیم در جام کنفدراسیون ها را نداشت ولی آنها همچنان تیم قدرتمندی هستند و همه می دانند که ایتالیا تیم قهرمان دنیاست.من در هر صورت از ایتالیایی ها به خاطر تمام چیزهایی در طول این مدت در اختیار من قراردادند متشکرم و برای تمام چیزهایی که در این مدت کسب کرده ام، مدیون آنها هستم.»
ستاره سابق باشگاه میلان اعلام کرد که بسیار خوب می شود که آندره آ پیرلو، هم تیمی سابقش را در رئال مادرید ببیند و در این رابطه ادامه داد:«اگر پیرلو در آستانه جدایی از میلان است، به سران باشگاه مادریدی پیشنهاد می کنم که او را خریداری کنند.» برزیلی ها می بایست خود را برای دیدار با آفریقای جنوبی آماده کنند. آنها در صورت پیروزی مقابل تیم میزبان، در فینال این رقابتها به مصاف اسپانیا یا آمریکا خواهند رفت.
سنگ بزرگ رو میتونی بزنی؟؟؟ نفرین تاریخی شیطان سرخ!
پیشنهاد80 میلیون پوندی رئال مادرید پذیرفته شد و اجازه داده شد تا پایان ژوئن کار انتقال کریستیانو رونالدو مرد سال 2008 فیفا به مادرید انجام شود. بهت و حیرت بین مردم و هواداران و نیز کارشناسان حکمفرماست...، دیوانه اند؟ فوتبال به کجا می رود؟ واقعا فلورنتینو پرز این پول را می پردازد؟ روزهای اول با حرص و ولع خاصی همه از این انتقال صحبت کردند ولی هر چه زمان می گذرد، نه خبری از قرارداد است و نه مصاحبه کاملی از کریس. چه خبر است؟
وزیر ورزش اسپانیا از قیمت سرسام آور انتقال ایراد می گیرد، رئیس یوفا از مبلغ جابجایی انتقاد می کند، حتی سپ بلاتر عالیترین مرجع فیفا از ارایه قوانین جدید جلوگیری از ترانسفرهای دیوانه وار صحبت می کند. بابی چارلتون اسطوره یونایتد معتقد است قیمتی که رئال خواهد پرداخت احمقانه است. اما چیزهایی هست که هر صاحب نظری را مشکوک می کند: موافقت غافلگیرکننده یونایتد با فروش رونالدو در حالیکه سرآلکس اعلام کرده بود در این تابستان خرید و فروش عمده ای صورت نخواهد گرفت، عدم اعلام رسمی مواضع رسمی رئال در صورتیکه خرید کاکا فقط 72 ساعت طول کشید، حتی تیم پزشکی باشگاه مادریدی به برزیل رفت و در اردوی تیم ملی تست سلامتی کاکا را انجام داد!،
مصاحبه مختصر کریس با رسانه ها و اعلام تاریخی بودن پیشنهاد این انتقال و نه بیشتر، ادامه تعطیلات رونالدو در لس آنجلس با خونسردی تمام و نیز اظهارنظر سرد سرآلکس مبنی بر نداشتن اصرار بر نگهداری رونالدو به زور، ادامه دست و پا زدن رئال مادرید برای خرید فرانک ریبری که با رونالدو هم پست است، اعلام ژورگه مندز وکیل کریس مبنی بر بن بست مذاکرات با مادریدی ها بر سر حق کپی رایت محصولاتCR7 و پول تبلیغات مربوط به او. به راه افتادن زمزمه هایی مبنی بر هزینه بالای 100 میلیون پوند برای رئال مادرید با احتساب حقوق سالانه رونالدو و حق کمیسیون نماینده بازیکن!!!
واقعیت این است که به نظر می آید رئالی ها در دام تبلیغاتی شیاطین سرخ گرفتار شده اند، از یک طرف پیشنهاد سرسام آور مادریدی ها پذیرفته شد که به نوعی آزمایش تعارف آنها بود و از طرفی دیگر فشار از روی یونایتد برداشته شد و به اردوی سانتیاگو برنابئو وارد شد. تابستان سال پیش را به یاد بیاورید که حتی سرآلکس مجبور شد برای راضی کردن کریس به ماندن، به پرتغال پرواز کند ولی امسال با آرامش و لبخندی بر لب در سواحل جنوبی فرانسه به نظاره سیرک مادریدی ها که باز توسط پرز به راه افتاده نشسته است. اگر 80 میلیون آماده شود و کریس برود با آن پول می توان خیلی کارها کرد و اگر رئال نتواند سنگ بزرگ را بزند، رونالدو برای سالها با شیاطین سرخ خواهد ماند. آیا کریستیانو اشتباه گذشتگان خود را تکرار می کند و دچار نفرین شیطان سرخ می شود و پا جای پای بکهام و نیستلروی می گذارد یا پیراهن مقدس شماره هفت خود را نگهداری می کند و به افسانه هایی مانند جورج بست و اریک کانتونا می پیوندد؟! برای پاسخ به این پرسش چند روز دیگر صبر می کنیم تا پایان ژوئن فرا برسد...
بنا به صحبتهای یکی از کارشناسان فوتبال، او فصل بعد پیراهن آبی چلسی را بر تن خواهد کرد.
سایت گل-فابیو پاریسی، مدیر برنامه های تعدادی از بازیکنان مطرح دنیای فوتبال در صحبتهایی نظرش را در مورد آینده زلاتان اعلام نموده است. او معتقد است که این ستاره سوئدی را فصل بعد در پیراهن چلسی خواهیم دید.
پاریسی معتقد است که به طور قطع زلاتان به چلسی خواهد پیوست و رئال مادرید تیم آتی این ستاره سوئدی نخواهد بود. او در گفت و گو با اسکای در این رابطه گفت:« با توجه به شایعاتی که این روزها در اخبار به گوش می رسد، من معتقدم که زلاتان، می تواند آخرین خرید آنچلوتی برای تکمیل رختکن چلسی باشد و دراین میان شرایط متعددی دیده می شود که مرا به این جمع بندی رسانده است. و 50 میلیون یورو برای دروگبا؟این در حالی است که دروگبا شانس حضور در تعدادی از بازیهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را ندارد و حدود یک ماه را نیز برای حضور در رقابتهای آفریقایی با تیم ملی کشورش از دست خواهد داد.»
او ادامه داد:« فکر می کنم موراتی بیش از هر بازیکن دیگری به دنبال جذب بنزماست، بازیکنی که جوان تر از دروگباست و عطش بیشتری برای درخشش در زمین مسابقه دارد.»
این در حالی است که ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی اینتر در صحبتهایی خواستار آن شده که تکلیف تمام انتقالات در تیمش پیش از دوازدهم جولای که تمرینات پیش فصل نرآتزوری آغاز می شود، مشخص گردد و بدین ترتیب می بایست منتظر اخبار زیادی از نقل و انتقالات در روزهای اخیر در باشگاه اینتر باشیم.
نه اون خبری که من گذاشتم منبعش سایت گل هستش.
واقعا معلوم نیست که چه پیش میادش ولی من احتمال رو به این میگیرم که به نفع ما باشه
بدین ترتیب این بازیکنها فصل بعد در کنار هم چه بازیهای خواهند کرد.
================
1:کاکا
2:رونالدو
3:ابراهیموویچ
4:مایکون
5:آگوئرو
6:ریبری
7:آلونسو
8:ویا
9:آلبیول
10:برونو آلوز
==================
خودش یه تیم کامله
حالا اینها رو + تیم فعلی کنید ببینید چه معجونی میشه
==========================
1:کاسیاس
2:مایکون
3:په په
4:راموس
12:مارسول
6-دیارا
9:کریس رونالد
5:کاکا
10:ریبری
8:ابراهیموویچ
20:هیگواین
==============
ذخیره ها:
رائول
متذلدر
گوتی
هانتلار
نیستلروی
اگوئرو
دلارد
دیارا
..
=======
مای چه تیمی
منتظریییم
فكر ميكنم براي خريد همه اينها 500 ميليون دلار داشته باشيم دي:
فلورنتينو پرس: منطقي حركت ميكنيم
یوفا: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: منطقي حركت ميكنيم و بيهوده به دنبال بازيكن سفارش شده نيستيم.
به گزارش یوفا فلورنتينو پرس اظهار داشت: مذاكره با زلاتان ابراهيموويچ شايعه نيست و من شخصا اين پرونده را عهده دار شده ام چون نمي خواهم موراتي با فردي پايين تر از رده خود گفت و گو كند.
وي افزود: در روزنامه ها اين حركت من به صورت لجبازي با لاپورتا توصيف شده در حالي كه در سطح مديريتي اين اقدامات هرگز اينگونه توصيف نمي شود.
گفته میشود، "کریستیانو رونالدو" ستاره پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس بالاخره با رئال مادرید اسپانیا به توافق رسیده است.
روزنامه "دیلی میل" چاپ انگلیس در این باره نوشت: ظاهرا این انتقال 94 میلیون یورویی به دلیل مخالفت رونالدو با شرایط حق پخش تصاویر خود با رئال متوقف شده بود.
این روزنامه مدعی شده است که رئال مادرید قصد داشت مبلغ حق پخش تصاویر رونالدو را به نصف کاهش دهد اما مدیر برنامههای وی در مذاکرات خود سعی کرد 60 درصد آن را برای موکلش قطعی کند.
گرچه جزییات دقیقی در این باره ارایه نشده است اما به نظر میرسد بهترین بازیکن سال 2008 جهان با رئال به توافق رسیده و قرار است انتقال 94 میلیون یورویی خود را به سنتیاگو برنابئو نهایی کند.
رونالدوی 24 ساله قرار است در رئال مادرید هفتهای 237 هزار یورو دستمزد معاف از مالیات بگیرد. این مبلغ سالانه نیز 25 درصد افزایش خواهد یافت.
روزي 10 بار داره آواتارم حذف ميشه دي:
چه فايده با اين وضع كشور
راستي جريان ربري چيه؟
گويا يكي از خبرگزاريهاي فرانسوي گفته كه مداركي داره كه ربيري با رئال قرارداد بسته
كسي چيزي ميدونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: به نظر می رسد که همین روزها باید آماده انتقال کریس رونالدو با قراردادی 94 میلیون یورویی از منچستر یونایتد به رئال مادرید باشیم و تمام توافقات حاصل شده است.
به نقل از روزنامه دیلی میل، کریستیانو رونالدو، ستاره باشگاه منچستر یونایتد در نهایت با بندهای شخصی باشگاه مادریدی توافق کرده است .پیش از این مشکلاتی در مورد توافق بر سر برخی از حقوق این بازیکن( حق پخش تصاویر) به وجود آمده بود که اکنون برطرف شده است.
این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی به دنبال آن بودند که حق تصویر این بازیکن را لغو کنند ولی ژرژ مندس، مدیر برنامه های این ستاره برای در اختیار گرفتن 60% از این حق، مذاکرات را متوقف کرده بود. هرچند که اکنون جزئیات زیادی در این رابطه منتشر نشده است ولی به نظر می رسد که کریستیانو رونالدو با 94 میلیون یورو به سانتیاگو برنابئو منتقل خواهد شد.
بدین ترتیب کریستیانو رونالدو هفته ای 237000 یورو (معاف از مالیات) دریافت خواهد کرد و سالیانه 25 درصد به دستمزد او افزوده خواهد شد.
ستاره برزیلی اینتر اعتقاد دارد که سران اینتر آن طور که باید و شاید به او و توانایی هایش توجه نمی کنند.
مایکون یکی از ستاره های تیم ملی برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا بود و نقش موثری در پیروزی تیم ملی کشورش در این دیدار داشت.این روزها او در مورد آینده اش فکر می کند و شایعاتی نیز در مورد حضور احتمالی او در ترکیب فصل بعد تیم مادریدی به گوش می رسد.
او در رابطه با این موضوع گفت:« پیش از این مطمئن بودم که 100% در اینتر خواهم ماند ولی اکنون دیگر اطمینانی از این قضیه ندارم و این تقصیر من نیست.همان طور که قبلا هم گفته بودم دوست داشتم تا در اینتر بمانم ولی فکر می کنم سران این باشگاه می بایست اندکی بیشتر به من توجه کنند و زحماتی که در طول سه سال حضورم در این تیم کشیده ام، شایسته توجه و قدردانی بیشتری است. این توقع و خواسته منطقی و عادلانه ای است. من تا سال 2013 با اینتر قرارداد دارم و اینتر را ناگهانی ترک نمی کنم، چون رابطه خوبی با موراتی، رئیس این باشگاه دارم.»
این هفته، قطعا هفته سرنوشت سازی در مورد آینده مایکون خواهد بود، چرا که سران باشگاه مادریدی آماده اند تا مذاکراتشان با اینتر را برسر انتقال این ستاره برزیلی به سانتیاگو برنابئو آغاز کنند.
رئیس نراتزوری اعلام کرد دو ستاره تیمش می توانند سن سیرو را ترک کنند...
سایت گل : این روزها باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله رئال مادرید، چلسی و بارسلونا علاقه خود را به جذب مایکن و زلاتان ایبراهیموویچ دو ستاره اینتر اعلام کرده اند.موراتی در گفتگو با Il Giornale می گوید :"به عنوان یک طرفدار اینتر دوست دارم این دو بازیکن در اینتر بمانند اما به عنوان رئیس باشگاه نمی توانم وقتی آنها می خواهند باشگاه را ترک کنند جلوی آنها را بگیرم.هر تیمی که آنها را می خواهد ارزششان را نیز می داند."
موراتی در ادامه در مورد سفر مارکو برانکا مدیر تیم به اسپانیا و ملاقات او با فلورنتینو پرس رئیس رئال گفت :"برانکا برای مذاکره در مورد وضعیت مایکن به مادرید سفر کرد و با مسئولان رئال مذاکراتی را انجام داد اما خوشبختانه پرس علاقه چندانی به جذب مدافع ندارد."موراتی همچنین سفر اخیرش به بارسلونا را تکذیب کرد و گفت :"اخیرا به بارسلونا سفر نکرده ام اما در آخرین باری که به اسپانیا رفتم با خوان لاپورتا دیداری داشتم.ما دوستان قدیمی هستیم.در مورد انتقال زلاتان از او پرسیدم و او در جواب گفت هنوز برای جذب او مطمئن نیست.ما در مورد اتوئو هیچ صحبتی نکردیم."
آخه ما مايكون رو ميخوايم چي كار؟
مايكون دفاع راسته كه ما توي اون پست راموس رو داريم
از رپید باز برو دکتر !! :31::31:نقل قول:
هر روز یه خبر از توافق رئال با رونالدو میاد !
چند بار باید به توافق برسن ؟!
حرف کلفتی زده ها !! :دينقل قول:
برو بابا !! من شخصا از مایکن خوشم نمی اد ! چه برسه که بخواد بیاد جای راموس ! تازه اگه بخاد این بیاد راموس افسرده می شه ! به نظرم راموس باید حمله کنه ! اگه حمله نکنه اصلا نمی شه مث اینه که بیای دنی الوز رو بزاری دفاع وسط !نقل قول:
مایکون:شایسته توجه بیشتری هستم
اینا می خوان راموس رو بزارن وسط که اصلا خوب نیس ! تئوریش خیلی خوبه ها ! ولی اصلا عملی نیس ! راموس کارایی یه دفاع وسط رو در حد کانناوارو مث دیشب داره ! واقعا نمی شه گزاشتش اونجا مثل مرغ تو قفسه !! :31::31:نقل قول:
آخه ما مايكون رو ميخوايم چي كار؟
مايكون دفاع راسته كه ما توي اون پست راموس رو داريم
اون که توافق با منسچتر بود !نقل قول:
هر روز یه خبر از توافق رئال با رونالدو میاد !
چند بار باید به توافق برسن ؟!
عجب چیزی بوداااااا:27:نقل قول:
مال من و نگاه کن:27:نقل قول:
قیمت ابرا چنده ؟من یه کم پول تو قلکم دارما:31:
کاپیتان سابق تیم ملی فرانسه معتقد است که هیچ قیمتی نمی توان برای ریبری، ستاره ارزشمند بایرن مونیخ تعیین کرد.
سایت گل- آینده فرانک ریبری یکی از داغ ترین بحث های روز فوتبال اروپاست و مارسل دزایی نیز در رابطه با این موضوع به اظهارنظر پرداخته است.
این در حالی است که تیمهای بزرگی از جمله رئال مادرید، منچستر یونایتد و بارسلونا به دنبال جذب این ستاره بزرگ هستند و سران بایرن مونیخ که در سال 2006 این ستاره را به خدمت گرفته اند، هنوز تصمیم نهایی خود را در این رابطه اتخاذ نکرده اند.
در این میان، مارسل دزایی در صحبتهایی ریبری را به عنوان یکی از دو بازیکن برتر دنیا دانسته ( که دیگری قطعا ستاره پرتغالی است) . ریبری ممکن است در نهایت جانشین کریس رونالدو در اولدترافورد شود و یا به او در رختکن برنابئو بپیوندد.
ستاره سالهای نه چندان دور چلسی در گفت و گو با دیلی استار دراین رابطه گفته:« من ریبری را یکی از دو بازیکن جناحی برتر دنیا می دانم. اولین بازیکن که کریس رونالدو است و بعد از او هم بلافاصله نام ریبری می آید.»
در این میان سران باشگاه مادریدی در تابستان امسال خرج های هنگفتی کرده اند و در ابتدا کاکا را با67.5 میلیون یورو خریداری نموده و پس از آن هم درخواستی 94 میلیون یورویی را برای جذب کریس رونالدو ارائه کرده اند. با این وجود مارسل دزایی معتقد است که ارزش ریبری آن قدر بالاست که نمی توان برای او قیمتی تعیین کرد.او در این رابطه گفت:«اگر بخواهیم درمورد استعداد صحبت کنیم، هیچ قیمتی نمی توان برای ریبری گذاشت. اگر فردا کسی بخواهد بازیکنی را با 150 میلیون پوند خریداری کند، هیچ مشکلی نخواهد بود، چرا که فوتبال در تمام دنیا درحال رشد و پیشرفت است.»
چه قدر از اين بدم ميومدنقل قول:
هنوزم بدم مياد دي:
آره.الانم یه پولی از ریبری گرفته داره قیمتش رو بالا میبره. دی
سال 2006 بعد جام جهانی کدوم احمقی رییس رئال بود؟ریبری تو جام جهانی نشون داد که کیه...اون موقع ما باس میگرفتیمش و نه حالا
نقل قول:
اینطوری که نشون میده انگاری درس نگرفته :41:
حالا مهاجم که داره
اولیتشو باید بزاره واسه مدافع :19::19::19::19:
الان تیم دفاع نداره:19::19:
په په هم که تا چند هفته نیست :41:
فابیو که رفت:31:
میخواد تیم امیدش رو بیاره ؟ :31::31::31:
خیلی خیلی ... خفن شده :31:نقل قول:
:8::8: 2تا وحشی :27::27: بازیکن سالم تو زمین نمیمونه :27::27::21:نقل قول:
نه نکن این کارونقل قول:
بچه اس هنوز
تو روحیه اش تاثیر میزاره میره معتاد میشه :31: بعد باید از تو جوغ آبجعمش کنن :31::31:
موافقمنقل قول:
1000 بار گفته شده تا حالا ولی بازم میزارن :41:
نقل قول:
1 پیر خودتی
2 هیگواین :41::41:
3 صحیح است
4 کاکا خیلی هم هافبک نیست :31: بیشترش مهاجمه :31:
5 توز :40::40:
6 نداره :31:
نقل قول:
اینتر هم خوب از رئال بازیکن میخرهــــــــا :31::31:
از احمقانه هم اونور ترهنقل قول:
غش کردی ؟ :19:نقل قول:
یکی تنفس مصنوعی برسونه :31::31:
4-1-3-2 گذاشتی مثه شوستر :31::31:
حالا بگین پرز درس گرفته :19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
دم این پاریس جوون گرم :40:
منم خیلی دوسش دارم :31: کاش یه حالی هم به ما میداد :31::31:
بکهام هم که رفته بود امریکا یه مدت دنبالش بود ولی زن بکهام بهش اخطار داد نزدیک شوهرم نشو :31::31::31::31::31:
نقل قول:
مگه دلارد هنوز میخواد فوتبال بازی کنه ؟ :31:
یه دیارا رو نیمکته یکی هم تو زمین
کدومشونن اینا ؟
مشخص نشده هنوز ؟ :31::31:
شاید میخوان راموس رو بفروشن :37::37:نقل قول:
ااااووووفففففف عجب پستی شد :31:
به خودم خسته نباشید میگم :31:
بچه ها یه خبر جدید!
یه هفته دیگه کریس میاد واستون روپا میزنه: دی
طبق خبر سایت گل، 30 جون ( الان 22 هستیم ) کریس میاد و همه چی رو تموم میکنه! میشه بازیکن رسمی تیم رئال مادرید!
منم :31: :31:نقل قول:
برلوسکونی: رئال مادرید دیوانه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: سیلویو برلوسکونی رییس باشگاه میلان درباره خریدهای بزرگ رئال مادرید در چند هفته گذشته حرف زده و گفته حس میکند پولهایی که رئال در این روزها خرج میکند از سر جنون محض است. برلوسکونی در یکی از جنجالیترین انتقالات فصل، که رفتن کاکا به رئال مادرید بود نقشی مستقیم داشت.
این انتقال 65 میلیون یورو به میلان آورد. انتقال کریستیانو رونالدو به برنابئو هم قطعی است و برلوسکونی میگوید رئال دارد به شدت روی فوتبال دنیا تاثیر میگذارد: «دادن چنین مبالغی برای خرید بازیکنان دیوانگی محض است. این اعداد ربطی به اقتصاد طبیعی ندارد و فراتر از عقل سلیم است.» او همچنین درباره انتقادات از فروش کاکا گفته: «کاکا که فوتبال را اختراع نکرده است.» سر بابی چارلتون اسطوره منچستر یونایتد هم انتقال کریستیانو رونالدو را بسیار زشت دانسته و یوهان کرویف اسطوره هلندی هم گفته رونالدو و کاکا ارزش این همه پول را ندارند.
اینا داره چشون در میاد ما اینقدر پولداریم !!:27: