[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفت و آمدهاي خبرساز در پرسپوليس
پرسپوليس پيش از هر چيز به آرامش نياز دارد اين از نان شب واجب تر است. پرسپوليس اما اين روزها به محلي براي رفت و آمدهايي تبديل شده که مي تواند باعث نگراني باشد. هرچند که مسئولان اين باشگاه اين آمد و شدها را طبيعي بدانند ليکن نمي توان از تاثير گذاري اين وقايع به سادگي گذشت. از يک سو شاهد بوديم که مارکو کوسا دستيار برزيلي افشين قطبي ديروز با نارضايتي ايران را ترک کرد. او براي دومين بار است که چنان سناريويي را طرح و اجرا مي کند. از سويي ديگر يک مربي با فيزيوتراپ آلماني در تمرينات اين تيم حاضر مي شود. حضور او که نوعي تداخل در کار دکتر فريد زرينه پزشک تيم محسوب مي شود دلخوري هاي اين پزشک زحمتکش را به همراه داشته است. به اين بيفزاييد حضور ابراهيم توره پس از مدت ها غيبت که معلوم نيست چگونه مي توان غيبت او را توجيه کرد يا تمرينات دوباره ژاک الونگ را که قرار است يک جاي خالي ليست پرسپوليس را پر کند. در کنار اين ها بايد به حضور پدر همسر رحمان رضايي در تمرين پرسپوليس که مدير برنامه هاي وي نيز به شمار مي رود اشاره کرد که علي رغم تکذيب هايي که در مورد جذب رحمان مي شود اما همه چيز در پرده ابهام و ترديد قرار گرفته است. افزون بر اين نکات، بحث پائولو ربرتو دي کارمو نيز ذهن همه پرسپوليسي ها را به خود مشغول کرده چنان که فرخزادي سخنگوي هيات مديره از فسخ احتمالي قرارداد اين مهاجم برزيلي صحبت مي کند. مصطفوي و قطبي با صراحت به توانايي هاي او اشاره مي کنند توانايي هايي که تاکنون هيچ کارشناس و هواداري و افکار عمومي آن را به چشم نمي بينند . طرح اين نکات به منزله به چالش کشيدن پرسپوليس نيست بلکه نويد نگراني ما است که دوست داريم پرسپوليس را با ثبات و در آرامش کامل ببينيم
كعبي در گفت و گو با فارس:
آرزوي هر مربي داشتن تيمي مثل پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: بازيكن مليپوش تيم فوتبال سايپا گفت: آرزوي هر مربي است كه تيمي مثل پرسپوليس را در اختيار داشته باشد.
حسين كعبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: سايپا خوب بازي ميكند؛ اما با بدشانسي توپهاي ما گل نمي شد. در ديدار با پيام نيز بايد با 6 گل پيروز ميشديم؛ اما فقط سه گل زديم. آنچه مهم است، اينكه 3 امتياز اين مسابقه را گرفتيم.
كعبي در خصوص ديدار برابر فولاد خوزستان در روز دوشنبه، گفت: اين مسابقه يكي ازسخت ترين بازيهاي ما خواهد بود. فولاد در هفته هاي اخير نتايج خوبي كسب كرده است. من هم اگرچه زماني بازيكنش بودم؛ اما به سايپا تعلق دارم. اگر يادتان باشد، زماني كه در پرسپوليس بودم و فولاد در خطر سقوط به دسته اول قرار داشت، براي پرسپوليس گلزني كردم و اين تيم با گل من سقوط كرد. هواداران فولاد بابت اين مسئله از من تا مدت ها دلخور بودند.
بازيكن ملي پوش سايپا درباره فشردگي ليگ و بازي در تيم ملي، گفت: زماني كه مي گوييم ليگ برتر ما حرفه اي است، نبايد از اين مسئله ناراحت شويم. اكنون تيم هايي مثل آرسنال و چلسي سه روز يك بار به ميدان مي روند و تيم هاي باشگاهي ما نيز بايد مثل اين تيم ها رفتار كنند. بازيكنان ما چيزي از اروپاييها كم ندارند. اگر سه روز قبل از مسابقه با امارات اسامي اعلام شد، بازيكنان ملي پوش بايد اين آمادگي را داشته باشند كه براي تيم ملي بازي كنند.
بازيكن سابق پرسپوليس در خصوص دلايل ناكامي اين تيم در فصل جاري، اظهار داشت: در مورد اين تيم نظر خاصي ندارم زيرا بازيكن سايپا هستم؛ اما با توجه به بازيكناني كه پرسپوليس در اختيار دارد، آرزوي هر مربي است كه چنين تيمي داشته باشد. در مورد علت ناكامي اين تيم بهتر است از مربيان سوال كنيد. بهتر مي توانند در اين مورد جوابگو باشند.
تكليف توره فردا مشخص مي شود
ابراهيم توره مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه به تازگي وارد ايران شده است صبح فردا(يكشنبه) در جلسه اي مشترك با داريوش مصطفوي شركت خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،ابراهيم توره مهاجم سنگالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه بدون دليل تمرينات اين تيم را ترك و به كشورش سفر كرده بود،بعد از غيبت دو هفته اي و بدون دليل صبح فردا(يكشنبه) با حضور در دفتر داريوش مصطفوي مديرعامل اين باشگاه درباره دليل غيبتش توضيح مي دهد.شنيده ها حاكي از آن است كه اين بازيكن بر اساس نوع قراردادش مبلغ بسيار زيادي جريمه مالي مي شود ودر صورت بخشش افشين قطبي مي تواند در تمرينات پرسپوليس شركت كند.
در نشست امروز هیئت مدیره ؛
اعضا کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس معرفی شدند
اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در نشست عصر امروز خود پنج عضو کمیته انضباطی این باشگاه را مشخص کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تاکید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در نهایت کمیته پنج نفرهای شامل حسین هدایتی رئیس هیئت مدیره، نماینده کمیته حقوقی باشگاه(که بعدا مشخص خواهد شد)، داریوش مصطفوی مدیرعامل، سرمربی و عضو پنجمی که بزودی معرفی خواهد شد مسئولیت حضور در کمیته انضباطی باشگاه را برعهده خواهند گرفت.
مصطفوی در گفتگو با مهر :
در همکاری مجدد مارکو تجدید نظر می کنیم/ تکلیف دی کارمو مشخص می شود
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: پس از مذاکراتی که با افشین قطبی خواهیم داشت در مورد نحوه استخدام مجدد مارکو و ادامه حضور دی کارمو تصمیم گیری خواهیم کرد.
داریوش مصطفوی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب به نتایج جلسه امروز هیئت مدیره پرسپولیس اشاره کرد و گفت: امروز جلسه بسیار خوبی داشتیم که با حضور اعضای هیئت مدیره برگزار شد و اعضا بر حمایت از افشین قطبی تاکید کردند.
وی افزود: همچنین در این نشست مسائل مختلف باشگاه پرسپولیس مورد بحث و بررسی قرار گرفت. یکی از این موارد که اعضا تاکید داشتند این بود که پرسپولیس سخت گل می زند و راحت گل می خورد. به همین خاطر قرار بر این شد که اگر لیست اجازه دهد ما نفرات جدید را به تیم اضافه کنیم که طبیعتا در این حالت باید از جمع بازیکنان کم شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد ادامه همکاری مارکو با پرسپولیس گفت: یکی از تصمیمات هیئت مدیره این بود که پس از مذاکره ای که با افشین قطبی خواهیم داشت در مورد نحوه استخدام مجدد وی تصمیم گیری کنیم. مارکو بدون اجازه باشگاه و حتی آقای قطبی از ایران خارج شده است که باید در این مورد تصمیم گیری کنیم.
مصطفوی در مورد وضعیت دی کارمو گفت: در مورد این بازیکن برزیلی هم قرار بر این شد که با افشین قطبی به طور دوستانه مذاکره کنیم و بعد تصمیم بگیریم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس جدایی حسین هدایتی از این باشگاه و گرفتن مطالباتش را تکذیب کرد و گفت: آقای هدایتی یکی از حامیان اصلی پرسپولیس است که به عنوان رئیس هیئت مدیره کماکان در خدمت پرسپولیس خواهند بود و بنده از زحمات ایشان و کمک هایی که به باشگاه کرده است از وی تشکر می کنم. صحبت هایی هم که این روزها در مورد جدایی آقای هدایتی مطرح می شود کار حاشیه سازان است. ضمن اینکه ایشان تا به حال حتی یک ریال هم از پرسپولیس دریافت نکرده اند.
محمدی به مهر خبر داد:
هفته پانزدهم لیگ برتر لغو شد / قزوین شرایط میزبانی پرسپولیس را دارد
رئیس سازمان لیگ برتر از لغو تمامی دیدارهای هفته پانزدهم لیگ برتر به دلیل برگزاری دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران با قطر خبر داد.
عزیز الله محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: به دلیل دیدار تیم ملی ایران برابر قطر در روز نوزدهم آبانماه، دیدارهای هفته پنجم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور لغو شد.
وی ادامه داد: فردا صبح نشستی اضطراری را برگزار می کنیم تا در خصوص زمان جدید برگزاری دیدارهای این هفته و ادامه مسابقات لیگ برتر بحث، تبادل نظر و تصمیم گیری صورت گیرد.
رئیس سازمان لیگ برتر در پاسخ به این سوال که آیا برای برگزاری یک دیدار تدارکاتی ضرورتی برای لغو دیدارهای لیگ برتر وجود داشت، اضافه کرد: این موضوع به تصمیم کمیته تیم های ملی باز می گردد. آنها تصمیم گرفتند که برگزاری این مسابقه پیش از دیدار ایران با امارات در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی ضروری است، به همین دلیل دیدارهای این هفته به تعویق افتاد.
محمدی در پایان در مورد وضعیت ورزشگاه قزوین برای میزبانی دیدار پیکان برابر پرسپولیس گفت: روزگذشته به قزوین سفر کردم و امکانات این ورزشگاه را از نزدیک بررسی کردم. این ورزشگاه چند اشکال کوچک داشت که به راحتی برطرف می شود، همچنین شواری تامین این شهر هم با برگزاری این مسابقه موافقت کرده است. پس مشکلی برای برگزاری این دیدار در قزوین وجود ندارد.
برنامه جدید هفته چهاردهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر اعلام شد
سازمان لیگ برتر برنامه جدید مسابقات هفته چهاردهم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، طبق تصمیمات اتخاذ شده در نشست کمیته تیم های ملی و موافقت فدراسیون فوتبال، به دلیل برگزاری دیدار تیم ملی کشورمان با تیم قطر، تاریخ برخی از مسابقات هفته چهاردهم تغییر کرد و بازیهای هفته پانزدهم لغو شد.
بر این اساس برنامه جدید مسابقات هفته چهاردهم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور به شرح زیر اعلام شد:
پنجشنبه 16/8/87
* ملوان بندرانزلی - استقلال تهران، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی انزلی
* پرسپولیس تهران - صبای قم، ساعت 16:20، ورزشگاه آزادی تهران
جمعه-17/8/87
* سایپا کرج - استقلال اهواز، ساعت 14:15، ورزشگاه انقلاب کرج
* پاس همدان - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 14:15، ورزشگاه قدس همدان
* پیام خراسان - ذوب آهن اصفهان، ساعت 14:15، ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
* مس کرمان - راه آهن شهرری، ساعت 14:15، ورزشگاه باهنر کرمان
* سپاهان اصفهان - پگاه گیلان، ساعت 14:15، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
* برق شیراز - ابومسلم خراسان، ساعت 14:15، ورزشگاه حافظیه شیراز
* فولاد خوزستان - پیکان قزوین، ساعت 14:15، ورزشگاه تختی اهواز
در گفتگو با ایسکانیوز
عنایت: اشتباهات داوری به من ربطی ندارد!!
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در پاسخ به اظهارات نصیرزاده گفت: نصیرزاده در جایگاهی نیست که در مورد من نظر بدهد و نباید در کاری که به او مربوط نیست دخالت کند.
"مسعود عنایت" روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران داشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: بعضی ها برای نابودی کمیته داوران و داوری کشور برنامه های خاصی دارند و آنها نباید بدون هیچ دلیل و مدرکی حرف هایی بزنند که به آنها مربوط نیست چراکه حق چنین کاری را ندارد.
وی گفت: به اعتقاد من نصیرزاده صادق نیست چراکه تا زمانی من از وی انتقادی نکرده بودم رئیس لایق و با سوادی برای کمیته داوران بودم اما به محض ابراز انتقاد از وی کاملاً به آدمی بی سواد و کار نابلد و رئیسی نالایق تبدیل شدم.
وی افزود: واقعاً بصورت عادت و اپیدمی در آمده که با کوچکترین مشکل و اشتباهاتی در بازی های لیگ سیل اعتراضات به سوی داورها و کمیته داوران روانه شود. به اعتقاد من این افراد مقرضند و می خواهند داوری ایران به جایی نرسد.
عنایت با وجود ناکامی مرادی از قضاوت در جام جهانی به ایسکانیوز گفت: این امری است طبیعی که از میان 50 داور تنها 32 داور شانس حضور در جام جهانی را داشته باشند .
وی افزود: اما بعضی ها مقرضانه و برای نابود کردن کمیته داوران با اشاره به این قضیه صحبت هایی می کنند که هیچ ربطی به آنها ندارد.
وی با اشاره به اشتباهات داوری در لیگ گفت: اشتباهات داوری در هر بازی جزوی از آن دیدار است اما برخی ها این اشتباهات را از چشم من می بینند، در صورتی که این اشتباهات هیچ ربطی به من ندارد.
عنایت با انتقاد از مربیان لیگ برتر خاطر نشان ساخت: این عادت شده که مربیان پس از ناکامی و عدم موفقیت در کسب نتیجه دلخواهشان در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی مستقیماً به تخریب داوری می پردازند و تنها کسانی که در این خصوص اعتراضی نکرده اند و معرفت خودشان را نشان داده اند پیروانی و ذوالفقارنسب هستند./1
اینجا یه سوال پیش میاد اگه به رئیس کمتیه داوران ربط نداره پس به کی ربط دارهنقل قول:
عنایت: اشتباهات داوری به من ربطی ندارد!!
در ضمن اگه الان می بینید نصیرزاده و غیاثی علیه داوری هستن تقریاب و علیه عنایت همین ها هم یه روزی کورکورانه از داوری دفاع می کردن
قطبی بیش از حد لجباز است
پیوس: مدیریت، عامل ناکامی سرخپوشان است// نبود استیلی در پرسپولیس به شدت حس می شود
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مدیریت پرسپولیس با عملکرد ضعیف خود در این فصل عامل اصلی ناکامی های این تیم است.
"فرشاد پیوس" روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، در خصوص عملکرد تیم پرسپولیس در دیدار مقابل مقاومت خاطر نشان ساخت: متاسفانه تیم پرسپولیس در دیدار خود مقابل مقاومت نشان داد که کاملا بی تاکتیک است و در شرایط حساس نمی تواند نتیجه بازی را به نفع خود عوض کند.
وی افزود: پرسپولیس فوق العاده پر مهره است و اگر یک مربی خوب هدایت این تیم را بر عهده داشت می توانست موفقیت های فصل گذشته خود با استیلی را تکرار کند.
بازیکن اسبق پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: اعتقاد دارم نتایج خوب پرسپولیس در فصل گذشته به خاطر حضور مربی با دانشی چون استیلی بوده و عدم حضور او در این فصل کاملا احساس می شود.
وی اظهار داشت: پرسپولیس در این فصل بی تاکتیک ترین فصل خود را سپری می کند و برای آینده تیم محبوبم بسیار نگران هستم.
پیوس در خصوص عملکرد دی کارمو تصریح کرد: قطبی بیش از حد انسان لجبازی است زیرا باید بپذیرد که عملکرد این بازیکن ضعیف است.
بازیکن اسبق پرسپولیس گفت: مدیریت باشگاه با عملکرد ضعیفش به ناکامی تیم بیشتر دامن زده و مطمئن باشید با این وضعیت پرسپولیس هیچ گاه نمی تواند موفقیت های فصل گذشته اش را تکرار کند.
پس از گفتگو با دکتر بهرام قدیمی
کریم باقری به تیم ملی بر می گردد
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کریم باقری پس از گفتگو با دکتر بهرام قدیمی قول داد تا به تیم ملی برگردد.
به گزارش روز شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، دکتر بهرام قدیمی رییس فدراسیون بین المللی ورزش های بین دانشگاهی جهان پس از جلسه ای که با کریم باقری برگزار کرد، گفت: کریم باقری این بازیکن آذربایجانی در سن 35 سالگی آماده ترین بازیکن تیم پرسپولیس است که در یازده بازی که برای پرسپولیس انجام داده هشت گل به ثمر رسانده و مانند جوان 20 ساله از فرصت ها بهترین استفاده ممکن را برده و توپ ها را به گل تبدیل می کند.
وی ادامه داد: کریم حتی قادر است در هر پستی که سرمربی تیم در نظر می گیرد بازی کند و این نشان می دهد در اوج آمادگی بوده و مهره کلیدی برای تیم ملی به حساب می آید تا از وجود این بازیکن ارزنده استفاده لازم را ببرد.
گزارش ایسکانیوز می افزاید، کریم باقری به دکتر قدیمی قول داد تا با برگشتن به تیم ملی و گل زدن به حریفان در دوره مقدماتی راه صعود تیم ملی را به مسابقات جام جهانی 2010 هموارتر کند.
کریم باقری در مورد بازگشت خود به تیم ملی گفت: مشورت با دکتر قدیمی نتیجه خوبی برای من داشته و با توجه به اینکه تا بازی با تیم ملی امارات در مرحله مقدماتی جام جهانی فرصت زیادی نمانده است، درباره بازگشتم به تیم ملی تصمیم نهایی را اتخاذ خواهم کرد و صد در صد به تیم ملی باز خواهم گشت.
تا اعلام حکم دادگاه تجدید نظر
محمد مایلی کهن ممنوع المصاحبه شد
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان، ممنوع المصاحبه شد.
به گزارش روز شنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، در پی شکایت علی دایی و اعلام حکم دادگاه، محمد مایلی کهن، سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران، تا اعلام حکم دادگاه تجدید نظر، حق هیچ گونه مصاحبه با روزنامه ها و رسانه ها را ندارد.
*علي كريمي هافبك تيم پرسپوليس در تست پزشكي اين تيم حضور خواهد يافت تا وضعيت حضورش در بازي برابر صبا باتري مشخص شود.
در صورت تاييد فريد زرينه پزشك تيم پرسپوليس، كريمي ميتواند اين تيم را در هفته چهاردهم ليگ برتر همراهي كند.
* نشست مديرعامل باشگاه پرسپوليس با ليدرهاي اين باشگاه امروز برگزار شد.
در اين نشست مسائل مربوط به درگيري برخي از هواداران پرسپوليس در بازي مقابل مقاومت سپاسي شيراز مورد بحث و تبادل نظر قرار گيرد.
داريوش مصطفوي در اين جلسه تهديد كرد كه در صورت تكرار اين موضوع، حقوق ماهيانه ليدرهاي باشگاه قطع خواهد شد.
* نخستين جلسه تمريني تيم پرسپوليس پس از ديدار مقابل مقاومت شهيد سپاسي، امروز ماه در ورزشگاه راه آهن برگزار شد.
در اين تمرين، بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، تمرينات سرعتي، آقا وسط، حمله به دفاع، حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.
بازيكناني كه مقابل مقاومت سپاسي بازي كردند، ۱۵دقيقه زودتر از ساير بازيكنان تمرين را ترك كردند.
ابراهيم توره، مهدي واعظي، ماركو ، محمد علوي، مسعود زارعي و حميد علي عسگر در اين تمرين غايب بودند.
در تمرين امروز، علي كريمي پا به توپ شد و زير نظر يك پزشك آلماني كه گفته ميشود از دوستان افشين قطبي است، تمرينات ويژهاي با توپ انجام داد الونگ الونگ پس از مدتها مصدوميت و دوري از ميادين، از امروز در تمرينات گروهي شركت كرد.
مدیر روابط عمومی پرسپولیس تکذیب کرد
کانون هواداران پرسپولیس : مرتضی ضرابی مدیر روابط عمومی و بین الملل باشگاه پرسپولیس شایعات و اخبار منتشر شده در نشست هیأت مدیره را تکذیب کرد.
مرتضی ضرابی در مورد تصمیمات هیأت مدیره باشگاه گفت: شایعاتی در خصوص کنار گذاشتن مربی و بازیکن پرسپولیس مطرح شده است که باشگاه آنرا بشدت تکذیب می کند.
وی در ادامه افزود: اخبار صحیح در مورد تصمیمات هیأت مدیره باشگاه تنها از طریق سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام شده است و هرگونه خبری مبنی بر کنار گذاشتن مارکو و دیکارمو تکذیب می شود.
جلسه هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس برگزار شد
مصطفوی: راحت گل می خوریم و سخت گل می زنیم!
جلسه هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس امروز شنبه یازدهم آبان ماه با حضور کلیه اعضای هیأت مدیره در محل باشگاه برگزار شد.
جلسه هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس بعدازظهر امروز با حضور سید داریوش مصطفوی، محمد آخوندی، مجید فرخزادی، حسین هدایتی و محمد حسین نژاد فلاح در دفتر مدیر عامل برگزار شد.
سید داریوش مصطفوی در پایان این نشست در گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به نکاتی اشاره کرد که ماحصل آن از حضورتان می گذرد؛
آقای مصطفوی ابتدا راجع به کناره گیری رئیس هیأت مدیره باشگاه توضیح بفرمائید...
امروز اخباری در خصوص کناره گیری و تسویه حساب رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در یکی از نشریات ورزشی صبح به چاپ رسیده است که به هیچ عنوان صحت نداشته و من آنرا بشدت تکذیب می کنم. حسین هدایتی بعنوان رئیس هیأت مدیره، عضو برجسته و یک پرسپولیسی تمام عیار در خدمت باشگاه است و ما قصد داریم طی اقدامی حقوقی پیگیر این اخبار کذب بوده و از این نشریه شکایت کنیم.
رئیس هیأت مدیره با تزریق مبلغی به باشگاه از مدیر عامل خواست تا برای بالا بردن روحیه بازیکنان آنرا در اختیار آنها قرار دهیم که ما نیز آنرا بعنوان پاداش به بازیکنان پرداخت کردیم و جا دارد از همین جا از حمایتهای ایشان تقدیر کنیم. باشگاه پرسپولیس تاکنون هیچ پولی به حسین هدایتی پرداخت نکرده و ایشان همچنان به عنوان یک سرباز همیشه در خدمت باشگاه پرسپولیس هستند.
بنظر شما چرا اخبار کناره گیری و تسویه حساب و ... منتشر می شود؟
نمی دانم چرا عده ای اصرار دارند شکافی را در بین اعضای هیأت مدیره و اختلافاتی را در باشگاه ایجاد کنند! ما در باشگاه و در جلسات هیأت مدیره هیچگونه مشکلی را احساس نمی کنیم و همه امور در باشگاه بصورت ایده آل و مطلوب پیش می رود اما از انتشار اخبار کذب از سوی این نشریه حتماً توسط معاونت حقوقی باشگاه پیگیری و شکایت خواهیم کرد.
چرا مدیر عامل پرسپولیس در جلسه A.F.C شرکت نکرد؟
در دعوتنامه ای که از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرده بودیم از حضور مدیر عامل یا سرپرست دعوت شده بود که بنده به دلیل انجام امور باشگاه محمود خوردبین را به عنوان نماینده این باشگاه معرفی کردم.
دستورات جلسه نشست امروز هیأت مدیره در چه مواردی بود؟
در جلسه امروز که همانند همیشه در یک محیط آرام و صمیمی انجام شد در خصوص مسائل مهمی بحث و تبادل نظر شد که مهمترین آن مربوط به انتخاب اعضای کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس بود.
آیا اعضای کمیته انضباطی باشگاه انتخاب شدند؟
بله. طی تصمیمات هیأت مدیره، رئیس هیأت مدیره، مدیر عامل، سرمربی و نمابنده حقوقی باشگاه که نام وی متعاقباً اعلام خواهد شد، بعنوان اعضای این کمتیه منصوب شدند.
در مورد خداحافظی علوی از پرسپولیس...
سید محمد علوی یکی از بزرگترین بازیکنان کشورمان است که سابقه بازیهای ملی او معرف این بازیکن بزرگ پرسپولیس است و ما قصد نداریم تحت هیچ شرایطی این بازیکن ارزشمند را از دست بدهیم و از او نیز می خواهیم تا با تلاش مضاعف در خدمت پرسپولیس باشد.
بنظر شما مشکل اصلی پرسپولیس چیست؟
راجع به مسائل فنی تیم باید سرمربی نظر بدهد اما به نظر من کادر فنی باید توجه داشته باشند که مشکل این تیم اینست که راحت گل می خوریم و سخت گل می زنیم و باید هرچه سریعتر این مشکل حل شود.
حرف آخر...
از هواداران و تماشاگران تیم محبوب پرسپولیس می خواهم با صبوری و متانت همیشگی خود اجازه دهند تا مشکلات فنی تیم حل شود و ما همچون گذشته با حمایتهای آنها می توانیم به روزهای اوج برسیم و هنوز راه بسیاری در پیش داریم. مسئولان باشگاه، کادر فنی و بازیکنان با حمایتهای آنها می توانند این تیم را بر سکوهای قهرمانی هدایت کنند.
|
پس از گفتگو با دکتر بهرام قدیمی, کریم باقری به تیم ملی بر می گردد
کریم باقری پس از گفتگو با دکتر بهرام قدیمی قول داد تا به تیم ملی برگردد
به گزارش روز شنبه مرجع خبري دکتر بهرام قدیمی رییس فدراسیون بین المللی ورزش های بین دانشگاهی جهان پس از جلسه ای که با کریم باقری برگزار کرد، گفت: کریم باقری این بازیکن آذربایجانی در سن 35 سالگی آماده ترین بازیکن تیم پرسپولیس است که در یازده بازی که برای پرسپولیس انجام داده هشت گل به ثمر رسانده و مانند جوان 20 ساله از فرصت ها بهترین استفاده ممکن را برده و توپ ها را به گل تبدیل می کند.
وی ادامه داد: کریم حتی قادر است در هر پستی که سرمربی تیم در نظر می گیرد بازی کند و این نشان می دهد در اوج آمادگی بوده و مهره کلیدی برای تیم ملی به حساب می آید تا از وجود این بازیکن ارزنده استفاده لازم را ببرد.
گزارش مرجع خبري می افزاید، کریم باقری به دکتر قدیمی قول داد تا با برگشتن به تیم ملی و گل زدن به حریفان در دوره مقدماتی راه صعود تیم ملی را به مسابقات جام جهانی 2010 هموارتر کند.
کریم باقری در مورد بازگشت خود به تیم ملی گفت: مشورت با دکتر قدیمی نتیجه خوبی برای من داشته و با توجه به اینکه تا بازی با تیم ملی امارات در مرحله مقدماتی جام جهانی فرصت زیادی نمانده است، درباره بازگشتم به تیم ملی تصمیم نهایی را اتخاذ خواهم کرد و صد در صد به تیم ملی باز خواهم گشت
گزارش تمرين ديروز پرسپوليس به روايت عكس(الونگ و كريمي پا به توپ شدند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]