umd واسه چیه؟نقل قول:
اگه سرعت دانلودت بالاست دانلود کن اگه هم نا که برو cd یا dvd بخر
umd واسه چیه؟نقل قول:
اگه سرعت دانلودت بالاست دانلود کن اگه هم نا که برو cd یا dvd بخر
آقا مشکل با در آوردن مموری هم حل نشد
از کجا نوع مادربرد PSP رو بفهمیم HELLLLP
دوستان من دیروز یاد جوونی ها کردم خواستم midnight club:la remix رو با سیو لس انجلس و توکیو 100% برم و یک چرخی با ماشین آخرین مدلم بزنم تو خیابون اما وقتی سیوم رو از pc که قبلا خودم ریخته بوده بودم رو pc ریختم رو psp وقتی بازی بالا میاد و میخواهم لود کنم می نویسه load failed.the data is corrupted.ولی عکس سیو میاد و آهنگ بازی هم نواخته میشه و توی information همه چیز نمایش داده میشه.
من قبلا یک سیو که ماله یکی دیگه بود و از همین بازی بود رو دانلود کردم و ریختم همین مشکل پیش اومد با این تغییر که وقتی می خواستم لود کنم عکس سیو نمایش داده نمی شد اما تو data save عکس نمایش داده میشد و اهنگ هم میومد.
حالا من برای حل این مشکل چیکار کنم؟
نقل قول:آقا برو اینجا:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621[/HTML]
شما اصلا ورژن دستگاهت 5.03 شده؟
بله ر5.03 شده ولی موقع ورود به پوشه CHEEKHEN دستگاه هنگ میکنه
ببین این کار حوصله می خواد منم اول خریده بودم خیلی بابت این کار حرص می خوردم اگه واقعآ داره اذیتت می کنه از سیو هات بک آپ بگیر بعد مموریتو فرمت کن بعد اخرین ورژن chikhen رو توش بریز اگه چند بار کپی خورش کنی قلقش دستت میاد :31::31:نقل قول:
سلام بچه ها.
بچه ها توی ign نوشته دمو متال گیر فریمور 6.00 میخواد،برا همین دان نکردم.
کسی روی 5.03 اجراش نکرده؟؟
کسی نبود؟نقل قول:
یک سواله دیگه:
need for speed carbon ارزش دانلود داره؟
قشنگه؟
در چه زمینه هایی با نسخه های کنسولی تفاوت داره؟
روی 5.03 رو نمیدونم اما روی genb2 5.50 که اومد!نقل قول:
من هم پی اس پیم گاهی بد هک میشه!نقل قول:
بله ر5.03 شده ولی موقع ورود به پوشه CHEEKHEN دستگاه هنگ میکنه
فقط باید این کار رو تکرار کنی....بالاخره جواب میده!
یعنی برو توی پوشه چیک هن و منتظر بمون....لازم نیست روی عکس خاصی هم بری . اینقدر اینکارو بکن تا صفحه سبز بشه.
در ضمن بهتره قبل از ورود به پوشه منتظر بمونی تا آیکون option گوشه سمت راست ظاهر بشه و بلافاصله وارد پوشه بشی...
این دیگه کار نمیکنه بی خیالش شو.نقل قول:
چی برای چی کار نمیکنه؟نقل قول:
من اینهمه هر 2 تا شهر رو رسوندم تا 100 درصد!
یعنی راهی نداره!
کاش علی بود الان یک کمک اساسی می کرد!:40::19:
ببین شما یه کاری کن سیو جدید ایجاد کن بعد محتویات پوشه ی سیو قدیمی رو داخل پوشه ی سیو جدید کپی کننقل قول:
با CwCheat طی مدت چند ثایه دو باره به 100% میرسد :)نقل قول:
وقتی این ارور رو میده فکر کنم دیگه نمیشه کاریش کرد.منم چند تا سیو گرفتم از این ارورا میداد هز کار کردم کار نکرد.نقل قول:
این چیه؟؟نقل قول:
با CwCheat طی مدت چند ثایه دو باره به 100% میرسد
دوستان من قلبم ضعیفه شما اینجا ها رو بخونید
کد:http://www.pspiso.com/showthread.php?t=514492
کد:http://www.psp-hacks.com/2009/09/21/custom-firmware-5-55-ldx-beta-released/
ظاهرا که هک شده ولی هنوز نسخه ی کاملش نیومده !!!نقل قول:
custom frimware 5.55 beta
همون طور که خودش گفته این همون فریم ور 5.50 genb هستش اما در قالب گرافیکی 5.55 بازیهای که نیاز به 5.55 دارند نیز اجرا نمیکنه زیاد خوشحال نشید
این یک cfw قلابی است
6 رو هم گفتن تونستن رمزگشایی کنند . این هم هنوز نسخه آزمایشیه و فقط رو 1000 نصب میشه گویا .نقل قول:
راستی به هیچ وجه این فریم ور رو نصب نکنید چون خودش گفته باعث فول بریک شدن میشه که حتی با پاندورا هم درست نمیشه
خدا کنه 6 زودتر بیاد.. اونم ورژن اصل نه فیک!نقل قول:
راجع به این 5.55 ه هم که
توی خود سایتی که لینکشو دوستمون گفته کامل توضیح داده که این همون 5.50 Genb2 هستش و فقط فایلای فلش 0 ش و Vshش رو تغییر دادن و نصبشم به شدت خطرناکه. ورژن های فیک این روزا زیاد شده!
بچه ها نظرتون راجع به بازیای نقش آفرینی چیه؟؟؟
من هر کار میکنم نمیتونم باشون کنار. نمیدونم اصلا برام هیجانی ندارن
هااااا ، ای که گفتی یعنی چه ؟نقل قول:
بازیای RPG مثل crimson gem saga یا class of heros یا beowolf ماشالا واسه psp هم زیاد میاد!نقل قول:
خوب عزیز من از اول میگفتی RPG چرا همه کار ها رو سخت میکنی ؟ :)نقل قول:
RPG بجز دو سه تا دونه بازی خاص ، به نظر من مزخرف ترین نوع بازی هاست ، مگر اینکه یک بازی اکشن باشه که کمی المان های RPG داره مثل اویل 4 که در حقیقت اکشنه ولی یه کوچولو توش از المان های RPG استفاده شده ، همون مرچنت و اسلحه و اینا
پس چرا اینی که اکثرا میگن سبک مزخرفیه این همه براش بازی تولید میشه در سال؟؟ توی پاییز امسالم نزدیک 4-5 تا بازیه RPG تا الان تائید شده!!!!نقل قول:
بستگی به فرهنگ ها داره ، ما ایرانی ها دوست نداریم ولی مثلا ژاپنی ها عشق این مدل بازی ها هستند و بیشتر این بازی ها هم ژاپنی هستند .نقل قول:
بخاطر طبع سردشونه!!!نقل قول:
من که همیشه به شدت منتظرم یه بازیه FPS یا 3rdPS بیاد!! هرچقدر بدم باشه بازی میکنمش! اما شاید سالی 3 تا هم نیاد! حالا نه تا این حداااا.... ولی خیلی کم میاد!
آقا مشکل ما حل نشد و دستگاهم رو همون ورژن 5.03 غیر کپی خور موند که موند .کسی فکری نداره ؟
میشه دوباره دستگاه رو به ورژن قبلیش که 5 کپی خور بود برگردوند ؟
HEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP
اینو نمیدونم ، ولی خودم یه دوستی داشتم عشق RPG بود اصولا آدم کندی بود و نمیتونست خیلی سریع عکس العمل نشون بده و خیلی هم خوب بازی میکرد .نقل قول:
من یکی که هیچ وقت با این مدل بازی ها کنار نیومدم ، شما هم کار خیلی خوبی میکنی که کنار نمیای .
فکر کن بشینی 300 صفحه کتاب بخونی که فقط از قوانین RPG که توی بازی Elder Scroll هست سر در بیاری بعدشم نتونی درست بازی کنی :27:
کاملا مخالفم:46:نقل قول:
من خودمم زیاد بازی تو سبک RPG انجام نمیدم..ولی خوب معمولا بازی های تو این سبک از داستان بسیار قوی برخوردارن و اگه بهشون عادت کنی کاملا اعتیاد آورن...من حدودا سالی 2 تا بازی RPG انجام میدم
مثلا من بازی Valkyrie Profile: Lenneth از روز اولی که رو psp ریختمش تا حالا هنوز از تو psp ام پاکش نکردم از بس داستان جذاب و گیم پلی اعتیاد آوری داره ولی به شدت حوصله می خواد بازی کردنش ... مثلا من خیلی از این بازی لذت بردم و می برم.
...
کلا چون ما ایرانی ها زیاد حوصله نداریم دنبال این جور بازیها نمیریم.
البته مثل همه ی سبک بازی ها بازی های ضعیفی هم داره این سبک که طبیعیه...
اینم چند تا screenshot جدید از بازی Dante's Inferno:
محتوای مخفی: 01
محتوای مخفی: 02
محتوای مخفی: 03
محتوای مخفی: 04
چند تا screenshot جدید از بازی LocoRoco Midnight Carnival :
محتوای مخفی: 01
محتوای مخفی: 02
محتوای مخفی: 03
سلام!
آقا شنیدین pspgo قابلیت save state داره؟؟؟ یعنی هر جای بازی بخوای میتونی سیو کنی بازیو!
بدون هیچ پلاگینی!
اینم یه cheat device واسه فریم ور 5.50genb که واسه بازی های GTA ست فکر کنم!کد:http://pspslimhacks.com/?dl_id=349
خودم هنوز نصبش نکردم.
سلام دوستانيه راهنمايي ميخوام!وقتي روي آيكون دوربين داخل پي اس پيم ميرم چند ثانيه هنگه و بعدشم خاموش ميشه!چه كار كنم؟PSP 2000 4.01 m33-2
سلامنقل قول:
در فرم ویر های قدیمی مشکل های زیادی دیده می شود و شاید مشکل از فرم ویرتون باشه به 5.50 یا 5.00 آبدیت کنید . حتما M33 یا gen
ممکن است مشکل از خود دوربین باشه که خیلی کمه .
باز وایسا علی آقا بیاد .
ممنون كه جواب دادي رفيقسوال ديگه اي كه دارم اينه : به نظرتون من ورژن فريمور رو تعويض كنم به مدل بالاتر؟ آيا فريمور به كپي خور بودن يا نبودن هم ربط داره؟ به كدوم فريمور تبديلش كنم بهتره؟نقل قول:
ببینم درست فهمیدم؟ شما دستگاهت وقتی که ورژن 5.00 بود کپی خور بود؟نقل قول: