به گیم لایو ربطی نداره شما DX9 رو نصب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
Printable View
به گیم لایو ربطی نداره شما DX9 رو نصب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
سلام.
من این بازی trine برای pc رو نصب کردم و کرکش هم ریختم.
اما وقتی میخوام وارد بازی بشم...تنها صفحه ای که میاد میگه : this application has failed to start because xnput1_3.dll was not found.re-installing the abblication may fix this broblem
من 3 بار تا حالا دانلودش کردم باز همینه!
خواهش کمک کنین...من سر دانلود و کرکش 1000 بار کمک خواستم هیچکی راهنمایی نکرد!
سلام .
دو تا مشکل داشتم .
بازی مکس پین رو نصب کردم ولی موزیک متن گیم درنمیاد . ویندوزم 7 هست . رفتم و فرکانس رو هم اینور و اونور کردم ولی حل نشد .
یکی هم بازی Need For Speed Shift رو باز می کنم و به محض اینکه بازی شروع میشه (یعنی کنترل اون BMW رو میدن دست آدم ) بازی با یه ارور ویندوزی خارج میشه . مشکل از چیه ؟
مرسی ...
مشکل منو یکی حل کنه خیلی تو کفش هستمنقل قول:
نقل قول:
آخهرین ورژن دایرت ایکس رو نصب کن
نقل قول:
بازی مکس نسخه REPACK(کم حجم) رو گرفتی موسیقی ها حذف شده....
مشخصات سیستمت رو بگو ...... ویدئو رو روی LOW بذار شاید درست شد...
نه دوست عزیز . این بازی کامل کامله . 700 مگابایت . قبلا اینو من بازی کرده بودم و مشکلی نداشت .نقل قول:
VGA : ATI Radeon 3470
CPU : Core 2 Due 2.1
Ram : 2 GB
روی Low هم گذاشتم حل نشد .
لطفا ارور شیفت رو بذار شاید کمکی از دستم بر بیاد ...نقل قول:
برای مکس پین هم سرچ کردم چند تا سایت خوندم که کلا مکس
پین 1 و 2 تو ی ویستا و 7 اینا مشکل دارند ....و نیاز به کارت creative دارند ...!
یک پچ داده بود که بهت توصیه میکنم دانلود نکنی چون بعضی از کاربرای
اون سایت که دانلود کرده بودند تاثیری براشون نداشت .....
اگه خیلی علاقه داری xp نصب کن .....من خودم هم از طرفدارای این بازی بودم هیف شد....
در مورد شیفت گفتم که ارور ویندوزی هست . از همون انواع Don't Send و اینا . البته توی 7 این ارور یه نوع دیگه اس . حالا شیفت رو بی خیال زیاد مهم نیست . ولی مکس پین رو خیلی دوست دارم بازی کنم . تو XP اصلا کلا باز نکرد بازی رو . چه برسه به صداش .نقل قول:
کارت Creative چیه ؟ این پچ رو اگه میشه بدین دان کنم شاید حل شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوال:
recently installed Resident Evil 5 on my XP-SP3 PC and receive the
error that "RE5DX9.exe-Ordinal not found." Here is the error from the
Event Viewer. The ordinal 5297 could not be located inthe dynamic link
library xlive.dll. How can I correct this issue?
جواب:
Give this a shot, the xlive.dll actually comes in the
'Games for Live' package installer. The download link is below:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک صفحه :
social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistagaming/thread/b90d9623-53e7-4bef-b3c8-3eef1dd971e0
Max Payne v1.05 Patch | Size: 5.0MBنقل قول:
Max Payne v1.05 Crack | Size: 921KBکد:ftp://ftp.3drealms.com/patches/maxpayne1-05patch.exe
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=MaxPaynev1.05NoCDFixedexeEng.rar
من اویل 5 رو نصب کردم ولی مقع اجراش این ارورو میده میشه کمک کنیننقل قول:
RE5DX9.EXE HAS ENCOUNTERED
بابا من n بار این یارو رو نصب کردم ولی مثل این که مرغش یه پا دارهنقل قول:
چی کار کنم؟؟:18:
مشکل در نصب بازی های شرکت سریر بازی های شرلوک هلمز و پوآرو
سیستم amd ویندوز xp3 , seven
این ارور ---------------------------
16 bit MS-DOS Subsystem
---------------------------
C:\WINDOWS\system32\GT41_R.exe
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction.
CS:0df7 IP:0004 OP:f0 fe f0 fe f0 Choose 'Close' to terminate the application.
Close Ignore
نقل قول:
دوستان عزیز بالاخره چیکار کنیم؟؟؟؟؟ :19:
دوست عزيز ميدونم شايد حرفم غير منطقي باشه ولي ويندوز xp sp2 رونصب كن illegal يعني يه چيزي غير مجاز هست حالا يا نام برنامه هست يا كانكت اينترنت هستي اگر هستي قطع كن نت فريم ورك 3.5 نصب كن و كاراي از اين دستنقل قول:
مشخصات کامل سیستم و سیستم عاملت رو بگو...نقل قول:
به sp3 نیاز داره...نقل قول:
سلام دوستان من NBA 2K10 نصب کردم . اکثر جاها خوبه ولی تو بعضی قسمت های بازی سرعت میاد پایین
اشکال از کجاست؟؟؟
آقا بعد از اجرای بازی cod 6 این ارور رو میده.همه چی رو درست نصب کردم دایرکت ایکس هم مال خود بازی رو نصب کردم ویندوزم هم 7 هست.
Vertex shader version is 3.0
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 640 x 480 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile patch
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Error during initialization:
Couldn't create a 1024 x 2048 render target surface: Wrong texture format
سلام
من بازی Command & Conquer 3 Kane's Wrath ورژن 1.0 اون رو نصب می کنم ولی برای اجرا به نسخه قبلیش داره و خطای:
رو میده ، من قبلا این بازی رو نصب و بازی کردم یادم هست یه کرک یا پتچ بود که مشکل رو حل میکرد ولی آلان هیچ چیزش یادم نیست .You must have command and conquer 3 tiberium wars installed to play command and conquer 3 : kane's wrath
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته توی dvd بازی یه فایل کرک بنام cnc3ep1 با حجم تقریبا 24 مگابایت که باید توی پوشه RetailExe\1.0 با فایل قبلی جایگزینش کنی وجود داره
و
فایل Movies.big هم که یابد توی پوشه Electronic Arts\Command & Conquer 3 Kanes Wrath\Movies\1.0 جایگزین بشه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با این وجود کار نمیکنه ، میخواستم کسایی که یادشون هست راهنمایی کنند
نقل قول:سیستم و سیستم عاملتون رو توضیح بدید .....نقل قول:
رم. مدل کارت گرافیک. سی پی یو و....
آقا اینRE5 روی چه سیستمی جواب میده ؟؟
چند روزه ما رو اسکل کرده!!!:2:
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی GTA IV رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...
با تشکر
Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn -
من رو 8400جي تي با سي پي يو 3000 و رم 1گيگ اجراش كردم، روون ولي خوب گرافيكش رو حالت Low بايد باشه .نقل قول:
آقا اینRE5 روی چه سیستمی جواب میده ؟؟
چند روزه ما رو اسکل کرده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با عرض خسته نباشید به همه من می خواستم راجع به call of duty 6صحبت کنم
من وقتی بازی رو نصب میکنم dvd1تموم میشه میگه dvd2را بزارید من dvd2 را میزارم اما ادامه نصبش این اخطار رو می ده
لطفا کمک کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:با تشکر از همگی
کسی میدونه فایل save تو بازی Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box کجا ذخیره میشه؟؟ :23::24:
HI
من بازی Prototype رو نصب کردم ولی داخل بازی صدا نداره
(کارت صدام نصبه)
hنقل قول:
اگه تا فردا صبر کنی من بلدم درستش کنم اخه خودم این بازی رو داشتم و فایلشو هم ذخیره کردم .ansar_asus:11::10::8:
من اویل5 رو به طور کامل نصب می کنم و لی موقع لود شدن تا نصفه هاش میره اما اخطار میده. چند باریم نصب
کردم میده.چیکار کنم؟[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/WINDOW%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
سیستمم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: inter 3200 full
Ram: 1 Gb DDR2
Graphics:NVIDIA GeForce 7100 512 mb
sound card: on board
dvd-writer: LG 16X
modem: U.S.robotics 56K INT
Main Board: Giga 81945PL-S3
h.d.d: maxtor 250GB Sata
خب! ایراد به دی وی دی وارده. تعویضش کنین.نقل قول:
آدرس زیر رو ملاحظه کنین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3875349&postcount=143
سیستمتون کاملا ضعیفه. به فکر ارتقا سیستتون باشین!نقل قول:
حداقل سی پی یو باید دو هسته ای باشه. کارت گرافیک هم باید بالاتر از NVIDIA GeForce 6800 باشه. (کارت شما از این کارت ضعیفتره)
کسی جواب منو نمیده؟؟ :angry:نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید من یه باره دیگه مشکلمو میگم .(اگه DVD مشکل داره که بگید بعوضمش.
اگر مشکل سیستمه که رویه یه سیستمه دیگه نصبش کنم.اگه هم مششکل از XP که برم ویستا رو نصبش کنم.)
فقط بگید مشکل چیه که واقعا داره حالمو بهم میزنه.:41::13: :24:
سلام.
دوستان من بازی call of duty modern warfare 2 گرفتم . ولی وقتی تیر می زنم روی زمین می خوابه.
چکار کنم.
ممنون
سلام وقتی که تیر میخوری خودش میخوابه زمین نه وقتی که تیر میزنینقل قول:
xp:نقل قول:
vista:کد:Your Username]\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise
اگه اینجور سوالات رو توی خود تاپیک بازی بپرسید خیلی زودتر جواب میگیرید:46:کد:Your Username]\Application Data\Criterion Games
دوست من xlive رو همراه با DX بازی رو دوباره نصب کن اگه کار کرد که هیچ وگرنه کلا بازی رو بندازی دور و یه نسخه 2DVD سالمش رو بگیری خیلی راحت تری...نقل قول:
كـــرك !!!نقل قول:
دوستان من بازی call of duty modern warfare 2 گرفتم . ولی وقتی تیر می زنم روی زمین می خوابه.
سلام
xmen origins رو نصب کردم
موقعی که بازی رو اجرا میکنم تا به قسمت آرم unreal میرسه از بازی میپره بیرون مشکل از چیه؟کرک؟
من سرعتم اصلا مناسب نیست برای دانلود کرک جدید.
دستت درد نکنه مهدی جان.:thumbsup:نقل قول:
mehdy.z
اگه اینجور سوالات رو توی خود تاپیک بازی بپرسید خیلی زودتر جواب میگیرید:46:
آخه مشکل اینه که تاپیکشو پیدا نکردم!!:31:
شما این سه تا کار رو حتما انجام بده:نقل قول:
1-نصب directx داخل DVD بازی...
2-نصب nvidia physx ...
3-و disable کردن unimodem...
امیدوارم جواب بده:20:
ولی به جاش بازیش حرف نداره آخر اکشنه:46:
به غير از اينا بايد حتما دايركت ايكس 9 رو نصب كني . توجه داشته باش فقط 9 .نقل قول:
نقل قول:
کسی با این مشکل برخورد نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟