امروز رفته بودم پیش فتحی قیمت روز گفت الیت 380 ، پریمیوم موجود نیست ، آرکید 320 که میگفت تعدادش کم شده قیمتش رفته بالا . قراره بیاد تو بازار به زودی میکشه پایین . جاسپر و لایت آن .
امروز رفته بودم پیش فتحی قیمت روز گفت الیت 380 ، پریمیوم موجود نیست ، آرکید 320 که میگفت تعدادش کم شده قیمتش رفته بالا . قراره بیاد تو بازار به زودی میکشه پایین . جاسپر و لایت آن .
تو مهر ماه 240 تومن بودنقل قول:
و اين زمانيست كه به قيمت خون نياكانمان ميفروشيم
بازي كردن كه نان شب نيست
پس هر آن كس كه مي خرد لابد شكمش سير است
پس ما همچنان بالا مي بريم
تا جايي كه از آن سمت ديگرش سقوط كنيم
سقوطي به بلنداي همه سالهايي كه خون مردم را در شيشه مي كرديم
1.از بچه ها کسانی که الیت گرفتن لطفا بگن که تو هارد کنسولشون چه بازیهایی وجود داشت ( دمو و یا کامل) ؟
2.اگر بخوام هاردمو فرمت کنم فقط میتونم Save هارو توسط مموری نگه دارم ؟ نمیشه از یه طریقی بازیهای کوچیکی که تو هاردش هست رو نگه داشت ؟
آقا من از فروشگاه dc و media قیمت گرفتم ( الایت جاسپر ) گفتن 410000 ت با گارانتی !
از مگااستور قیمت کردم گفته 320000 که گارانتی نداره!
آقا به نظر شما مشکوک نیست؟!!!
میشه اطمینان کرد و خرید؟!
گارانتی که برا کنسول اونم اینجا (ایران) واقعا بی معنی هست . اینا واسه خودشون بازار درست کردن که هر کاری خواستی با کنسول بکنی مشتریه خودشون باشی .نقل قول:
یا خودت اشتباه میکنی که میگی گفته الیت جسپر 320 یا اگر مطمئنی که اینو گفته شک نکن چرت گفته و یه جای کارش میشنگه .
دادا اگه تهرانی خودت پاشو برو پشت شهرداری (توپخونه) - پاساژ لباف و دورو برش رو خودت بگرد و قیمت بگیر .
بعد برو از اونی که بهتر قیمت داده بخر و ببر و حالشو ببر :46:
این بازی ها در هارد موجود بود دوست عزیزنقل قول:
Astropor
Bejweld 2
Crystal Quest
Dig Dug
Feeding Frenzy
Frogger
GALAGA
Hexic HD
Tewel Quest
Cars
Viva Pinata
Jousf
Pacman
Scarmble
Tine Pilot
Zuma
Wik : Fable Of Souls
Test drive Unlimate HD
اینها رو میشه انتقال داد فقط باید تئجه داشته باشید که مموری این قدر حافظه داشته باشه
مخصوصا دمو ها خیلی حافظه می گیره
تو هارد من هم 8 تا بازی هست که یکیش رو تو هم تو هاردت داری . اونم Hexic HD هست که کامل هم هست . برای تو کدوم بازیها کامله ؟نقل قول:
این بازی ها در هارد موجود بود دوست عزیز
Astropor
Bejweld 2
Crystal Quest
Dig Dug
Feeding Frenzy
Frogger
GALAGA
Hexic HD
Tewel Quest
Cars
Viva Pinata
Jousf
Pacman
Scarmble
Tine Pilot
Zuma
Wik : Fable Of Souls
Test drive Unlimate HD
اینها رو میشه انتقال داد فقط باید تئجه داشته باشید که مموری این قدر حافظه داشته باشه
مخصوصا دمو ها خیلی حافظه می گیره
راستی تاریخ ساخت کنسولت ؟؟؟
تنها بازی کامل من هم مثل شما Helix HD هست و برای اینکه بقیه ی بازی ها به صورت Full Game آزاد بشه باید به لایو وصل شدنقل قول:
ویرایش
تاریخ ساخت : 2008 / 7 / 19
بله از لایو باخبرم . سمت لایو نریم بهتره :31:نقل قول:
تاریخ کنسولت رو نگفتی ؟؟؟
من امروز از پایتخت هم قیمت گرفتم حول و حوش 440 میدادن الیت جسپر رو و فالکون هم 420 بود که میگفت فالکون کابل HDMI داره و جسپر نداره !!! بالاخره داره یا نداره ؟؟ و البته ادعای گارانتی هم میکردن !
والله ما لپ تاپ HP خریدیم کیبوردش ایراد داشت ، زنگ میزدم گارانتیش هیچ کس گوشی رو ور نمیداشت ، فرداش هم رفتم مغازه که ازش خریده بودم قبول نکرد میگفت خودت خرابش کردی اونم تو 12 ساعت !!!!! حالا این گارانتی چه صیغه ایه و چه بامبول من در اوردیه که این جماعت بلانسبت دزد معلوم نیست از کجاشون در اوردن خدا میدونه . دیگه چه برسه به گارانتی کنسول اونم هک شده :)
هر کسی به خصوص برای کنسول دم از گارانتی زده بدون اراجیف گفتهنقل قول:
اخرین قیمت elite تو تهران پیش فتحی الان 400 هست تو لباف
بله elite های Falcon سری قدیمی HDMI داشتن اما جدید ها Composite دارن
سلام پدارم جوننقل قول:
تو تهران فروشگاه Hyper Star (مرکز خرید) Xbox 360 ها و PS3 هارو با یکسال گارانتی میده .
البته خودت که میدونی گارانتی های ما چطوریه دیگه ... :31: !!
بچه ها به نظرم بازی های FPS رو با ماوس و کیبورد بازی کردن خیلی بیشتر فاز میده تا کنترلر ! آیا XBOX راه حلی برای این داره یا باید با همون کنترلر سر کنم یه جوری ؟
و یه سوال دیگه ، Guiter Hero: MetallicA تو پایتخت بود 180 تومن . هر چند که من قیمتش رو ندارم ، ولی حدسم بر اینه که باید یه چیز تو مایه های 120 تومن باشه نهایتاً . کسی جایی سراغ داره که این پک رو داشته باشه و قیمت داشته باشه ؟ و همینطور DJ Hero (اونم 180 تومن بود ولی PS3)
اره سعید جون منظور من هم از اون حرفم همین موردی بود که اشاره کردی :31:نقل قول:
والا من یکی برای pc ام هم controller گذاشتم :31:نقل قول:
حالا شما با compatible ترین controller مشکل داری میتونی از این استفاده کنی
اینجا که ندارن باید بدی برات بیارن که 70 دلاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این لینک همه چی هست راجع به این قطعه :
کد:http://www.xcm.cc/xcm_xfps_360.htm
از کجا باید سفارش داد ؟ سفارش آنلاین باشه ترجیها .نقل قول:
سلام به همه اساتید فن :دی
قیمت جهانی elite الان چقدر هست؟
پدرم یه 10 روزی داره میره مالزی نظرتون چیه بگم برام یه دونه بیاره؟
ارزون تر در میاد؟
اینایی که تو ایران هستن یه بلایی سرش در میارن تا DVD کپی شده رو بخونه؟
اگه آره من که بگم یه دونه بیاره باید چی کارش کنم؟
کلا نظرتون چیه؟
ممنون :11:
قیمت جهانیش 330 دلار هستنقل قول:
مطمنا اگه بتونه بدون مشکل بیاره ارزونتر در میاد چون تو ایران دارن 400 میدن
بله وقتی اورد ایران باید بدی کپی خور بشه که 15 تومان خرجشه
آیا با وصل کردن 360 به PC میشه Save ها رو به PC منتقل کرد . مثلا Save ها یا Theme ها یا بازیهای کوچیک رو میشه کپی کرد تو کامپیوتر ؟ اصلا با اتصال به PC چه کارهایی میشه انجام داد ؟
سلام
من يك مشكل دارم.وقتي يك فايل ويدئويي رو ميريزم روي فلش مموري و به دستگاه وصل ميكنم اجراش نميكنه و ميگه بايد به لايو وصل بشي
نه نمیشه ، قثط میتونید از مدیا سنتر استفاده کنید .نقل قول:
برای گرفتن بک آپ از سیو ها روی کامپیوتر به همچین چیزهایی نیاز دارید :
کد:http://uk.codejunkies.com/Products/XB360-MAX-Memory-2GB__EF000777.aspx
کد:http://uk.codejunkies.com/Products/XB360-Xport__EF000191.aspx
کد:http://uk.codejunkies.com/Products/XB360-MAX-Memory-4GB__EF000778.aspx
من آخریشو دارم ، یه وقتهایی برای دستکاری کردن سیور بازی هم به کارم میاد .
یه سوال دیگه اینکه مشکلش چی میتونه باشه؟نقل قول:
جزء وسایل ممنوعه هست؟
منع ورود داره؟
بازم ممنون :10:
نتونستم این صفحاتی رو که دادی با Dial-up ببینم . چی هستن اینا ؟ این اخری که میگی داری چی هست و مثلا save رو چیکارش میتونی بکنی ؟ چه دستکاری ؟نقل قول:
اولی و سومی تو مایه های ram reader هستند دیگه . درسته ؟
دومی XPORT چی هست ؟
یه چیزیه شبیه به مموری خود 360 ولی کنارش SD میخوره .نقل قول:
بعد میتونی وص کنی به PC و از این حرفها .
مثلن من سیو بازی رو میارم تو PC بعدش دستکاریش میکنم ، سر GTA پولهامو زیاد کردم :31:
ظرفیت هارد الیت مگه 120 گیگ نیست !؟ چرا تو قسمت هارد ظرفیت رو 107 گیگ نوشته پس و 13 گیگ کجاست ؟
آخه سعید جان یه چیز حول و حوش 50 تومن فرق معامله است ، یعنی اگه حداکثر از هر 7 تا دستگاه که میفروشن ، یکیش کاملاً خراب در بیاد که نمیاد (یعنی مثلاً تو جعبه اش هیچی نباشه و پوچ باشه) ارزش داره آدم اون 50 تومن رو مثل بیمه پرداخت کنه .
حالا اگه خراب هم در بیاد که کل دستگاه به ارزش فرضی 350 هزار تومن رو نمیندازن تو جوب که ، یه آی سی 10 ، 20 هزار تومنی خرابه فوقش دیگه خیلی باید بدشانس باشی بیشتر از اینا ضرر کنی .
اصلاً 50 تومن بابت گارانتی رقم مسخره و احمقانه ایه ! بدبختی اینجاس که اگه خراب هم بشه خیلی شیک میگن شامل گارانتی نمیشه ، حالا چی شامل گارانتی میشه ؟ حتماً اگه چاپ دفترچه اش کمرنگ باشه برات عوض میکنن !
البته بماند که از یکیشون در جواب شنیدم که میگفت اون گارانتی دارا سفارش اروپاست و کیفیت بهتری داره (حتماً این بدون گارانتی ها سفارش دوقوزآباده و گفتن سفارشی برامون جنس بنجل بزنین)
نقل قول:
دوستان لطفاً راهنماییم کنید چه لوازم جانبی ضرورت داره یا میتونه بدرد بخور باشه اگه تهیه کنم . من یه کابل HDMI و Optic در ابتدا لازم خواهم داشت . چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه ؟ باطری و شارژر هم دارم .
همین چیزایی که پدرام معرفی کرد برای بک آپ گرفتن از سیوها هم بدرد بخورن (البته اگه راه حل دیگه ای جر متصل کردن به PC وجود نداره). اینجا قیمتش چنده و کجا میشه پیدا کرد ؟
نه منظورم بابت گیر های فرودگاه و حمل و نقل و این مسایلش بود فقط :31::46:نقل قول:
همین طوری هستنقل قول:
هارد 20 هم 7 گیگش اشغاله و 13 گیگ قابل استفاده
این طور که ms گفته یک سری فایل های سیستمی خود کنسول تو اون حجم هست که نمیشه دستکاریش کرد
من معرفی نکردم دوستمون sonixax معرفی کرد :31:نقل قول:
البته شما حتما برای اتصال باید transfer kit خود کنسول رو تهیه کنی که فکر کنم فتحی داشته باشه
یا اگه بخوای میتونه بیاره برات
اگه روش دیگه ای استفاده کنی کنسول دیگه هارد رو نمیشناسه
و آخرین سوال و انشا الله سفارش خرید :31:نقل قول:
من دقیقا باید بگم چه مدلی رو برام بیاره؟
2 - 3 جا خوندم که برد های مختلفی داره(جاسپر و..؟)
و یه چیز دیگه هم که دوستم بهم گفت اینه که ساخت کشور های هم دارن؟(رجیون؟؟ و اینکه پال باشه و j نباشه؟؟ :31:)
elite بهترین و کاملترین مدل این کنسوله که الان یک جورایی Default برای 360 هستنقل قول:
برد هم الان تو دنیا به خصوص اونور همشون jasper هست که بهینه شده ترین برد برای این کنسول هست
همه کنسول ها از دم ساخت china هستن و region pal برای ایران وکلا دنیا بهترین هست
هم تبدیل 30 تومانی برق نمی خواد
هم ارزونتره و هم بازی هاش بین 7 تا 12 روز زودتر از j عرضه میشه
در اخر :
jump in تون مبارک باشه
البته یک مقداری هم میره برای تیبل های هارد ، هار کامپیوتر هم بخری چند گیگیش میپره چه برسه به 360 .نقل قول:
اون وسیله هم نیازیه به کابل و ترنسفر کیت نداره ، در حقیقت سیو هات رو میریزه روی MiniSD خیلی باحاله :40:
اون جریان freeze شدن وسط بازی و هنگ کردنی که با کنسولم داشتم فعلا که حل شد خدارو شکر .
یه بار clear system cache رو زدم و انگار که حل شده .
مث اینکه اگر به لایو وصل بشی یه سری بازیها یه اپدیتهایی لازم دارن که دانلود میشه و تو cache ریخته میشه و همینطور از روی بعضی از DVD بازیها یه سری چیزها بصورت اتوماتیک روی cache ریخته میشه (البته بطور پنهان) که با اینکه بیشتر این اپگرید ها لازمه یه سری از بازیها هست ولی اگر قاطی کنن یا ناقص باشن ممکنه کنسول شروع کنه به freeze کردن که با پاک کردن اونها مشکل حل میشه .
اگه منظورتون از این وسیله اینه:نقل قول:
که مایکروسافت تو این آپدیت آخری کاری کرد که دیگه اینا قابل استفده نیستند. سر همین هم شرکت Datel (سازنده ی این مموری ها) می خواست از مایکرو شکایت کنه.
البته مایکروسافت حق داره، اینجوری هر کسی می تونه سیو هاشو ادیت کنه ، بره تو لایو تقلب کنه و ...
منبع:
کد:http://www.gamespot.com/news/6237091.html
کد:http://majornelson.com/archive/2009/10/16/unauthorized-xbox-360-storage-devices.aspx
آقایون بالاخره انتظارها به سر رسید و بنده هم به جمع اکس باکسیون پیوستم !
خب از این به بعد با سوال های جدیدتری در خدمتتون هستم .
۱) اولین سوال من اینه که چندتا پروفایل میتونم بسازم ؟ میتونم ازشون کپی بگیرم یا کل اطلاعاتشون رو پاک کنم ؟ پروفایل همون گیمرتگه ؟(البته اصلاً قصد آنلاین شدن ندارم و منظورم پروفایل لایو نیست)
۲) دیگه اینکه این سیوها کجا ذخیره میشن ؟ بعضی موقع ها برای من پیش میاد که بخوام یه بازی رو در چند نقطه مختلف از بازی سیو کنم و بخوام راه ها و چیزهای مختلفی رو تجربه کنم . چی کار باید بکنم ؟
۳) راستی کابل Optical هم گرفتم (دو سره) ولی نمیدونم باید چی کارش کنم و به کجای دستگاه بزنمش !! قطعهء دیگه ای هم لازم دارم ؟
۴) دستگاه یه صدای تو مایه های یخچال میده . وقتی اتاق خیلی ساکته میشه شنیدش ، این عادیه ؟
۵) دشبرد ورژن 2.0.8955.0 آخریه یا باید آپدیتش کنم ؟
نقل قول:
مبارك باشه دوست عزيز:10::40:
دوستان منم دوست دارم به جمع ایکس باکس داران بپیوندم ولی دو مشکل مهم دارم 1-فعلا پول کافی ندارم 2- اینه که نمی دونم ایکس باکس تا کی دوام میاره و از رده خارج میشه میترسم بگیرم و چند ماه بعد روی دستم بمونه لطفا در رابطه با مورد دوم راهنمایی ام بکنید
سلام به همه ی دوستان
دوستان یه xbox 360 arcade پیدا کردم میگه 200 تومن..
اول اینکه به این قیمت میارزه؟؟
2-به چه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید؟؟؟
ممنون
به جز این یک سری کابل هم هست که مموری اورجینال خود 360 تبدیل میکنه به USBنقل قول:
ویرایش : مثل اینکه حق با شماست !
دیگه کنسول نمیشناستش ، باید برم کابلشو بخرم :27:
یه کابله که مموری اورجینال خود دستگاه رو میزنی سرش ، وصل میکنی به PC .
به کد جانکیز هم یه میل دادم ، جواب دادن که به زودی یه آشغالی برام میفرستن که درستش کنم :41:
حالا به نظر شما برم یه مموری اوریج بخرم با یه دونه از اینها یا برم یه Xport بخرم ؟
بچه ها من یه مشکل عجیب برخوردم
GTA IV با گرافیک نسبتاً پایینی اجرا میشه ، رزولوشن پایین تر از حد معموله ، فاصله دور دیده نمیشه ، جزئیات اشیاء خوبه ، چیزی به اسم سایه اصلاً تو بازی وجود نداره . این بازی رو لپ تاپ من خیلی بهتر اجرا میشه !!
دستگاه رو با HDMI وصل کردم و تنظیماتشم روی 1080p قرار داره . بقیه بازی ها که تست کردم خیلی قشنگ و خوب اجرا میشن .
کسی میدونه مشکل از کجاست و چی کار میتونم بکنم ؟
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه آرکید الان قیمتش ۳۲۰ تومن به بالاس ارزش داره (ولی احتمال پائین اومدنش زیاده)
اما این رو هم در نظر بگیرید که یه زمانی ۲۳۰ ، ۲۴۰ تومن بود و شاید فروشنده خودش تو همین حدودا خریده باشه و الان که قیمتش عجیب غریب رفته بالا بهترین موقعیت برای فروش رو پیدا کرده .
بچه ها یک سوال آیا تونستن اکس باکس رو هک کنن و روش از طریق مموری یا سیدی برنامه اجرا کنن مثل دیدن عکس یا کارهای از این قبیل