امروز تو سامانه گفتگوی انلاین با یکی از کارشناسای اسیاتک صحبتایی داشتم..گفت تجهیزات فیبر ندارن به زودی در دسترس قرار میگیره..همونطور که میدونید چند روز پیش انحصار مخابرات شکست.
Printable View
امروز تو سامانه گفتگوی انلاین با یکی از کارشناسای اسیاتک صحبتایی داشتم..گفت تجهیزات فیبر ندارن به زودی در دسترس قرار میگیره..همونطور که میدونید چند روز پیش انحصار مخابرات شکست.
هر چه زودتر بیان دیگه حالا که میخوایم خرج کنیم با امور مشترکین مخابرات سر و کله نزنیم چه بهتر هر بار باشون حرف زدم میخواستم گریه کنمنقل قول:
من جدیدا از طریق پنل تو قسمت پشتیبانی فنی تایپ میکنم سریع جوابمو میدن..نمیدونم چه فرجی شده ..سرویسمم ftth هستنقل قول:
سلام کسی از دوستان میدونه چطوری میشه رو مودم HG8546M وی پی ان ست کرد ؟
تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم
با سلام راستش منم همینو مودم دارم و چیزی در باره وی پی ان پیدا نکردم متاسفانه...سرعتت وقتی لن زدی چقدر هست؟من سیستم دمه دست ندارم نمیدونم ایا پورت گیگ داره یا نه ...نقل قول:
بالا ترین سرعتی که با لن گرفتم با سرور داخلی 100 مگابیت هست که حدود 12 مگابایت توی دانلود منیجر نشون میدهنقل قول:
پینگ داخلی هم یا 3 هست یا 4
ولی با واب فای هم پینگ بیشتر میشه و نوسان داره و هم سرعت دانلود نصف میشه قشنگ
پورت گیگابیتی هم توی دیتا شیت نوشته یکی از پورتاش گیگابیتی هست ولی نمیدونم کدومه
منطقه گوهردشت کرج
- - - Updated - - -
بالا ترین سرعتی که با لن گرفتم با سرور داخلی 100 مگابیت هست که حدود 12 مگابایت توی دانلود منیجر نشون میدهنقل قول:
پورت گیگابیتی هم توی دیتا شیت نوشته یکی از پورتاش گیگابیتی هست ولی نمیدونم کدومه
منطقه گوهردشت کرج
- - - Updated - - -
منطقه گوهردشت کرج
تو قسمت شبکه روی کارت شبکه کلیک کن نوشته سرعت ۱ گیگ یا ۱۰۰ مگنقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
چیزی پیدا نکردم تو قسمت شبکه مودمنقل قول:
فقط یه جدول Eth port information هست
عکسش رو نتونستم آپلود کنم ولی اینجوری هست سرعت هر سوکت لنی که بش وصل باشی رو 100 مگابیت نوشته باقی رو 10 مگابیت
تو هر سوکتی هم کابل لن رو بزنی همون رو میزنه 100 مگابیت
کلا این سری HG 8546M دو مدل داره تو یکی از این سلر های هواوی دیدم هر دو مدل رو گذاشته بود یکی FE و GE
(HG 8546M(FE
(HG 8546M (GE
برا من همون FE هست :n27:
شاید منظورشون داخل مودم نیست بلکه از داخل ویندوز هستش. عبارت ncpa.cpl را داخل منوی استارت جستجو کن و روی گزینه یافته شده کلیک کن. سپس داخل پنجره باز شده، روی گزینه کارت شبکه راست کلیک و گزینه Status کلیک کن. مقدار جلوی عبارت Speed رو چک کن.نقل قول: