یه تاپیکی بود در ضمینه ی بازی ماین کرافت . طرف اومده بود تاپیک رو به هم ریخته بود n تا پست داده تقریبا بیشترشون به دلیل توهین آمیز بودن حذف شدن . به هر کی دیده بود تهمت زده بود . الانم طبق اخباری به دلیل کلاه برداری فراریه . اینقدر تو تاپیک و بیرون تاپیک شایعه سازی کرد که برای حفظ حیثیت چند نفر تصمیم گرفته بودن ازش شکایت کنن . اونوقت من موندم چرا به من اخطار دادی :n29: اونوقت طرف یه دونه اخطار هم نگرفته ( یا من نمی بینم !)
البته این مساله مال 2 سال پیشه شاید بپرسی چرا الان سرشو باز کردم و چرا همون موقع به تصمیم مدیریت اعتراض نکردم !
دلیلش اینه که اوایل مساله خاصی نبود . اما حذف شدن بعضی پست های من و حذف نشدن پست های خودش رو حجت و دلیل قرار داد که بله نگاه کنین مدیرا و ناظرای فلان سایت پست های فلانی رو حذف کردن پس طرف کلاه برداره مال منو حذف نکردن من آدم خوبیم !
به اصطلاح از کاه کوه ساخت:n29: دقیقا تا موقعی که غیبش زد همه فکر می کردن من کلاه بردارم ! ( حال یه آدمی که مدیر کمکی یه انجمن آموزشی که حتی تبلیغات هم نداشت چطور کلاه برداری کرده خدا داند !!! )
------------------------
به هر حال هر چی بود گذشت ! از قدیم گفتن بی گناه تا پای چوبه دار میره ولی سرش بالای دار نمیره ! هدف از این پست فقط تجدید خاطرات قدیمی بود ! :n09: ایشالا پات میرسه انجمن لپ تاپ مسعود :n09::n24::n11: