بسیار ممنون از شما ، فقط یه سوال چطوری میشه این مشکل رو در خط سمت راست حل کرد؟نقل قول:
البته سیم های تلفن تو خط سمت راستی بدون روکش به هم وصل شده و به داخل منزل کشیده
شده منظور از بدون روکش سر سیم ها هست نه کل سیم.
Printable View
بسیار ممنون از شما ، فقط یه سوال چطوری میشه این مشکل رو در خط سمت راست حل کرد؟نقل قول:
البته سیم های تلفن تو خط سمت راستی بدون روکش به هم وصل شده و به داخل منزل کشیده
شده منظور از بدون روکش سر سیم ها هست نه کل سیم.
ببین سولفاته نشده اگر شده که درستش کن در ضمن از پریز هم استفاده نکن مستقیم وصل کن به اسپلینترنقل قول:
یه زمانی بهترین خط داشتم نمیدونم چی شد 2 ماهه راس ساعت 16:50 هر روز مودم رانژش میپره بعد که وصل میشه رو 7 مگه
کلی هم تماس گرفتم تیکت زدن از مخابرات هم پیگیری کردن گفتن مشکلی از اون سمت هم نیست جالبه سیم یه راست از خود کافو دم منزل کشیدم به اتاق بازم مشکل حل نشد
این یک ماه و خورده ای هم دیگه نموم بشه میرم واسه تخلیه چون عملا دیگه پارس بدون دانلود شبانه معنی نداره
احتمالا گذاشتن دم عید رونمایی کنننقل قول:
فوقش رونمایی هم بشه کسی امتیازشو نداره بخرهنقل قول:
280 امتیاز باشگاه مشتریان موجود هست و بصورت ترافیک یا یک روز زمان اضافه با قیمت خوبی میدم.هر کی خواست پ.خ بده.
من که 30 روزم تمام شد تخلیه بای بای پارس افلاین.
زنگ زدم پشتیبانی میگم پارس افلاین میگه بله بفرمائید جالبیش اینه که خودشون هم قبول دارن بعد میگم اینترنت من 1 روز کامل مشکل داشته چیکار کنم میگه مشکل از زیرساخته و به ما ربطی نداره:n04: من میخوام بدونم کی مشکل به شما ریط پیدا میکنه ؟؟؟؟؟
مال مردم خور کثیف
امتیاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما را خریداریم با نون خشک و هر چی دارید. :D
:n02:نقل قول:
تازه اینجا میگم پروفایل گیم فعال کن میگه پیروفایل گیم چیه !:n34:
دوستان من سرویسم داره از پارسآنلاین تموم میشه، چون شبانه هم نداره میخوام برم سراغ یه ISP دیگه. مرکز مخابراتی کاشانی تهران هم ماشالا همیشه شلوغه و اکثر شرکتها پورت خالی ندارن. تو این چند وقته با خیلی از اینا تماس گرفتم اکثرن پورت خالی ندارن:
1. آسیاتک گفت اول باید خطت رو از شرکت قبلی تخلیه کنی بعد دوباره زنگ بزنی اگه پورت خالی داشتیم بهت میدیم اگه نبود میذاریمت تو لیست انتظار. (چون مرکز شلوغیه اینجا، معلوم نیست کی پورت خالی گیرم بیاد. 1 هفته، 2 هفته، 1 ماه ، 2 ماه یا بیشتر.)
2. شاتل که گفت فعلن پورت خالی نداریم. اما لااقل اسم و شماره تلفن رو گذاشت تو لیست انتظار. گر چه معلوم نیست کی پورت خالی پیدا کنه. ضمن این که تو تاپیک شاتل دیدم که تغییر سرویس توش گیر و گور زیادی داره. باید زنگ بزنی به شرکت، پول واریز کنی کارت به کارت. تا بعد از 1 روز سرویست عوض بشه.
3. شهراد شبکیه هم مثل سابق تو مرکز مخابراتی ما پورت خالی داره. اما چون یه جورایی نماینده فروش و شریک تجاری آسیاتکه، ضمن داشتن بدیهای آسیاتک، بدیهای خاص خودش رو داره. کیفیت سرویسهاش از آسیاتک بدتره.
4. شرکتهای دیگه هم اغلب تا اسم مرکز مخابراتی کاشانی رو میشنون گوشی رو قطع میکنن.
5. اپراتورهای موبایل هم تو محدوده ما آنتندهی بدی دارن. حتی تو 2G هم ما پوشش مناسبی نداریم و نمیشه حداقل برای یکی دو ماه اینا رو جایگزین ADSL فعلیم کنم.
دوستان چه پیشنهادی دارن؟